Yengem arabımı istiyor

Allah Allah abin de bi tuhaf. Ya niye onlara veresin evini. Eşyaları satsan ev boşalsa bile kiraya verirsin. Niye onlara veresin. Onlar ne icmisler cidden merak ettim

neden malını mülkünü bir başkasına verecekmişsin....sen şaka yaptı sandın şakayla karşılık verdin o ciddi sanmış seni...keşke hayır deseydin şimdi abinle kavga eder bu fırsatçı kadın

Bence aptal da o yüzden böyle birşey düşünüyo..

ii demişsin o kafayla eve kapak attı mı cıkmazlar da daha

Her tayin çıktığında arabayı evi birine mi hibe edeceksiniz? Gideceğiniz yerde arabaya ihtiyacınız olmayacak mı? Bu ne arsızlık ya. Sanki oje istiyor gibi soylemis bide. Bu devirde kim kime bedava ev araba verir? Pes diyorum

Hayat boyu yalnız da olsanız, trilyonlarca kazansanız bile kimseye gelirinizden pay vermek zorunda değilsiniz. Yeğeninize içinizden geleni yapın çocuktur nihayetinde ama yengeye Bi bardak su vermeyin. Cok ayıp Bi sey burdan sinir oldum

manyak mı bu kadın bu ne yüzsüzlük böylee çalışssın alsın kendide oh ne ala memleket sen bi tarafını yırt birşeler sahibi olabilmek için dengesizin biri gelsin istesinn çirkeff karı sakın verme arabayı evi çatlasın kıskançlığından

Bunlar seni (abin,yengen yani) tam soyulmalık görüyor demek ki. Biri evini biri arabanı istiyor. Kendini daha fazla sömürtme bunlara benden söylemesi, kendi hayatına yatırım yap, bırak onlarda nasıl evlenmeyi biliyorlarsa kendi başlarının çaresine baksınlar.

Bende kıskançlığının artık başına vurduğunu bu sebepten dolayı da böyle davrandığını düşünüyorum

Ayyyy yengeye gel
Sinir oldum.
Bence evi tanımadığınız birine kiraya verin.
Onlar kirada mi suan hoş kirada olsalar da böyle birseye hakları yok.
Bence kendiniz kazaniyorsunuz kendiniz yiyin dünyayı gezin. Icinizden geliyorsa yenge hariç gonlunuzden geçerse hediye alırsınız.
Kimsey böyle saçma beklentilere girmesin!!

senin araban senin evin ona ne oluyor satarsin ben manyakmiyim sana koklatacam de Allahalah oda poposunu sıkıp çalışıp yapsaydi

eviniz boş kalırsa bu simsarlar kapıyı kırdırıp eve yerleşirler bile söylemedi demeyin
annenizi de köşeye sıkıştırıp yine çöreklenebilirler eve

Bu nasıl bir edep nasıl bir yüzsüzlük böyle. İnsanlar nekadar arsızlaştı. Konuyu baştan sona okudumadım, sadece ilk mesajı okudum. Nereye gideceksiniz bilmiyorum.
Evi satın arabanıza atlayıp gidin.
Ülke dışı bir yerse arabanızı satın evi kiraya verin.
Ama kimseye zırnık koklatmayın

Ne cüret anlamadım.
Sanki giderken arkanızda domatez salatalık bırakıyorsunuz da bozulmasın diye onu verecksiniz.
ilginç şeyler daha neler okuyacağım.
Abinizin fikri nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…