- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Ahahaa. Dogru vallaMillet kafayı bozmuş. Fazla yüz verme donuna da göz diker
evlenirsin belki.Boşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki
Asla vermem. Yengem öyledir. Başkalarının emeğine hiç acımadan gözünü diker. Kendi istekleri olsun ama karşı tarafın canı çıksın hiç acımazevlenirsin belki.
kısmet bu işler.
asla evlenmem deme yanlarında.
çok alışmışlar bedavaya.
abin de az değilmiş.
ciddi ciddi senin malına mülküne göz koymuşlar.
evi de verme sakın ve sakın.
asla geri alamazssın.
Yeğenime doğum günü hediyesi akülü araba alıcaktım. Düşün hemen atlayıp demişti ki halasııı ama biz genç odası istiyoruuuzzzYenge çok yüzsüzmus. İlk kez arabaya göz koyanı duydum...
bozup atmak gerek böylesiniYeğenime doğum günü hediyesi akülü araba alıcaktım. Düşün hemen atlayıp demişti ki halasııı ama biz genç odası istiyoruuuzzz
Yeğenime doğum günü hediyesi akülü araba alıcaktım. Düşün hemen atlayıp demişti ki halasııı ama biz genç odası istiyoruuuzzz
Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki
Vazgectım satıp yiycem parasını canıma tak etti falan de, satışa koy sonra satılmadı dersin, kıvırıcaksın artık abin arada kalmasın.
Boşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki
Hayır almadım. Yeğenim akülü araba istedi gözünde kalmasın diye akülü araba aldımYa neden kivirmak zorunda olsun canim?kivircak bisey yok.direk sacmaladgini soyleyebilir boyle yalanlar soylemesine gerek yok.
Kusura bakmayin ama asalak mi bunlar armut pis agzima dus.ev alalim para versene,cocuk odasi alsana,arabani versenebu arada o cocuk odasini aldiniz mi?
Herşeyi bırakıp gidesim var gibi bir cümle kurmuştum. Burdan onu anladı kendince arabayı da ben alırım o zaman dedi. Ama bu ancak şakada söylenir değil mi gerçekten istediğini anlamadım. Tabiki arabamı götürücem bana lazım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?