Yengem abime yeğenimi göstermiyor..

Arkadaşlar yorumlarınızı tektek okudum icra yolu demişsiniz yengeme kızmışsınız ayrıntı vermek istememiştim ama bu ayrılıkta yengem baştan sona kadar haklı hem bizim aile hem onun ailesi yanındaydı sonuna kadar abim yengemi daha karnında bebeği varken aldattı doğuracağı gece aldattı yine yeminler etti özür diledi bu sefer yeğenimin kırkı çıkmadan aldattı abim kötü konuşmak istemiyorum ama hepimiz konuşmadık onunla aylarca et tırnaktan ayrılmıyor barıştık ve üzülüyorum haline icraya başvurucak yüzü bile yok buna biz izin vermeyiz en başta yengemle yapıcı olmak isterim onu kırmadan anlatmak isterim durumu.
Çok merak ettim bu kadar sevmediği ve sürekli aldattığı bir kadından neden çocuk yaptı acaba ? Çocuğu istedi mı? Cidden bunu merak ediyorum. Madem aldatıyorsun sürekli ki bu kadını sevmediğin anlamına gelir bence çocuk neden yapıyorsun. Yengenizin evliligim belki kurtulur mantığıyla yaptığı mı çocuk mu yoksa cidden iki kişinin isteyerek yaptığı bi çocuk mu.. bu nedir böyle yaa insan çok üzülüyor o masum yavrunun ne günahı var ya..

Arkadaşlar yorumlarınızı tektek okudum icra yolu demişsiniz yengeme kızmışsınız ayrıntı vermek istememiştim ama bu ayrılıkta yengem baştan sona kadar haklı hem bizim aile hem onun ailesi yanındaydı sonuna kadar abim yengemi daha karnında bebeği varken aldattı doğuracağı gece aldattı yine yeminler etti özür diledi bu sefer yeğenimin kırkı çıkmadan aldattı abim kötü konuşmak istemiyorum ama hepimiz konuşmadık onunla aylarca et tırnaktan ayrılmıyor barıştık ve üzülüyorum haline icraya başvurucak yüzü bile yok buna biz izin vermeyiz en başta yengemle yapıcı olmak isterim onu kırmadan anlatmak isterim durumu.
Çok üzüldüm yengenize. Allah yardımcısı olsun. Abinize diyecek söz yok. Ama ben onun pek iyi
Bir baba olacağını da zannetmiyorum çünkü doğum yapacağı gece bile aldatıyorsa bebeği merak etmeyip başka kadınların başka yerlerinde gözü varsa üzgünüm, babalığı bu kadarmış. Bence siz hiç araya girmeyin. Perişan olacaksa olsun. İlerde çocuk görmek isterse görür ama siz müdahale etmeyin çünkü size göstermek gibi bir sorumluluğu yokken size gösteriyor. Ondan da olmayın derim.

Yengeyle başbaşa oturup konuştunuz mu?
Bir kahveye çıkarıp bunları bir konuşsanız derim, bakalım yenge hanım ne düşünüyor, niyeti ne? Hiç göstermemek mi istiyor, yoksa bir süre burnu sürtsün mü istiyor acaba?

Çok merak ettim bu kadar sevmediği ve sürekli aldattığı bir kadından neden çocuk yaptı acaba ? Çocuğu istedi mı? Cidden bunu merak ediyorum. Madem aldatıyorsun sürekli ki bu kadını sevmediğin anlamına gelir bence çocuk neden yapıyorsun. Yengenizin evliligim belki kurtulur mantığıyla yaptığı mı çocuk mu yoksa cidden iki kişinin isteyerek yaptığı bi çocuk mu.. bu nedir böyle yaa insan çok üzülüyor o masum yavrunun ne günahı var ya..
Aldatmanın bahanesi olmaz biz doğum gecesi küstük abimle sormadım bile neyi düşünerek yaptın diye

