Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Kadınları Buraya Sevdiğimiz - Sevmediğimiz Özelliklerimiz Neler Onları Yazalım

bir de herkesin hakkını aramayı üstüme vazife sanırım

canim simdi actigim konulara bakiyorduum ne cok acmisim be neyse konulardan biri haksizliga ve yalana dayanamiyorum affedemiyorummus saka gibii vay be ben burcumun butun ozellikleirni gostermek zorundamiyim sankii kizlar yukselenimde yengec yaa tamam iyi hos da ben ne gunah isledim de en duygusal hassas burc benim hem yukselenim hem de normal burcum oluyor acebaa

bu bitek ben asik olunca oluyor bide gercekten sevdigim deger verdigim arkadaslarimda olur bazen durduk yere bile affettigim olur o zaman dedigin gibi yaptigi butuuun kotulukleri silerim kafadan o tekrar yapar ben yine uzulurum sacma ama oyle.. bunu artik cok yapmiyorum ama dikkat ediyorum yapmamaya...

Son düzenleme:

evet canım ben de aynen sevdiğim değer evrdiğim insanlar da yapıyorum keşke yapmasam ama elimde değil sanki. dediğin gibi sonra affettiğim ile kalırım yine bir hata üzülen ben sonra yine affet böyle böyle devam eder çok kötü bir durum aslında :/ bende bırakabilirim inşallah bu kötü huyumu

arkadaşlar sizde çoooooooooooookkkkkk konuşuyormusunuz yaaa bir başlıyorum susamıyorum çok fenaaa,gerekli gereksiz konuşuyorum vehiç sevmiyorum bu huyumu

Selam yengeç hanımları:)
bende yengeç burccuyum
Ama yükselenim Aslan ikisnin
özelliğinide taşıyorumm

Çok duygusalım
Kıskancım
Ağlamayıda Gülmeyide Çok severim (yerine göre)
Para Biriktiremem
Gezmeye bayılırımmm :)
ve aşık oldum mu daha başkasını gözüm görmez
Sevdim mi de kim olursa olsun karşımdakinin hatalarını görmem
gözüme direk perde iner
Hemen sinirlenir sönerim (sütün taşması gibi)
Ve sevmeyi çok severimmmm :)

her yengeç gibi olmazsa olmaz ben de çok duygusalım ayrıca en ufak bir şeye bile kafamı takarım bu özelliğimi sevmiyorum çünkü sürekli bir düşünme hali ve baş ağrısı ama mutfakla aram çok iyi güzel yemekler pastalar yaparım ve çocuklarla iyi anlaşırım bu da mesleğimi olumlu etkliliyor bunlarda sevdiğim özelliklerim:) her şeye rağmen yengeçler candır:)

ben oğlak burcuyum. yani yengecin neredeyse tam tersiyim.
ama kızım yengeç :)
bir konuşmaya başlayınca susmak bilmiyor ya. insanda ne akıl bırakıyor ne kafa. ağlamasıda aynı şekil.

ne olur biraz az konuşun ve az ağlayın. lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :)

arkadaşlar sizde çoooooooooooookkkkkk konuşuyormusunuz yaaa bir başlıyorum susamıyorum çok fenaaa,gerekli gereksiz konuşuyorum vehiç sevmiyorum bu huyumu

evet yaa biraz o var bende hic susmuyorum

Neden herşeyi bu kadar çok kafama takıyorum..
Pireyi Deve mi yapıyorum???

Sanırım en kötü özelliğim bu çok kafama takıyorum gereksizleri..

benim burcum yengec, yükselenim balik ... yani duble duygusalim
hicbirseyi unutmam bu huymu cok severim
evime cok bagliyim .. imkanim olsa kendimi dis dünyaya kapatirim yani o derece asosyalim
ha birde nedenini bilmesemde yalniz alisversi yapmaya b a y i l i r i m

En sevmediğim huyum, en ufak şeylere bile ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi, ağladığım için kendime kızıp tekrar ağlıyorum.

En sevdiğim huyum, kin tutmuyorum hiç.

değer veriyorum fazlasıyla :/

yengeç burcu değilim ama tanıdığım kadarıyla duygusal oluyolar bir de yemek yapma ve ev işleri konusunda çok başarılı oluyorlar.
ama kötü bir özellikleri de herkesin kendisiyle ilgilenmelerini istiyorlar ve arkadaşlarının kendilerinden başka yakın arkadaşları olmasını pek istemiyorlar biraz fazla sahipleniyolar sanırım

yengeç en kötü burç valla ya nerden bulaştım bilmem bi 15 gün sonra doğsaydım iyiydi:)
en saf zavallı duygusal herşeye ağlayıp sızlayan en küçük bişeyi aylarca haftalarca kafaya takan geceleri uyuyamayan birisi "naber?" dediğinde bile "acaba naber derken ne demek istedi acaba şöyle mi demek istedi" diye düşünen hiçbir işin içinden çıkamayan falan filan off yazarken içim sıkıldı resmen.

gerçek şu ki yengeç kadınları,özellikle temmuz yengeci kadınları sanki hayatı kendimiz için yaşamıyor gibiyiz.anahtar kelimemiz de "aile" zaten aile için varız şunun için bunun için varız bencillik bizim kaderimizde yok.

