Yengem abimi aldatiyor mu ?????

Yengen karakteri bozuk bir insanmış, bu bir gerçek.

Bence sakin olmaya çalış, bir süre daha izle, iyice ne yapmaya çalıştığını anla. Sonrasında önce onunla konuş yine, aranız da iyiymiş zaten.

yükleye bilirim ama yasakli kelimeler cok var canim ... o yüzden delirdim ya ama kime anlatiyorum :-(

evet anlıyoruz bize anlatıyorsun istersen yengene olan hıncını bizden çıkarma
sen bilirsin
kolay gelsn

ya en iyisi ben hic birsey söylemim :-(

Çok zor bir şey değil mi (( sen direk konuşma zaten..abin görsün yeter,kendi peşine düşsün öğrensin.. bu arada yengene bebeğe bir şey olmasın tabi..

Ama şu bir gerçek ki şimdiye kadar bilmiyordun ama artık biliyorken sustuğun he gün bu iğrençliğe göz yummuş olursun..

Şu konuşmaları en azından bir kısmını koysan bence de daha iyi olur

Bence önce yengeni karşına alıp konuşmalısın..
Çok iyi niyetli davranıyor olabilirim ama yengenin şifresini bilen başka biri bunu yapıyor olamaz mı?

yükleye bilirim ama yasakli kelimeler cok var canim ... o yüzden delirdim ya ama kime anlatiyorum :-(

yükleme bence çünkü ilerde abinin yengene açacağı boşanma davasında delil olacaklardır belki buraya yüklemen sorun çıkarabilir
abin isterse yngenin yazışmaları için pc yi incelettirebilir bile

kızlar konu sahıbı 19 yaşındakı kardeşimiz konu başlıgında
YENGEM ABIMI ALDATIYORMU ? DİYE BIR FACE KONU AÇIP EGLENMEK İSTEMİŞ
ve sonra bakmış kı ilgi talep çok piskolojısıde bozuk oldugundan bu durumdan keytıf almışşş almışş başınııı gitmişş
sizden konuyu baştan sona yorumlarını tek tek okuyarak gercegı görmnızı rıca edıyorum ..
ben öyle yaptım ve boylesine igrenç bırşeyın face olmasından çok mutlu oldumm :)
periii canımm benım sana nasıhat vermk ne haddıme ama unutma kk üyelerının herbırının zamanı çok degerlı ve burada ciddi ciddi
fikirlere gercekten ihtıyacı olan ınsanlar var yazık ablacım yapma kapat konuyu bızde unutalım....

nedense sonradan bana da öyle geldi ama belli olmaz tabi
bakalım bekliyorum sonunu

İlginç ama niyeyse ben de öyle hissettim .

ya gercekten buraya konu actigim icin insani pisman ediyor bazi arkadaslar .... kusura bakmayin .. vaktinizi caldigim icin.
birdaha birseyler paylasmam olur biter .

yardimci olan arkadaslara tesekür ederim.

ne kadar meraklıymışız meğer bu konulara... aşağıdaki takipçi sayısından da belli zaten...
aldatıyo yada aldatmıyo (eğer gerçekten böyle bir konu varsa tabi) bu konuyu buraya açman reytingten başka bi işe yaramaz.sonuçta sen kararını kafanda vermişsndir zaten..
ne yapıcağını danışman ancak takipçi sayısını artırır...

ağzına sağlık akıllı biri çktı gaz veren 1 2 kişi vardı anlat anlat dıye onnlarada helal olsun valla pesss dedirttiler burda bana
ne kadar kötü kalpli insanlar varmış başkalarının mutsuzluğundan mutlu olacak kadar basit insanlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…