Gostersin o onun babasi diyenler olmus, yani kadin oglumun babasi deyip gosterecek. Kendi duygularini katmayacak.
Pekiii, soruyorum boyle dusunenlere; o adam niye oglumun annesi diye dusununmemis aldatirken. (Sevmiyosa bosansin oyle baskasiyla olsun o ayri ama niye oglunu dusunmemis)
Siz saniyor musunuz ki buyudugunde babasiyla gorusecek. Zaten kendisi istemeyecek onu. Annesini aldattigi icin.
Yoo görüşecek. Yeğenlerimin babası annelerini sayısız kadınla defalarca aldatmış. Çocuklar 20-30 yaş aralığındalar ve babalarına tapıyorlar. Çok yakın arkadaşım aynı şekilde, babası yatalak olduğunda bile kimseye bırakmadı ölene kadar bebek gibi baktı. Kocalık ve babalık iki ayrı şey. Çocuk için anne de baba da aynı yerde durur. Annemi aldatmış babamı sildim diyen bir çocuk görmedim ben baba eğer ilgili bir babaysa.

Biz sizin yerinize içimizden bol bol sövdük abinize zaten. Siz kötü konuşmak istemeseniz de. Hoş, ben pipisi olan tüm canlılara sövüyorum mütemadiyen abiniz de dahil oldu sadece.

Siz ne yaparız diye soruyorsunuz, üzgünüm ama yapacağınız çok fazla bir şey yok. Zira halt etmiş olan abiniz çözümü de kendi bulacak. İster mektup yazar, ister mail atar, ister icra yoluna başvurur kimse tasvip etmese de. Hataların bedelini ödemek gerekiyor. Bedel ödeme şeklini zerre tasvip etmesem ve yengenizi haklı bulmasam da, çözümü abiniz bulacak. Sizin yapacağınız çok bir şey yok ki yapmayın zaten. Çükünün derdinde olan bir adama ekstra iyiliğe gerek yok. Hakkı olanı kendi çözümü ile elde etsin.

Doguracagi gece aldatmakmi? Fakemisininiz? Daha önce niye bunlark paylasmadin? Dramatik effekti daha buyuk olurmu diye?

Hic oglunu, aldatti diye aylarca konusmayan aile duymadim. Guya melek gibi görümce!

Hadi konu gercek diyelim, yenge bilmiyormuydu abinib nasil bir adam oldugunu? Dogum olan gunde aldatan adam, daha öncede sütten cikmis ak kasik degildir. Ona ragmen yine bebek yapmis.

Böyle bir adami baba yapmayi karar verdiyse, evet sonuclarinada katlancak. Eslik iliskisisi kesilebilir bir ilisku fakat ebeveynlik öyle birsey degil.

Ve yengede secsin, ya adami tamamen baba olarak kabul etmesin, parasinida almasin. Yada adamin halen bir baba oldugunu kabul etsin.

Parayi kabul edipte gostermemek, gurur degil, yüzsüzlük.

Belki abine ceza verdigini saniyor ama cocugunu babasiz birakmasi? Buna hakki yok babayl cocugu ayirmaya siz abinizin laflrini ona iletin eger gostermezse avukatla icra ile gormeye gelecegini. Anne baba arasindaki anlasmazliklr cocuklara yansitmamali buna hakki yok

Aldatmanın bahanesi olmaz biz doğum gecesi küstük abimle sormadım bile neyi düşünerek yaptın diye
Tabi ki olmaz asla bir izahı affı yok kalleşlik resmen sadece merak ettiğim isteyerek yaptığı bir çocuk olduğu halde mı aldatmaya sistematik olarak devam ettiği mı yoksa çocuğu baştan istemez sonra doğunca görmek isteyen iyi baba triplerinde mı olduğu o acıdan sordum.. Çok zor gerçekten çok üzücü..

