- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
Evde beleşe oturmalarına izin verirsen ömrü billah çıkaramazsın bir daha
O hataya düşme
Kiralasan da kirasını ödemez bu tipler
Sen o eve onları hiç bir şekilde sokma
neden malını mülkünü bir başkasına verecekmişsin....sen şaka yaptı sandın şakayla karşılık verdin o ciddi sanmış seni...keşke hayır deseydin şimdi abinle kavga eder bu fırsatçı kadınBoşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Ya neden kivirmak zorunda olsun canim?kivircak bisey yok.direk sacmaladgini soyleyebilir boyle yalanlar soylemesine gerek yok.
ii demişsin o kafayla eve kapak attı mı cıkmazlar da dahaBu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
Bende kıskançlığının artık başına vurduğunu bu sebepten dolayı da böyle davrandığını düşünüyorummanyak mı bu kadın bu ne yüzsüzlük böylee çalışssın alsın kendide oh ne ala memleket sen bi tarafını yırt birşeler sahibi olabilmek için dengesizin biri gelsin istesinn çirkeff karı sakın verme arabayı evi çatlasın kıskançlığından
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?