Yengem abimi aldatiyor mu ?????

konunun basliyla iceriyi uymuyor

sorun da bu,fikir ayrılıkları da burada başlıyor aslına bakarsan...

emin olmayan ,acaba deyip ,soru işaretleri ile başlamış bir konu bir anda,yapılan eylemden emin ve net bir hal aldı..sex sohbetleri durumu dikkat ederseniz ne başlıkta ne içeğinde yoktu..konu patladı,tansiyon yükseldi ve yengenin sex sohbeti yaptığı birebir gözlendi o dakikalar içinde.konuyu baştan sona okursanız ,farkedeceksiniz...

başta sex sohbetini ettiği açıklansa idi,burada hiç bir kadın hem cinsi de olsa savunamazdı,ama belirsizlik adına,bazı arkadaşlar hakkaniyetlilik adına emin olmasını ,olmadan önce sakin olup anlamasını önerdiler.(olması gerektiği gibi)
konunun başlangıcı ,akışı birbirine uymadı,insanlar yanıldı...

Son düzenleme:

ya bunun msj sayısıyla falan ilgiis yok aslında.sahteyse hemen kible ki yönticiler kapatsın konuyu bizde kandrılmaktan kurtulalım..

hayır hakaret falan neden? valla anlamıyorum ben..

umarım bu olay felaketle sonuçlanmadan çözülür.

Konu acildiginda sadece cok tatlisin vs yazmis diyordu
simdi de igrenc cinsel icerikli mesajlar diyor

Eger mesajlar gercekten cinsel icerikli olsaydi
simdiye kadar coktan abiye soylenmis,
yengenin de cenaze namazi kilinmis olurdu

Var bu iste bir is ama???

sen şu fotoğrafı eklesene şuraya isimleri karalayıp
bak fake diyorlar sana yardımcı olmaya çalışanlar da çelişkiye düşüyor, konu açtığına göre buna önem veriyorsun?

paylaş bakalım fotoğrafı, kendi kendine faceden msj yollayıp yalan atamazsın sonuçta dimi... tarihten belli olur

yengesiyle konuşup ne diyecek? yengeciğim biliyorum lohusasın bunalımdasın ama ben böyle birşey gördüm. başka erkeklerle seks içerikli mesajların var. bunları neden yazma ihtiyacı duydun? mu diyecek

Allah aşkına sizin abiniz, kardeşiniz, oğlunuz yok mu yahu?

konu sahibi de o mesajları eklemiyor çünkü bence ortada mesaj falan yok.

eğer yanılıyorsam, böyle bir durum varsa gerçekten, yengene abinle konuşacağını söyle, uzaklaşsın bi şekilde, önlemini alsın bilemiyorum ve abinle konuş.

evet sorunda burada işte.
bakalımne olacak olayın sonu..

üstelik daha 1 ay önce dogum etmis yengesi,ufacik bebegi var emziriyor

kendini toparlayamamisken facede sex yapcak

ne kadar kolay demi konu fake demek..
ben buraya bi konu actim konusmak istedim fikir almak istedim..
ama keske hic paylasmasaydim .. insani pisman ediyorsunuz ..

buraya bidaha konu falan acmicam sonu zaten yine fake olur demi.

yardimci olan arkadaslara tesekürler

cikmam lazim simdi

iyi geceler

Ben konu sahibine sunu yap bunu yap demeyecegim cünkü söylenebilecekler söylenmis.
Ben insanlarin adaletsizligine iki cift laf etmek istiyorum.
Burada bazi yorumlar gördüm " belki abiyin eksigi vardir, kadin depresyondadir, belki dertlesecek birini aradi" falan filan.
Aceba bunu yapan bir erkek ve " aldatiliyorum" diye konu acan bir kadin olaydi?
Cevaplarinizi görüyor gibiyim " bir aylik bebegindende mi utanmamis alcak adam, karisi onun bebigi ile evi ile urassin onun su yaptigina bak s.refsiz, ne demek baska bir kadinla böyle igrenc seyler yazmak ciktisini al süründür" falan falan.
Allah sizin adaletinize birakmasin kimseyi.
Hani bir laf varya " kendine adaletli" diye.
Iste bu lafa cuk uyuyorsunuz.
Birazdan biri cikip aldatilan adami suclu ilan ederse hic sasirmayacagim!!!

malesef konun inandirici degil :26:

yeni dogum etmis birinin düsünecegi en son sey sex,bu konularda bilgisiz oldugun belli

aldatiyormu diye bize soruyorsun sonrada aldatiyor yengemi parcalamak istiyorum diyorsun

insanlarin kafasinin karismasi dogal

Sadece konu acildigindaki bir kac sayfayi okudum ben.

Konu acildiginda dedim ki once yengenle konus
sonra biraz daha gozlemle emin olunca abine soyle dedim

Kadinlar esimin beni aldattigindan supheleniyorum dediginde de ayni seyi soylemiyor muyuz?
Takip et emin ol demiyor muyuz?
Hatta pek cok kisi ispati oldugu halde yuvani yikma bosanma demiyor mu?

Sonraki sayfalari okumadim yengenin cinsel icerikli mesajlari sayet gercekten varsa
elbette ki abiye soylenmeli...
Gerisi abiye kalmis affeder ya da affetmez..

Olay kadin aldatmasinda pozitif ayrimciliga nasil geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…