Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Kadınları Buraya Sevdiğimiz - Sevmediğimiz Özelliklerimiz Neler Onları Yazalım

ben çok dugusalım hemen herşeye ağlarım
felaket takıntılyım
kıskancım
güzel yemek yaparım ama kek harıç
titiz ve evcilim merhameetli ve felaket kinciyim
yapılan bişeyi asla unutmam
ve burcumdan da memnunum

ayne bende canım.birde liderlik öncülük burnu havadalıkda var.

Kizlar ben karar verdim biz kinci degiliz kabul etmiyorum neden derseniz ben yengeclerin birseyleri aklinda tutup tutupta intikam almaya kalkabileceklerini sanmiyorum. kincilik budur bir insana karsi kin beslemek demek onlardan nefret edip onlara zarar vermek istegidir bence. ben kimseye boyle birsey yapmadim simdiye kadar he ama sirtimi dondugum adama bidaha donup bakmam cok nadirdir affedebildigim bu cok hassas olmaktir kirilgan olmaktir kin degil. Ayrica ben bunu neden yaptigimi da kesfettim yengecin kendi kabuguna cekilme huyu var ya heh iste bu yuzden insanlarin beni kirmasindan korktugum zaman icime kapanirim ben ama kinci degilim afdileyeni affederim olumune nefret etmem sadece kirildigim zaman geri donusu yoktur o kadar.

Siz de boyle dusunmuyor musunuz?:26:

:13:evet kimseyle intikam için falan ugraşmam birine gıcık olduysam o benim için bitmiştir.giremez daha gözüme

sana katılıyorum canım.sadece yapılanı unutmuyoruz.çünkü duygusal ve alıngan oldugumuz için olabilir.

bence bu senin kuzeninin karakteriyle ilgili. hicbi zaman yapmacik olmadim olabilseydim inan once eski sevgilimin ablasina sevgi pitircigi olur sevgilimle aramizi acmasini onlerdim anaclik nasil bir eksi onu da cozemedim ya neyse. senin burcun ne bu arada cok merak ettim. Ayrica yengec burcunun konularina girip girip kendini bilmez konusmalar yapan insanlara sinir oluyorum 1 kisiyi taniyip da bir burcun insanlarindan tamamiyle nasil nefret edilir cozemedim. yengece kinci diyene bakin

Her şeye ağlarım takarım diyorsunuz sonra da yengeç olmak ayrıcalık diyorsunuz ne iş?Yengeç doğmak şanssızlıktır başka da bi şey değildir ..Balık doğmak daha da büyük bir şanssızlıktır (balığı severim bu arada)...Neden duygusal karamsar alıngan..değişken...çekingen dörtgen üçgen..kadersizler!

bir baska konuya da bunu yazmissiniz neden bu kadar taktiginizi cok merak ediyorum acikcasi

en sevdiğim en sevmediğim özellik aynı aslında
kendimi gladyatör elbisesiyle doğmuş gibi hissediyorum.Hep bi zırf var üstümde,üzüldüğümü belli etmem,kırıldığımı belli etmem..dışarıdan bakan beni gülen eğlenen kimseyi takmayan biri zanneder ama bu sadece yengecimin kabuğu...

enn sevdiğim özelliğim merhametli olmam,çevreye-dünyaya duyarlı olmam ve sakin kalabilmem...en çıldırdığım zamanda bile aslında çok sakin oluyorum...
kin dediniz de ben kimseyle uzun süre küs kalamam.Yani afedersiniz ağzıma bile etse geçer sinirim.Eski ev arkadaşımla 18 gün aynı evin içinde konuşmadan küs kaldım ama yine de sonrasında eskisi gibi olabildim...
Aa bi de şey var,hem sevdiğim hem sevmediğim özellik
para konusunda biraz şeyim..Eee ..
şey işte
burger King'in önünden geçerken resmini görüp deli gibi patates kızartması isterim,cebimde para da vardır ..Ama tam girecekken 'o paraya marketten iki kilo patates alayım da evde yaparım' düşüncesi sarar beynimi :)
mesela kedimizi aldığımız kişi taşıma kabını da hediye ettiği saniye beynimden 'hmm iyi iyi,nerden baksan 70 isterlerdi taşıma kabına,bedavaya geldi' tarzı düşünceler geçti:)) Yine kediye sırf her ay 20 lira kum parası vermeyim diye ev tuvaletine mi alıştırsam planları yapan bi insanım.BIMin bilmemnesi daha ucuz diye elimde diğer marketin poşetleri dakikalarca yürüyüp bimden o daha ucuz şeyi alırım :)) ama çok yakınımda olmayanlar bu huyumu bilmezler...

