Yengem arabımı istiyor

ben saka yaptın zannettım ne munasebet de
manyak mı ne ya...kafası bı mılyom yengenın

Yuh yani arsızlığın yüzsüzlüğün bu kadarı. Kendi alın terinle kazanıp aldığın evi arabayı ruh hastası bi yengeye mi verecekmişsin durduk yerde? Akbabaya bak sen. Bu ne çirkinlik ya. Bi çöp bile vermeyin. Evi de asla vermeyin. Kira öderiz sana falan diye kandırmaya çalışırlar inanmayın bu insanlar zırnık vermez size. Yedirtmeyin emeğinizi.

Yuzsuz yenge
Benim arabamin degeri 50bin ama yengecim senin guzel hatirin icin sana 75 bine olur de
Su saatten sonra ona ne gozle bakacagini anlasin moloz

Sakin vermeyin. Bizde de var boyle yuzsuz insanlar bedavadan 2 yildir arabamizi kullaniyorlar. Daha da araba bizim deyip ustune yatti arsizlar.

yok artık deve!!
ay nefret ederim böyle şeylerden
sen deli gibi didin iki kuruş biriktir sonra senden aaa bana versene diye istesenler!!!
satarım daha iyi
açıkgöze bak sen!

Ay nasıl sinir oldum verme arkadaşım varsın da sözünün eri olmayiver. Bu nasıl iğrenç bir kişilik. Yüzsüz utanmaz. Susup haddini bildirmedigin için kızıyorum en çok sana. Ara ve saydır ya sen kimsin de mallarıma göz koydun de. Eğer çok istiyorsa parasını versin satış sözleşmesi ile ver.yoksa havayı alsın bi zahmet

Sözümü geri aldım demek bu kadar zor olmaması gerek kötü günde zaten herkesin niyeti açığa çıkıyor , yoksa herkes iyi diye düşünüyorsun ,
bence enerjini düşüren mutsuz eden insanlara yoğunlaşma bunları arkana at önündekine endekslen , her ailede var bunlar bunları görmek fark etmek bir başarı bence bazıları ölmeye yakın fark ediyor

sözünde durmuyomuşsun öyle mi. sorsana o yengeye o olsa verirmiymiş arabayı. şaka gibi ne arsız insanlar var yahu.
kesin bu yenge çalışmıyo tüm gün evde kıçının üstünde oturuyo.
gülsen komik de değil ki.

Yenge bence ya ruh hastası ya da abiyle bir olmuşlar seni deniyorlar. İki türlüsünde de uzak durmak muhatap olmamak en iyisi. Kendi hallerine bırak.

Çok iyi demiş .Onlara ne .Nasıl sinirlendim .Kendilerine ait olmayan malı kendininmiş gibi sahiplenmeleri .

Paranin gozu kor olsun.. sokmayacagi kilik yok adami.. durumlari iyi olmasa sanirim zaten siz teklif ederdiniz gel otur al bin diye.. Annenizin ömrü uzun olsun halletmis herseyi..

Bu ne saçmalık . İşi büyütür aileyi ayağa kaldırıp , abinizde sözünde durmadın ver gibi laflar ederse yarın bir gün, sakın vermeyin . Buna Nasıl cürret eder , anlamadım . Şaka da olsa söylenmemeliydi ..

O nedemek ya.. Nereye gidiyorsan arabana bin git. Araba şehirdışına çıkamıyor mu? Yasak mı ? Yengende kafadan kontak,terbiyesiz..
Sat evini yada ver kiraya,arabanada atla bas gaza. Yengende kendini yesin. Çok istiyorsa çalışıp alsın zahmet olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…