Yengelerim elini taşın altına koymak istemiyor.

Annenize babanıza evden çıkın dememelisiniz. En baştan böyle bir anlaşma yapılsaydı belki kiranızı verirlerdi ama sonradan kimse maalesef vermek istemez. Aile içinde sürekli bu konuşulursa da annenizin babnızın kulağına illa ki gider ve üzülürler

iyi de iki paragraf arasındaki farka bak hem "ölene kadar otursunlar dedim" diyorsunuz hem 1300 lira kira peşine düşüyorsunuz. sağlık sorununuz yoksa işten çıkmak ne alaka ki?

benim babamın bize verdiğinden başka evi olmasa karşımdaki yenge de böyle yapsa benim burnumun direği sızlar. kafamı koparırım yine de "babamları bu evden çıkarayım 1300 kira alayım" fikrini silerim kafamdan. başkası annenizi babanızı düşünmez ama siz bari düşünün. ne korkunç bir şey 6 tane ev al ver ama paranın bolluğunda seni bir tanesine oturtmasınlar.

Bence siz haksizsiniz. En basta olene kadar otursunlar demissiniz. Simdi artik calismicam o kira bana lazim diyorsunuz. Onceden dusunecektiniz boyle olabilecegini. Yengeler degil abiler de hayirsiz tabi ki ama sucun buyugu sizde. Simdi ailenize cik diyemezsiniz.

Valla ben de bu konuları okudukça fikrimi değiştirdim.
Aile kendine üstelik idare edecek kadar bile değil,"güzel" bir ev almalı rahatına bakmalıydı.
İyiniyetlerinden yapmışlar ama sonrası üzücü olmuş.
Konu sahibi de kendince cömertlik yapayım demiş ama sonra ağır gelmiş.

Baştan böyle bir cömertlik yapıp sonra yan çizmeniz saçma olmuş ama abilerinize de Allah vicdan versin. Yengelere ne oluyor ayrıca? Zaten babanız vermiş daireleri. 200’er lira vermek bu kadar zor olmamalı.

Ben bu konu sahibinin konularını anlamıyorum. Aklımızla dalga mı geçiliyor ben anlamadım.

İlk konu; kardeşimin eşi yüzünden kardeşim bana kızıyor. Anladığım kadarı ile kardeş kişisi babanın üstlerine yaptığı daireden başka bir eve kiraya çıkıyor, abi ve yenge (kendi daireleri) evi kiraya verip kirayı almak istiyor ama görümce karşı çıkıyordu. Kardeşlerinin de o evde hakkı olduğunu söylüyordu. Hatta tüp bebek tedavisi için babasından kirayı isteyecekti. Gelin o kirayı alamazdı.

Şimdi anladım karın ağrısını. Konu sahibi anladığım kadarı ile ailesini kardeşinin çıktığı eve gönderip, kendi evini kiraya verip rahat etmek istiyor.

Anne baba 6 evladi büyütüp ustune ev sahibi yapmışlar. Ayakta alkisliyorum .Benim kpederimin 3 tane evi var .Biz kiraciyiz mesela .
Yengelere noluyor ? Çeyizlerinde mi getirmisler evi?

Anne baba 6 evladi büyütüp ustune ev sahibi yapmışlar. Ayakta alkisliyorum .Benim kpederimin 3 tane evi var .Biz kiraciyiz mesela .
Yengelere noluyor ? Çeyizlerinde mi getirmisler evi?
Kendini düşünmeyen kimse düşünmez ne yazıkki.
O aile de hiç mi görmemiş böyle örnekler,hadi kendi evleri olsa anlarım

Siz sanki bişeye kızmıssınızda acısını anne babanızdan cıkartıyomussunuz gbi geldi bana.
İşten cıkmak heleki bu devirde.
Kimin ne olacagı belli olmaz şu yalan dünyada. Neydim ne oldum demeyin sonra.

Babanizin malinda yengelerinizin niye söz hakkı var?
Bence istemeyen yengeleriniz degil kardeşleriniz.

Ben kardesimle babamin mali hakkinda karar verecegim buna esim taş koyacak mümkün mu?

Ek olarak calismak istemeyisinizi dogru bulmuyorum. Firsat olmus babaniz size ev vermiş, ona guveniyorsunuz. Vermeseydi kime yaslanacaktiniz?

Bende. Cok üzüldüm. Birde rahat etmek istiyorum diyor... calismak istemiyormus. Oh be :) hakkiymis :) anne babanin hakki ödenmezken birde hak talep ediliyor.
Sigortan yatacak. Emekli olabileceksin bence güzel şey çalışmak. Bir ev kirasına para mı bağlanır. Bide Babamlar benim evden abimin eve taşınsın diyor yaşlı yaşlı ınsanlar. Keşke adam hepsini kiraya verseydi kendi yeseydi

Aynen! Ya kira ödesinler adamda bir evinde yasasin yada ciksinlar babasi kiraci koysun gecinskn gitsin. Yok kendisi kiraya verip rahat edicekmis.... ooffff allahim ne evlatlar var

Anne babaniz hem zor geciniyor hem de daire vermis bari siz engel olsaydiniz simdi verm ey in diye.

Giris kata 1300 tl kira nerede veriliyormus ben bilmiyorum da? Ayrica o ev anne ve babanizin zaten. Bu evden cikin o eve gidin demek cok yanlis
Bakirkoyde giris kat bile 1500 den basliyor , sizin istanbul kiralarindan haberiniz yok sanirim :)

Konu sahibinin başka konusu gözükmüyor. 2. Üyelik mi bu?

Bin yasa! Bende diyorum ki bu nick bana tanidik geliyor konularina baktim gizledi galiba :))))

Yengelerime babam verdi zaten.olurler mi 200 er lira vermek? Siz vefayi ne sanıyorsunuz?herkes evini bir sekilde kullaniyor ya benim hakkim nerde?böyle bencillik olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…