öyle işte...bi de esprili ve pozitif yanımı severim,tanıdığım çoğu yengeç böyle...
veee tatlıya asla dayanamam.gördüm mü yiyemezsem karnıma ağrılar girer,son dilimi başkası yemişse canım sıkılır falan filan işte :)))

Bilmem ki niye rahatsiz olurlar yengecten bu kadar. Bir kere yengec burcunun kiymetini bilmek lazim. Cok vericidir ama surekli almaya programliysan bir gun gozunde bitersin. Iste o zaman affetmez. Ailesine cok duskundur, ailesi disinda kim olursa olsun bir kalemde silebilir.Tersi pistir. Iyi niyetini kullanmamak lazim. Bittikten sonra ugrasacak bir tip degildir. Kendimden biliyorum.

öncelıkle çok titizim relax olamıyorum, illa temızlıycem kendımı parçalayana, kadar yorulup maf olana kadar temızlık yapıyorum ...
herşeyi kafaya takarım üzerim kendımı gelecegı bıle düşünüp kafaya takarım :)
çok duygusalım şimdi birde hamıleyım düşünün artık : halimi..
çocugumun yengeç olmasını istemem
kendımı çok feda edıyorum yaa yengeç olmak böyle birşey
fedakar ..
ama boga burcuyla evlenırsee missss....

Hamileysen tarihini asagi yukari bilmen lazim. Kova olsun super duygusuz onlar:)) Takmaz birseyi kafasina.

en sevdiğim özelliklerim sevmediklerimde aynı

anaç olmam ama çevremden aynı şeyi göremeyince çok üzülürüm insanları kırmam asla bir laf etmeden on kere düşünürüm kavga tartışma sevmem çok kırılsamda bi ortamdaysam asla belli edemem ama sonra çooook ağlarım herşeye ağlaybilirim bir filme yolda gördüğüm bir şeye eşimin azıcık takılmasına herşeye yani birde çok planlı olmayı seviyorum ani hadi bir yere gidelim biri gelsin yapamıyorum illaki önceden planlıycam aşırı kinciyim yada bir arkadaş yazmış kinci değiliz diye çok haklı asla intikam peşinde olmam ama iyiliğide kötülüğüde unutmam benim eşimde yengeç ama karakterlerimiz çoook farklı ama ikimizde evcimeniz bir tek bu özelliğimiz bir

Hamileysen tarihini asagi yukari bilmen lazim. Kova olsun super duygusuz onlar:)) Takmaz birseyi kafasina.

komigime gitti cocugumuzun duygusuz olmasini niye isteyelim kizlar ya :26: aslinda anliyorum uzulmesiniz istiyosnuz da bu dunya da yeterince vurdum duymaz yok mu sizce ne geliyosa basimiza onlardan geliyo

komigime gitti cocugumuzun duygusuz olmasini niye isteyelim kizlar ya :26: aslinda anliyorum uzulmesiniz istiyosnuz da bu dunya da yeterince vurdum duymaz yok mu sizce ne geliyosa basimiza onlardan geliyo

Duygusal olunca cok inciniyorlar da ondan. Aslinda duygulari kullanmak onemli. Einstein bile balik burcuymus hic tahmin etmezdim. Bizim bu duygusallikla super zeki olmamiz lazimdi

Çok hassasım, aşırı derecede ince düşünceliyim, çok sadığım, duygusalım, romantiğim,alınganım.. haaa bide çok takarım.. en nefret ettiğim huylarım çok takmam ve alıngan olmam.. onun dışında diğer huylarımı seviyorum ama herkes benim gbi olmadığı için zorlanıyorum.. Romantiklik,ince düşünceli olmam konusunda biraz fazlayım sanırım...Offf teyzemle hep konuşuruz yengç olmanın dezavantajlarını.. Ama çok anaçlarmış..Allah kısmet ederse anne olduğumda anlarım :)

bir de herkesin hakkını aramayı üstüme vazife sanırım

AYNEEEENNN! baskasinin uzuldugunu fln gorursem bide o kisiyle empati kurmussam tamamdir artik o kisiden cok ben sinirlenir avukatligini yaparim... cok fazla burnumu soktugumu hissediyorum bazen ama kendime engel olamiyoruumm

zaten haksizliga da hic gelemem kim olursa olsun sinirlenirim aninda

ay sanirim bu huylarima gercekten sinir oluyorum ama burcumdan kaynaklandigini dusunmemistim

duygusallık aslında iyidir ama kafaya yerli yersiz herşeyi takıpta ağlamak üzülmek yok mu işte o an çileden çıkıyorum ama yine de duygusal olmayı seviyorum her burca ansip olmaz bu durum anaç olmayı yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmama huyumu yemek yapmayı çok iyi bilip sezgilerimin yeri geldiğinde tutmasını cidden çok seviyorum en öenmlisi de insanlara değer vermeyi kötü fikirli olmama özelliklerimi seviyorum ama en nefret sevmediğim özelliğim ya o an ki düşüncem bir insana karşı kötülük düşünür yani bana yaptığı kötü davranış sonucunda bunu düşünürüm fakat o insanın bana söylediği en ufak olumlu söz tüm kötü düşüncemi kafamdan atar belki de değer verdiğim insanlara uyguluyorum herkese de yapmam çünkü bu özleliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…