Yengem arabımı istiyor

YUHHH NEYİN KAFASINI YAŞIYOR GİDERKEN KAVGA EDİP ÖLE GİDİN BARİ CİDDİ ANLAMDA ABİNİZLE TARTIŞ BİDE ÖLE Mİ DENGESİZ

evlenirsin belki.
kısmet bu işler.
asla evlenmem deme yanlarında.
çok alışmışlar bedavaya.
abin de az değilmiş.
ciddi ciddi senin malına mülküne göz koymuşlar.
evi de verme sakın ve sakın.
asla geri alamazssın.

Asla vermem. Yengem öyledir. Başkalarının emeğine hiç acımadan gözünü diker. Kendi istekleri olsun ama karşı tarafın canı çıksın hiç acımaz

Yeğenime doğum günü hediyesi akülü araba alıcaktım. Düşün hemen atlayıp demişti ki halasııı ama biz genç odası istiyoruuuzzz

Madem durum bu kadar vahim, bunun anlayacağı dilden cevap vermek lazım.
"Biz de neler istiyoruz ama olmuyor" gibi salakça cevap vermek lazım buna. Ya da anlamsiz bir kahkaha vs.
Yüzsüzlüğüne hayran kaldım. Rol icabı bile bunları söyleyemem

Yengenin kafası güzelmiş güle güle kullansın. Böyleleri neyle besleniyor da böyle yüzsüz olabiliyor yaa,aynından ben de istiyorum. Yalnız abin karısına "Çüş deve" diyememiş mi,onu merak ettim.

sadece konunu okuyarak cevap yazıyorum.. yengemin böyle dediğini duysam çıkar karşısına hesap sorardım bu ne cüret.. ben bile şuan çok sinirlendim o derece.. abinde iyi fırsat vermiş.

Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki

kesinlikle verme.. kirada da değiller.. çalışıp yapsınlar madem çok geniş ev istiyorlar

aaaaa
yemin ederim bir yasima daha girdim kk da okudugum en ilginc konu.

yengeniz iyi mi ??? bu ne currrrreett bu ne kendini bilmezlik

kudursun hayret ya . kussunler ya konusmayin sunlarla ..

Konuyu ödünç verme olarak düşünüp gelmiştim ama okuyunca gülmekten kendimi alamadım. Bu nasıl bir acayiplik. Evi arabayı alırken bir katkıları mı oldu da istiyor diyeceğim ama hiç yardımları olmadı da demişsiniz. Değişik insanlarmış.

Sadece merak benimki ama ev araba hibe edebilecek kadar çok mu kazancınız ki böyle bir arsızlıkla karşılaştınız

bizim buralarda da soyle bir sey var .
kizlar ataninca sanki ailelerini bi kac sene para vermek zorunda oluyor. ama bu erkek cocuklarda olmuyor . sadece kizlarda . herkes zaten illa ki bir seyler alir verir ama zorunda birakilmak cok sacma.

hepimiz kendi kisilik hakkimiz var. hakk sadece ailemizin guclu karakterlerinin degil. . .

ev alinsin oglana , bilezik takilsin oglana , araba yardimi oglana kiz çocuğu çocuk değil mi

Vazgectım satıp yiycem parasını canıma tak etti falan de, satışa koy sonra satılmadı dersin, kıvırıcaksın artık abin arada kalmasın.

Ya neden kivirmak zorunda olsun canim?kivircak bisey yok.direk sacmaladgini soyleyebilir boyle yalanlar soylemesine gerek yok.

Kusura bakmayin ama asalak mi bunlar armut pis agzima dus.ev alalim para versene,cocuk odasi alsana,arabani versene bu arada o cocuk odasini aldiniz mi?

Hayır almadım. Yeğenim akülü araba istedi gözünde kalmasın diye akülü araba aldım

Lazım oluşu da değil ki konu. Lazım olmasa satarsin parasini bankaya koyarsin henüz bişey almayacaksan. Kendi emeğini niye bedavaya o asalak sacma sapan tipe veresin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…