Yengeyle başbaşa oturup konuştunuz mu?
Bir kahveye çıkarıp bunları bir konuşsanız derim, bakalım yenge hanım ne düşünüyor, niyeti ne? Hiç göstermemek mi istiyor, yoksa bir süre burnu sürtsün mü istiyor acaba?
Yengem abimi hala seviyor hak verirsiniz ki böyle acı daha çok etki ediyor kadına defalarca konuştuk konuşmaların hepsi abime nefretle sonlanıyor psikolojisi yeni yeni düzeliyor kadının pandemi süreci küçücük bebek eve kapandı aylarca yeni kendine gelebiliyor ben bu konuyu açmaya utanıyorum

bir anne olarak eşime "sıçarım senin tribine benden nefret et istersen ama babalık yapmak zorundasın. Sen düşünmüyorsun ama ben düşünüyorum çocuğumu. Bana trip yap çocuğa değil" dedim.
Tam da burası. İstiyorsa görsün diye de bir şey yok.
Görmek zorundasın maddi ihtiyaçlar kadar manevi ihtiyaçlarını da karşılamak zorundasın denmeli.

Yengem abimi hala seviyor hak verirsiniz ki böyle acı daha çok etki ediyor kadına defalarca konuştuk konuşmaların hepsi abime nefretle sonlanıyor psikolojisi yeni yeni düzeliyor kadının pandemi süreci küçücük bebek eve kapandı aylarca yeni kendine gelebiliyor ben bu konuyu açmaya utanıyorum
O zaman abi kendi işini kendi halledecek yapacak bir şey kalmıyor 🤷🏻‍♀️

Dünya bdv degil. Benim etrafimda tüm erkekler cok iyi bir sekilde babalik sorumluluklarini yerine getiriyor.

Ve erkegi sperm bankina indiren erkekler degil, kadinlardir. Lohusalikta hemen anneanne, babaannee geliyor. Ve onlar gittikten sonra halen erkege zerre sorumluluk verilmiyor. Hatta ayri yatiliyor, paşamiz deliksiz uyusun diye.

Aldatmadan zindan olan evlilikler var, onlar ne oluyor? Kadin mutsuz bir evlilikte 2ci, 3ü yapiyor. Cocugu yaparkende, hadi diyelim baba sorumsuz "ben bu sorumsuz adami hep baba edemem" düsünunmez ama.

Cocuk daima koz gibi kullaniliyor. Adami eve baglama kozu, mutsuz evliligi kurtarma kozu, bosanildiginda intikam kozu,.. Ve kimse cocugu düsünmuyor. Cocugun psikolojisi düsunülmuyor.

Bir cocugun hem anne hem babaya ihtiyaci vardir. Son arastirmalar hele babanin cok önemli rol oynadigi üzerinedir. Baba evlilik boyunca sperm bank rolünde olmus olsa bile (ki dedigim gibi bunda kadinin payida büyük), bosandiktan sonra babalik rolünu almak isterse tabiki olumlu karsilanmalu. Bu cocugun iyiligi icin cünkü.
Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınları 😁 Gece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum. 😁

Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen
Nafakasını veriyor mu düzenli bir şekilde

Arya yapma canım allasen. Amma da gömdün kadınları 😁 Gece çocuk ağladıgında "dur bu defa da ben bakayım, sen uyu yorgunsun" diyecek birine "olmaz sen bakma ben bakarım" diyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum. 😁

Tabiki var. Tüm sorumlulugu kendisi almak isteyen, erkegin bebege bakamadigini düsünenler cok.

Ki onu demeyecek kapasitede olan birini baba yapmayacaksin. Madem tek realiten bdv. Burda cok konu var, adam en fazla bebegi 10 dakika tutuyor ve kadin ikincisine hamile. Niye?

Yada adam ev islerine zerre kadar elini sürmüyor, kadin hamile kaliyor. Niye?

Yani erkekleri suclarken, kadinlarda sucludur. Derecesi tartisilabilir. Ancak erkekler hepsi tuh kaka, kadinlar ak kasik diye birsey yok.

