Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok dugusalım hemen herşeye ağlarım
felaket takıntılyım
kıskancım
güzel yemek yaparım ama kek harıç
titiz ve evcilim merhameetli ve felaket kinciyim
yapılan bişeyi asla unutmam
ve burcumdan da memnunum![]()
Kizlar ben karar verdim biz kinci degilizkabul etmiyorum
neden derseniz ben yengeclerin birseyleri aklinda tutup tutupta intikam almaya kalkabileceklerini sanmiyorum. kincilik budur bir insana karsi kin beslemek demek onlardan nefret edip onlara zarar vermek istegidir bence. ben kimseye boyle birsey yapmadim simdiye kadar he ama sirtimi dondugum adama bidaha donup bakmam cok nadirdir affedebildigim bu cok hassas olmaktir kirilgan olmaktir kin degil. Ayrica ben bunu neden yaptigimi da kesfettim yengecin kendi kabuguna cekilme huyu var ya heh iste bu yuzden insanlarin beni kirmasindan korktugum zaman icime kapanirim ben ama kinci degilim afdileyeni affederim olumune nefret etmem sadece kirildigim zaman geri donusu yoktur o kadar.
Siz de boyle dusunmuyor musunuz?:26:
Bunların hepisi işe yaramayacak özellikler yani sizin için birer eksi..Anaçlık evcillik kincilik ...Kuzenim var yengeç yürüyen entrika makinesi..Yani hepiniz öyledir demiyorum ama o kızı görünce tuhaf oluyorum yemin ederim..İnsanların yanında sevgi pıtırcığı oluyor ortalık sakinleşince canavara dönüyor...
Her yerde sen ....Olmadığın bir yer yok mu birader?
öncelıkle çok titizim relax olamıyorum, illa temızlıycem kendımı parçalayana, kadar yorulup maf olana kadar temızlık yapıyorum ...
herşeyi kafaya takarım üzerim kendımı gelecegı bıle düşünüp kafaya takarım :)
çok duygusalım şimdi birde hamıleyım düşünün artık :halimi..
çocugumun yengeç olmasını istemem
kendımı çok feda edıyorum yaa yengeç olmak böyle birşey
fedakar ..
ama boga burcuyla evlenırsee missss....![]()
Hamileysen tarihini asagi yukari bilmen lazim. Kova olsun super duygusuz onlar:)) Takmaz birseyi kafasina.
komigime gitti cocugumuzun duygusuz olmasini niye isteyelim kizlar ya :26: aslinda anliyorum uzulmesiniz istiyosnuz da bu dunya da yeterince vurdum duymaz yok mu sizce ne geliyosa basimiza onlardan geliyo
![]()
Hamileysen tarihini asagi yukari bilmen lazim. Kova olsun super duygusuz onlar:)) Takmaz birseyi kafasina.
hahhah :)))) yok canım ya yengeçler yada aslan olacak bebeklerım bakalım :)))![]()
bir de herkesin hakkını aramayı üstüme vazife sanırım