bir de herkesin hakkını aramayı üstüme vazife sanırım
duygusallık aslında iyidir ama kafaya yerli yersiz herşeyi takıpta ağlamak üzülmek yok mu işte o an çileden çıkıyorum ama yine de duygusal olmayı seviyorum her burca ansip olmaz bu durumanaç olmayı yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmama huyumu yemek yapmayı çok iyi bilip sezgilerimin yeri geldiğinde tutmasını cidden çok seviyorum en öenmlisi de insanlara değer vermeyi kötü fikirli olmama özelliklerimi seviyorum ama en nefret sevmediğim özelliğim ya o an ki düşüncem bir insana karşı kötülük düşünür yani bana yaptığı kötü davranış sonucunda bunu düşünürüm fakat o insanın bana söylediği en ufak olumlu söz tüm kötü düşüncemi kafamdan atar belki de değer verdiğim insanlara uyguluyorum herkese de yapmam çünkü bu özleliğimi
bu bitek ben asik olunca oluyorbide gercekten sevdigim deger verdigim arkadaslarimda olur bazen durduk yere bile affettigim olur o zaman dedigin gibi yaptigi butuuun kotulukleri silerim kafadan o tekrar yapar ben yine uzulurum sacma ama oyle.. bunu artik cok yapmiyorum ama dikkat ediyorum yapmamaya...
arkadaşlar sizde çoooooooooooookkkkkk konuşuyormusunuz yaaa bir başlıyorum susamıyorum çok fenaaa,gerekli gereksiz konuşuyorum vehiç sevmiyorum bu huyumu
ben oğlak burcuyum. yani yengecin neredeyse tam tersiyim.
ama kızım yengeç :)
bir konuşmaya başlayınca susmak bilmiyor ya. insanda ne akıl bırakıyor ne kafa. ağlamasıda aynı şekil.
ne olur biraz az konuşun ve az ağlayın. lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :)
Yorumları okurken kendimi buluyorum:) Bütün yengeçlerin ortak özelliği sanırım duygusal olmamız diğer değişken özelliklerimizde yükselen burçumuzdan kaynaklanıyor.Benim en çok sevdiğim özelliğim insanlar ile çabuk iletişime geçebilmek, sıcak kanlı olmak:) güzel yemek yapabilmek ve sezgilerimin güçlü olması:) ah dolunay beni bitiriyorsun:)
Sevmediğim özelliğim ise anaç olmam kendimden çok sevgilimi ve diğer insanları düşünmem.Birde değişen ruh haline sahip olmaktan nefret ediyorum inişler çıkışlar yaşıyorum.En fena özelliğimde sanırım bu yükselen burcumdan geliyor kinci olmam
yengeç en kötü burç valla ya nerden bulaştım bilmem bi 15 gün sonra doğsaydım iyiydi:)
en saf zavallı duygusal herşeye ağlayıp sızlayan en küçük bişeyi aylarca haftalarca kafaya takan geceleri uyuyamayan birisi "naber?" dediğinde bile "acaba naber derken ne demek istedi acaba şöyle mi demek istedi" diye düşünen hiçbir işin içinden çıkamayan falan filan off yazarken içim sıkıldı resmen.
gerçek şu ki yengeç kadınları,özellikle temmuz yengeci kadınları sanki hayatı kendimiz için yaşamıyor gibiyiz.anahtar kelimemiz de "aile" zaten aile için varız şunun için bunun için varız bencillik bizim kaderimizde yok.
- ÜSteki arkadaşımızında söylediği gibi çok kinciyimdir ve bunun farkındayım ama yapacak birşey yok bazen anneme bile kinleşirim.. :/
- İlişkilerde hep veren taraf ben olurum naz yapayım derim beceremem kıskanmak isterim kıskanırım ama doğru yerde kıskanamamHiçbir şeyi doğru yerinde yapamam yani
- Çok kıskancımdır herkesin benimle ilgilenip değer vermesini isterim ama bunu belli edemem biraz bencilim bu konuda kabul
- Herşeyi inanılmaz kafaya takarım olur olmadık ağlar üzülürüm,televizyonda tanımadığım insanların olaylarına ağlarım yolda birini görsem zor durumda kafama takarım param olsada keşke yardım etsem derim üzülür dururum.
- En en en korktuğum şey YANLIŞ ANLAŞILMAK,yanlış anlaşılmaktan çok korkarım eğer böyle bi durum olduysa da kendimi anlatmak ve affettirmek için elimden gelenin fazlasını yaparım kimsenin benimle küsmesini istemem çok üzülürüm,hatalıysam hatamı telafi etmek için elimden geleni yaparım.
- Çocukları çok severim :) Çok utangacım,çekingenim,kimseyle kolay kolay tanışıp kaynaşamam ama tanıştığım zamanda çok sıcak olurum. :)
- Öz güvenim çok düşüktür hep kendimde bi kusur bi hata ararım.
- Hediye almayı vermeyi,süpriz yapmayı çok severim.İnsanları mutlu etmek benim çok hoşuma gider.
- Dert sıkıntı dinlemekten pek hoşlanmam çünkü onu kafama takıp kendi hayatımı sıkıntıya sokacağımı bilirim.Kulağımı kapatmayı öğrendim artık çoğu şeye.
- Ailem benim için herşeydir.Çok evcimenim evde olmayı vakit geçirmeyi severim,eğlenceli bi insan olduğumu düşünüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?