Yengem abime yeğenimi göstermiyor..

Olabilir.Boşanmanın ilk yılları nefret edilse bile bu nefretin yıllarca sürmesi bana saçma geliyor.Kadın yanlış yapmış

Nefret sürebilir, yüzünü görmek istemeyebilir ama çocuğu babasından mahrum bırakmak çok büyük hata. Halayla ara iyi belli ki, halaya verip onun eşliğinde babayla görüştürebilir.

Yengenizin yaptigi sey ilerde eksik buyumus,duygusal aclik ceken, belki de annesine tepkili ve ofkeli bir cocuga sahip olmasina sebep olacak. Su anda ofkesinden saglikli dusunemiyor belli ki ama siz yavas yavas tepki cekmeden bir cocugun ne kadar kucuk olursa olsun babaya ihtitaci oldugunu, onsuz buyumesinin ruhunda annesinin dahi gideremeyecegi, anlayamayacagi yaralar acacagini anlatmalisiniz. Her ne kadar abinize twpkili olsa da belli ki yenge sizlere deger veriyor. Yavas yavas sozunuze de gelecektir. Bu gibi durumlarda ben dogurdum ben buyuttum soz hakki bende babasiyla gorusturmem diyem kadinlar kendi ofkelerinin kurbani oluyor, en buyuk Zarari cocuklarina veriyorlar keske bunu anlayabilseler.

Yurtdışına kaçırma gibi olaylar dışında,gerçekten görmek isteyen bir yolunu bulup,iletişime geçer.Mahkeme yoluyla görür gibi geliyor yani baba da görmek için çok bir çaba sarf etmemiş bence

konu sahibi yazmıştı abimin yüzü yok diye. aldatma sadece bir defa olmamış. konu sahibi babamda mahkeme yoluna izin vermez zaten diye yazdı.

Birincisi siz karışmayın (eski) yengeniz zaten kinli. Abiniz avukat aracılığıyla çözmeye çalışsın.

Mükemmel! baba nasıl olabilir? Yaptığının sonucunu biliyordu değil mi aldatırken. Çocuğunun yuvasını dağıttı. Bana göre analığı babalığı da çöp böyle adamların/kadınların.

Bana göre öyle. Çevremde çok var eşiyle anlaşamayan ama çocuğuna tapan babalar. Siz kadın olarak duygusal yaklaşıyorsunuz? Bence adam da kadın da yani anne de babada çocuğu uğruna sevmediği eşine katlanmak zorunda değil. Çok arabesk geliyor bana bu tür fedakarlıklar. Ha aldatmamalıydı, aklı başkasına kaydıysa önce boşanmalıydı orası ayrı.

Ama sevmediği, anlaşamadığı eşine niye katlansın, hem de çocuk için? Bu insanların annelik babalık dışında da birey olduklarının bilincinde olması gerekiyor

Abiniz eşini aldatmış, çocuğunu değil. Bunu yengeye hatirlatirsaniz iyi olur.
Kötü bir eş olması kötü bir baba olacağı anlamına gelmiyor ki.
Yenge en büyük kötülüğü çocuğu babadan mahrum bırakarak çocuğa yapıyor ayrıca. Abinin başka çocuğu olacak belki ama yeğeninizin başka babası olmayacak.

Kadının dik duruşu aldatilma karşısında boşanmakla olmuş zaten. Cocugun babasını görme hakkı elinden alınamaz. Siz belki bu durumda kendi babanızla gorusmezdiniz ama yuzde yüz emin misiniz çocuk adına görüşmek istemez diyorsunuz. Peki aldatsa bile o benim babam derse ne olacak. Eşeklik yapmış adam net ama çocukla iliski başka hala aklını başına alıp çok iyi babalik yapabilir. Bu fırsatı elinden almamak denemek lazım.
Kesinlikle babasiyla gorusturmesin demedim sadece ne kadar babalik yapabilir ki onu kastetdim

Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen

Çocuğu alet etmesi çok yanlış ve çocuğun piskolojisini hiç düşünmüyor. Çocuğun babası dava açmalı.

Aldattıysa karısını aldattı. İki yetişkinin kendi arasında. Çocukla alakası yok. Çocuk adına böyle bir karar veremezsiniz. Çocuk bakalım babasından ayrı kalmayı istiyor mu? Çocuklar bizim malımız değildir. Bu çocuğu kullanmak oluyor.
Gerekirse cocgumun adina karar veririm. Ama ben cocugu babasina gostermesin mi demisim? Yoksa babayi dumduz savunup da anneyi hak hukuk tanimadan yargilayanlara mi tepki gostermisim?

Yahu ne alakası var şiddet gösteren bir eş olsa dersin ki belki çocuğa da şiddet gösterir görüşturmek istemezsin tamam.. burda kötülüğü evladına yapıyor anne eski kocasına değil bunu anlayın önce.. bir çocuğun anne yada babasını görememesi her zaman eksik büyümesine neden olur.. sağlıklı gelişemez ruhsal olarak
Ey Allahim, niye bu insalar sadece okuduklari tek cumleye yorum yapiyorlar.
Sadece senin icin soylemiyorum, bakin bakalim ben babasiyla gorusmesin mi demisim. Ben yorum yaptigim kisim oyle bir babanin evladina ne kadar yeterli olabilecegi. Nerde okudunuz bbasiyla gorusturmeyin dedigimi

Abin icra marifeti ile çocuğunu paşa paşa görür.
Yengenin çocuğu göstermeme gibi bı hakkı yok ki...
İkna edilecek bı durum yok, sizin söyleyeceğiniz bu durum böyle devam ederse icra marifeti ile görür bu da çocuk için iyi olmaz. Büyüyünce durumun senden kaynaklandığını öğrendiğinde kendini zora sokma derdim.