Merhabalar benim abimin 3 yıllık bir evliliği vardı bu evliliklerinden bir bebisleri oldu. Ancak afedersiniz benim eşşeek abim yengemi aldattı ve boşandılar. Yengem gerçekten iyi bir kadındır mahkeme yeğenimin velayetini yengeme verdi abimin de durumu oldukça iyi oğlunun bütün masraflarını nafaka harici kat kat karşılıyor burada sorun yok.Fakat yengem haklı olarak abime çok kinlenmiş durumda oğlunu göstermiyor. Haftada bir bize getirir yeğenimi babam gelir severiz yengemle muhabbet ederiz gider Allah razı olsun. Abim 8 aydır göremiyor çocuğunu ve bitik durumda bi iki kez yengeme izin ver görsün demeye kalktım fakat sert tepki aldım her ne kadar abim hatalı olsa da durumuna içim el vermiyor.. Yengemi incitmeden kizdirmadan nasıl ikna edebilirim? Abimi heryerden engelledi zaten yengemin yeni ev adresini biliyorum ama o onun özeli abime git gör diye bi terbiyesizlik yapamam yardım edin lütfen

Çocuğu bu işe karıştırması çok yanlış...her ne yaşanırsa yaşansın onun bir babası var...yengenize kapısına polis dayayıp icra yoluyla çocuğu göreceğini söylesin. Bir anne olarak buna izin vermez umarimda kendi gösterir. Abinizde madem baba 8 ay nasıl dayandı görmeden oda garip

Aldatan bir adamdan iyi bir babalik mi bekliyorsunuz. Siradan bir bosanma degil.
Bence biraz sizin basiniza geldigini hayal edin empati kurun
Yahu ne alakası var şiddet gösteren bir eş olsa dersin ki belki çocuğa da şiddet gösterir görüşturmek istemezsin tamam.. burda kötülüğü evladına yapıyor anne eski kocasına değil bunu anlayın önce.. bir çocuğun anne yada babasını görememesi her zaman eksik büyümesine neden olur.. sağlıklı gelişemez ruhsal olarak

Kadin aldatsa bırakın çocuğu görmeyi daha neler yaşardı . Erkek aldatınca daha hafif geçiş ve öneriler oluyor. Ayipsa terbiyesizlikse haramsa ,erkeğe de kadına da aynı .
Abin çok düşündüyse çocuğuna adam gibi baba es olucaktı. Evde eşın varken ne işin var elin kadiniyla az bile yapmışlar.
Herkes çocuğun suçu ne demiş ama kadın kimbilir ne acı çekti ...Çocuğu babasız büyütmeye çalışıyor yuvası dağılmış zaten bu adama niye göstermek istesinki. Aldatmasaydi da evinde yanibaşında olsalardı ..
Sizde karışmayın kötü biri olsa size de gelip görüş sağlamazdi. Hatta iyi birileri bunu yapmak istemez ince düşünüp sizlerle iletişimi devam ediyor..8 ayda siniri geçip zaten uzun uzun düşünmüştür . İyiyken kötü olmayın derim..
Abiniz çok pişmansa kendi çabalasın o onların özel hayatı.
Kadınlar aldattiginda daha ağır şeyler yaşıyor teorinize katılmıyorum ne yazık ki. Çok yakınında gördüm bu durumu. Kadın kocasını aldattı. Adam uzun süre bocaladı çocuklar, gururu, yuvası... Ama çocukların hatrına ortalığa dökmedi durumu. Sadece aileler bildi o kadar. İki aile de oldukça sağduyulu yaklaştı. Ne erkeğin ailesi çocuklara annesini kötüledi ne de baba. Belki çocuklarına edepsiz yakıştırmalar yapılmasın diye daha nice baba aynı durumu yaşıyor. Bir edepsiz cinsiyeti ne olursa olsun bunu yaptı diye anneliği babalığı elinden alınamaz. Bu ancak çocuklara zarar verir.

Konu sahibine de aynı tavsiyeyi vermişler ben de tekrar edeceğim. Hatrını sayacagi büyüklerden rica edin konuşsunlar. Eski eşi yok sayarak travma atlatamaz. Anne de baba da düzenini kurar ama olan çocuğa olur.

Aldatan bir adamdan iyi bir babalik mi bekliyorsunuz. Siradan bir bosanma degil.
Bence biraz sizin basiniza geldigini hayal edin empati kurun
Aldattıysa karısını aldattı. İki yetişkinin kendi arasında. Çocukla alakası yok. Çocuk adına böyle bir karar veremezsiniz. Çocuk bakalım babasından ayrı kalmayı istiyor mu? Çocuklar bizim malımız değildir. Bu çocuğu kullanmak oluyor.

Back
X