- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
yengemin avukati oldun sen galiba .... neden savunuyosun ögrene bilirmiyim gercekten cok merak ettim
ya en iyisi ben hic birsey söylemim :-(
3.kez söylüyorum bu sefer görünebilirsem tabi
o msjlarda müstehcenlik yani yasaklı kelimeler yoksa acaba buraya yüklemen mümkün müdür?
yükleye bilirim ama yasakli kelimeler cok var canim ... o yüzden delirdim ya ama kime anlatiyorum :-(
yükleye bilirim ama yasakli kelimeler cok var canim ... o yüzden delirdim ya ama kime anlatiyorum :-(
kızlar konu sahıbı 19 yaşındakı kardeşimiz konu başlıgında
YENGEM ABIMI ALDATIYORMU ? DİYE BIR FACE KONU AÇIP EGLENMEK İSTEMİŞ
ve sonra bakmış kı ilgi talep çok piskolojısıde bozuk oldugundan bu durumdan keytıf almışşş almışş başınııı gitmişş
sizden konuyu baştan sona yorumlarını tek tek okuyarak gercegı görmnızı rıca edıyorum ..
ben öyle yaptım ve boylesine igrenç bırşeyın face olmasından çok mutlu oldumm :)
periii canımm benım sana nasıhat vermk ne haddıme ama unutma kk üyelerının herbırının zamanı çok degerlı ve burada ciddi ciddi
fikirlere gercekten ihtıyacı olan ınsanlar var yazık ablacım yapma kapat konuyu bızde unutalım....
İlginç ama niyeyse ben de öyle hissettim .kızlar konu sahıbı 19 yaşındakı kardeşimiz konu başlıgında
ve sonra bakmış kı ilgi talep çok piskolojısıde bozuk oldugundan bu durumdan keytıf almışşş almışş başınııı gitmişş
sizden konuyu baştan sona yorumlarını tek tek okuyarak gercegı görmnızı rıca edıyorum ..
ben öyle yaptım ve boylesine igrenç bırşeyın face olmasından çok mutlu oldumm :)
periii canımm benım sana nasıhat vermk ne haddıme ama unutma kk üyelerının herbırının zamanı çok degerlı ve burada ciddi ciddi
fikirlere gercekten ihtıyacı olan ınsanlar var yazık ablacım yapma kapat konuyu bızde unutalım....
kızlar konu sahıbı 19 yaşındakı kardeşimiz konu başlıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?