Yorumları okurken kendimi buluyorum

A'dan Z'ye katılıyorum yaa. Ben de diyordum ben neden böyleyim en ufak şeyi evirir çevirir büyütüyorum, umursamaz olamıyorum diye burçtan galiba. Bütün yengeçler aynıymış benimle.)

en sevmediğim özelliklerim

1. ufacık şeyleri büyütüp sonra onlar sanki çok büyük sorunlarmış gibi kafama takarım,
2. aşırı derecede alınganım,
3. ortada hiç bir sorun yokken sorun yaratıp sonra o sorunlardan dolayı bunalıma girerim,

en sevdiğim özelliğim

1. kin tutamam

Cok deger veriyorum, verdigim degeri alamıyorum cogu kez,
Hassas, kırılgan oldukca duygusalım, herseye ühüüü ühüüü aglarım,
Cok takıntılıyım temizlik, düzen takıntım vardır, insanların ne dedigini de cok önemserim, öyle yerden nem kapmam, durup duruken farklı anlamlar cıkarmam ama direkt söylenen seyleri cok kafama takarım, hele de ne söyledigini bilmeyenler olur ya, kalkıpta ne demek istedin de diyemem, kırıldıgımı da belli edemem, neden dedi diye kendimi yiyip bitiririm sadece,..
Bunların dısında baska garip takıntılarım da vardır, gece yatarken üzerim acık olmayacak, oda karanlık olmayacak, yalnız asla uyuyamam zaten, kapı tam kapalı olacak vs. vs.
Ama, en büyük takıntım gecmisedir, gecmisimden kopamıyorum, hep gecmisi düsünerek yasarım, ne zaman bir sarkı dinlesem hemen eskiler aklıma gelir kah üzülür, kah gülümserim ama hep gecmisime hep bir özlem duyarım, ah o günler diye diye bugünü mü yasayamıyorum..

Birilerine kırılıp, kızdıgımı da belli edemiyorum aman onlar kırılmasın, aman onlar üzülmesin! Kendim üzüldügüm halde yine onları düsünüyorum bir arkadas demis yengecler kendileri icin degil baskaları icin yasar diye vallahi aynen öyle..
Kıskandıgımı ve sevdigimi de belli edemem, karsı taraf hislerimin farkında bile olmaz, ilgisi olupta bende yesil ısık bekliyorsa da cok bekler, askımdan ölürüm ama yine belli edemem.

Negatif, her zaman herseyin en kötüsünü düsünürüm, bardagın dolu tarafını bugüne dek görmeyi beceremedim..
Ve,
Cok hayal kurarım, hayal dünyasında yasarım hatta, gercek dünya' ya dönmem lazım bir an önce, cünkü hic birsey hayallerdeki gibi olaganüstü güzelliklerde degil..

Bunlar sevmedigim yönlerimdi, simdi gelelim sevdiklerime;

Kırılsam da kin tutamam, affediciyimdir.
Sorunlarımı pek yasıtmam, genel anlamda icimde yasarım, güler yüzlüyümdür.
Sevdigim zaman sonuna kadar, herseyimi sererim yoluna, sadakatliyimdir.
Ve tabiki bütün yengecler gibi arkadaslarıma cok deger veririm, korur kollarım onları, anac ruhluyumdur. Hediyeler almaya, sürprizler yapmaya bayılırım, yapılan iyiligi asla ve asla unutmam.
Mutfakla da aram iyidir, güzel yemekler yaparım ve yedirmeye bayılırım..
Hemen iletisim kuramam, alısmam biraz zaman alır cünkü utangac ve cekingenimdir.
Bu yüzden ilk etapta sert ve sinirli göründügümü söylerler ama ortama alısınca da, tam tersi yorumlar alırım.
Sıcak kanlı ve eglenceli bir tipim, gülmeyi ve güldürmeyi severim..

Aile iliskilerine cok önem veririm, cokta baglıyım, ailem' den uzak asla yapamam, onlarsız bir yasam asla!

ve cok evcımım
ewımım cocuklarıma
eşime cok bağlıyım onlar ıcın yapamıycam yok bencıl diyilm cok algılanım herkese iyi geceler ıyıkı varsız

neredeyse beni anlatıyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…