Yengelerim elini taşın altına koymak istemiyor.

Siz sanki bişeye kızmıssınızda acısını anne babanızdan cıkartıyomussunuz gbi geldi bana.
İşten cıkmak heleki bu devirde.
Kimin ne olacagı belli olmaz şu yalan dünyada. Neydim ne oldum demeyin sonra.
hiç çıkar mıyım ama mobbing yapiliyor.en küçük hatalarım büyütülüyor,kimse müdürle aram bozuk diye benle konusmuyor.kötü muamele görüyorum ve gittikçe psikolojim bozulmaya başladı. Çıkmazsam deliricem

Kalkın verin demiyorum,payi bolussunler.herkes yıllık 2500 verse annemle babamin huzuru kacmayacak,hakkim da yenmeyecek.bu isin sonu kavgaya gider ama kardeşlerimi kaybetmek istemiyorum.ama mecbur ederlerse her yerde rezil edeceğim

Keske babaniz 6 daire alip cocuklarina vericegine, bir tane daire alip kendileri otursaydi...
Yiyin, icin, gezin, ibadetinizi yapın. Bize bir sey bırakmaya uğraşmayın diyorum her zaman. Hep de diyeceğim.

Giris kata 1300 tl kira nerede veriliyormus ben bilmiyorum da? Ayrica o ev anne ve babanizin zaten. Bu evden cikin o eve gidin demek cok yanlis
Giriş katın 2000 ,3000 olmasi buralarda şaşırtıcı değil. Ev çok mütevazı.

Yengelerime babam verdi zaten.olurler mi 200 er lira vermek? Siz vefayi ne sanıyorsunuz?herkes evini bir sekilde kullaniyor ya benim hakkim nerde?böyle bencillik olur mu?
Yengelere bu konuda birşey yemek düşer o ayrı.
Ama 10 kardeşim olsa ana ve babam bana daire verse acımdan ölsemde anne babamı o evden çıkarmam ne kardeşlerimin ne gelinlerin ne de damatların umuduna bırakırım. Evler zaten anne babanın hiçbirinizin hakkı yok.

O evlerde yengelerimin hakki filan yok.babalarinin mali degil.esit olarak bolunen birseyden hakkimi istiyorum.sartlar degistitse ne yapayim hastalandim,calisamayacagim.rezillik te ciksin istemiyorum ama ipler kopacaksa kopsun.

Onu teklif ediyorum işte erkek kardeslerim diyor ki aile huzurumuz kacar,yengen istemiyor.

Bende. Cok üzüldüm. Birde rahat etmek istiyorum diyor... calismak istemiyormus. Oh be :) hakkiymis :) anne babanin hakki ödenmezken birde hak talep ediliyor.
Psikolojim bozuk, verimli çalışamıyorum boyle olunca üzerime daha çok geliyorlar.

Neyi kibliyorsun acaba? Diğer üyeligim kapandi.ikinci kere üye olunamiyor mu? Sana niye dert oldu şimdi? Allah allah.

diğer üyeliğiniz yöneticiler kaşınızı gözünüzü beğenmedi diye mi kapandı? siteden uzaklaştırıldıysanız bir zahmet tekrar gelmeyin veya cezanız bitene kadar bekleyin. onların bilgisiyle ikinci üyelikse de tutuşmanıza gerek yok. herhalde kibleyeceğim milletle alay mı ediyorsunuz bir de hesap soruyor şuna bak. Mune

O evlerde yengelerimin hakki filan yok.babalarinin mali degil.esit olarak bolunen birseyden hakkimi istiyorum.sartlar degistitse ne yapayim hastalandim,calisamayacagim.rezillik te ciksin istemiyorum ama ipler kopacaksa kopsun.
ozman o evlerde sizin kocanizinda hakki yok.yemesin oda parasini ne sacma dusunuyorsunuz.ozman neden anne babanizi yengelerinize atmak istiyorsunuz.sizin kocanizda hem bakmayacak hemde evin parasini yiyecek oh ne ala

Üstüne bastınız, sağlık sorunum var.isyerinde insan eti yiyen yiyiciler yuzunden psikolojim bozuk.

tamamen iptal oldu.neyi bekliyorum sana mı soracağım. Sen kimsin?kapandi dedim beklemede değil yani.ustune vazife olmadığı halde hesap soran sensin.bir süre sonra babanın mekanı mı saniyorsun.site yonetimi tekrar açmamı onaylamış, sana birşey düşer.

terbiyesizlik yapmayın.

ozman o evlerde sizin kocanizinda hakki yok.yemesin oda parasini ne sacma dusunuyorsunuz.ozman neden anne babanizi yengelerinize atmak istiyorsunuz.sizin kocanizda hem bakmayacak hemde evin parasini yiyecek oh ne ala
Kimsenin kimseye attığı yok.evde oturmaya devam etmeleri icin paranin bolusulmesi lazım okudugunu anlamiyor musun.benimle birlikte degilller benim evimde oturuyorlar.ben de kendi evimdeyim.buyuklere atmak diyemi bakiyorsunuz.nasil bir tabir bu .kendi gelinin de sana üstüne atılmış bir nesne olarak bakar umarim ki bizim meselemiz bakma meselesi degil.herkes kendine ev payi almisken bunun bana dusmemis olmasi.paylasim istiyorum.

Evet doğru üyeliğiniz iptal edildi ama o üyeliği yeniden aktif ettirmek için ekranınızda çıkan iletişim numarasını aramanız gerekiyordu, yeni bir üyelik almamalıydınız, rica ediyorum, dilemma123 üyeliğiniz için site iletişim numarasıyla irtibata geçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…