Yengem abimi aldatiyor mu ?????

senin sallamadığın ne belli

Hakaret etmek ne kolay değil mi...

Abim aldatılıyorsa yengem mutlu olmasın evet :)
Bence iyi kalplilik altında tuhaflık yaşıyorsun.
Bu başkasının mutsuzluğundan mutluluk duymak değil.
Eğer böyle bişey varsa evet abime söylemek basitlikse basit olurum , söz konusu böyle bir durum varsa beni canımı düşünürüm.
Konu gerçek yada değil.
Ama aldatılan kadın olunca küfür edip aldatan kadın olunca melek ilan edip susturmaya çalışanları anlamıyorum .

aynen katılıyorum bu konu kesinlikle fake.hatta kaç sayfadır bakıyorum nasıl diyorum ya kimse bu fake olabilir mi dememiş diye şaşırdım.çünkü mesajların resmini koy da yorum yapalım diyenler var cevap bile yazmıyor doğru düzgün.hiç inandırıcı gelmedi.

kızlar sahte olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın ya da kötü içerik yapın o zaman..yönetim incelesin.

eğer sahte değilse belki de bir abinin felaket yaşatmasını önlemeye çalışıyoruzdur burda,olamaz mı?

efsaaaa
tarielensar
rengina
danceofdeath
sizinde hevesiniz kursağınızda kaldı akşam akşam eğlenecektiniz
verdiğiniz gazlar boşa gitti

ya sizin icin ne kadar kolay ya böyle konusmak... resimleri koymadim diyeeeee hemen fake oluyor demi ..
gercekten konu actigim icin pisman ettiniz .... baska isim gücüm yok demi. yazik ya

Rüya aleminde yaşayan rüya sen abinin boynuzlanmasına göz yumarsın.
Yengen falan mutlu mesut yaşarsın.
Muckssss canım.

efsaaaa
tarielensar
rengina
danceofdeath

:))) rüyamm sormaa yaa okadarda sevinmişlerdi bu akşam onlara eglence çıktı dıye kım kımle eglenıo bellı degıl vallahı kotummm bırkaçç aklı başında uyeden başka kımse farkına varamadı konu sahıbının çelişkili cevaplarına... neyse canım ben ban'lanmadan susayım çok sinirlerim bozuldu ....

efsaaaa
tarielensar
rengina
danceofdeath

benim nickim neden geçiyor anlayamadım
konunun sonunu merak edip bekliyorum sadece :44:

Şimdi hiç sanmıyorum ki ; burada birileri konu sahibine , abine söyle derken , söylemesinin sonucunda da bu evliliğin bitmesine yola açacağını bile bile ; sırf kötü kahkalar atıp ''ohhh be bak bir yuvanın daha dağılmasına nasıl da gaz verdik '' deme niyetinde olunsun.

İyi niyetli olanların , niyetinin gayesi konu sahibine inanmamaksa o ayrı . Ama konuya inanarak , yengenin bu yaptığına göz yummak , ört bas etmek , depresyondur demek ... İşte burada durmak gerek!

Durmak gerek çünkü ; hemen her konuda erkeklerin bırakın sanalda birileri ile sohbet etmesini , bir kaç resme ya da filme baktıkları için boşanma ilamını ellerine veren bizlere , şimdi hemcinsimiz bu yaptığında ayıp örtmek gerek demek bana son derece manidar gelir.

Son düzenleme:
Kadesa beni sakinleştirir misin

Mesaj sayıları da 32-33 .
Gram mesajlarıyla çatacak yer arıyorlar .
Konunun gerçek olup olmamasından banane.
Ben konuları genel yorumlarım.
Abim aldatılsaydı benim düşünmekten sorumlu olduğum yenge değil abim olurdu.
İnsanı çileden çıkartıyorlar

canım bu arkadaşa cevap verme..konu sahte ya da değil ben hem hakaretten hemde konu dışı msjdan kibledim onu..sen de öyle yap..

konu sahibi ne yapmaya karar verdin?

abimle konusacam ama ne zaman bilmiyorum... nasil söylicegimi bilmiyorum ...
cesaretimi topladigimda konusacam

valla konu sahibini sabrından dolayı takdir ettim..

ben yengemin öyle mesajlarını göreceğim abime falan bırakmam kafasını faceye gömerdim oracıkta

Artik hep ayni hikaye...Biri konu acar,uyeler kendi fikirlerini yazmaya baslar,sonra yavas yavas surtusmeler olmaya baslar,uyeler karsilikli fikir catirmasina girer,bir suru mesajdan sonra konu bi anda fake damgasini alir ve bu sekilde gider...Genelde de gercekte neyin ne oldugunu kimse kavrayamadan konu kilitlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…