Ay üstüme iyilik sağlık:))) ben mı zalimim. Valla bence 8 ay değil 1 ay da olsa bir babaya çocuğunu göstermemek zalimliktir. Adam kadını aldatmış çocuğunu değil. Analık babalık bitmez. Ayrıca erkeği çocuğuyla cezalandırmak bence avamlık. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor mu neye bu kadar sinirlendiniz siz de mi eşinizi çocuklarıyla cezalandiriyorsunuz hayırdır ne bu şiddet ne bu celal:KK66:))
Ben anne babamin cezasini cektim, ister gorussun ister gorusmesin cocuk. Anne icin de gorusturmesin demedim. Benim anlatmaya calistigim; boyke bir baba cocugunun psikolojisini iyiligi dusunseydi yaniiii iyi bir baba olsaydi bu olayi yasatmazdi. Ne kadar iyi davranmaya calisirsa calissin. Artik cocugunun elinden bircok seyi aldi. Mesela anne babasinin bir arada yasamamasi gibi. Hangi cocuk anne bi tarafta baba bi tarafta tam mutlu olabilir.

Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
Ya çocuk adına üzüldüm çünkü çocukların dünyaya karşı özgüven ve güven duygusu gelişmesi için baba sevgisi baba ile vakit geçirme şart o çocuk hiç babam nerde demiyormu sormuyormu bence yengeniz kendi kini yüzünden evladina bencillik ediyor büyüdüğü zaman i çocuk baba isteyecek yengenize anlatabilirseniz yegninizin psikolojisi için babasıyla görüşmesi gerektigini anlatin

Ayroca abin ne kadar cahil mahkeme celbi ile dava açıp polis eşliğinde gidip çocuğunu görebilir yengenizde bisey yapamaz

Yengen öyle kinli biri olsa çocuğu size de göstermez. Abinin çocuğu alet edeceğini düşünüyordur. Üç beş gün görüp sonra görüşe gelmez diye düşünüyor olabilir. Çocuk doğduğunda yeterince destek vermemiş olabilir. Sadece ‘nafakasını’ ödediği için iyi bir baba olmuyor malesef. Su akar yolunu bulur, siz teklif etmişsiniz.

Anne için haklı öyle baba haketmiyor gibi mesajınız var.. o yüzden anne haklı değil işte bu konuda çocuğuna kotuluk ediyor diye söyledim bende.. yoksa aldatma tabi ki kötü birşey ama anne aslında hiç sucu olmayan çocuğunu cezalandırıyo..yararlı olup olmadığını da gorusturmeden bilemez işte yararı olmaz demissiniz bu da pesin hükümdür.. evet yararlı olmayan var ama olan da var.. ha gorusturuyordur ama babanın zararı dokunmuştur çocuğa bu yüzden görüşturmek istemez o zaman haklı olur anne
Ey Allahim, niye bu insalar sadece okuduklari tek cumleye yorum yapiyorlar.
Sadece senin icin soylemiyorum, bakin bakalim ben babasiyla gorusmesin mi demisim. Ben yorum yaptigim kisim oyle bir babanin evladina ne kadar yeterli olabilecegi. Nerde okudunuz bbasiyla gorusturmeyin dedigimi

Ben anne babamin cezasini cektim, ister gorussun ister gorusmesin cocuk. Anne icin de gorusturmesin demedim. Benim anlatmaya calistigim; boyke bir baba cocugunun psikolojisini iyiligi dusunseydi yaniiii iyi bir baba olsaydi bu olayi yasatmazdi. Ne kadar iyi davranmaya calisirsa calissin. Artik cocugunun elinden bircok seyi aldi. Mesela anne babasinin bir arada yasamamasi gibi. Hangi cocuk anne bi tarafta baba bi tarafta tam mutlu olabilir.
Anneyle ilgili sorin anneyi ilgilendirir çocuğu değil. Zalimsiniz demissiniz ama ben zalim değilim akla mantığa uygun olan bu. Hatalar kişileri bağlar çocukları değil. Kadinlar çocukları erkeği cezalandırma aracı olarak görmekten vazgecmeli kendi sorununu kendi halletsin.

Abin hatalı evet ama çocuk çekmemeli bunun bedelini.
Çocuğundan babasıyla geçireceği zamanı ve anıları çalamazsın. Adam uyuşturucu satıcısı vs öyle biri olsa göstermesin tamam ama eşine ihanet etti diye komple göstermemek olmaz. Günleri vardır abinizin yasal hakkını kullanacağını söylesin sizin aracılığınız ile

Abin hatalı evet ama çocuk çekmemeli bunun bedelini.
Çocuğundan babasıyla geçireceği zamanı ve anıları çalamazsın. Adam uyuşturucu satıcısı vs öyle biri olsa göstermesin tamam ama eşine ihanet etti diye komple göstermemek olmaz. Günleri vardır abinizin yasal hakkını kullanacağını söylesin sizin aracılığınız ile

Back
X