- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Minerva eline sağlık sayende eski konusu diğer üyeliği falan ipliğini pazara çıkardı dikkatin tebrik ediyorum seni.Konu sahibi niye grileşti?
yonetıme sıkayet ettım cunku kesın baskalarıda kiblemıstır benım gıbıKonu sahibi niye grileşti?
Konuyu ilk okuduğumda şüphelenip eski konulara bakmıştım ama bu yeni üyelik benzerlik herhalde dedim. Bugün baktım N nscckts de o sanmış. Tek değilsem kesin o üye dedimMinerva eline sağlık sayende eski konusu diğer üyeliği falan ipliğini pazara çıkardı dikkatin tebrik ediyorum seni.
Ama ben bu kızda bir sinsilik olduğunu dün sezmistim.şimdi ispatlandı.
Bir gönül sayfası daha kapandi afrodito
Belki de kendi kaçtı ya da eski üyeliğini de o kapattırmamış, kapatılmıştı. Seneye bu zamanlar üçüncü bir üyelikle düşer buralara, yıllık rutini gibi bir şey galiba.yonetıme sıkayet ettım cunku kesın baskalarıda kiblemıstır benım gıbı
keske hayatda haksızlık yapan herkes uzayın derin grilerine bürünse :)
Ben de konuyu okuyunca hatırlamıştım da, aynen ben de üyeyi hatırlayamamıştım.Konuyu ilk okuduğumda şüphelenip eski konulara bakmıştım ama bu yeni üyelik benzerlik herhalde dedim. Bugün baktım N nscckts de o sanmış. Tek değilsem kesin o üye dedimAklımda kalan bir konu başlığı vardı, onu arattım bulamadım. Hatta üyeliği bulana kadar da emin olamadım. Tuvalet meselesini aratınca sitede öyle buldum eski konuları. Geçen senede bu zamanlardaydı konuları. Yıllık olarak öyle bir esiyor galiba.
Valla tebrikler sayende 1 yıl kafamız rahatKonuyu ilk okuduğumda şüphelenip eski konulara bakmıştım ama bu yeni üyelik benzerlik herhalde dedim. Bugün baktım N nscckts de o sanmış. Tek değilsem kesin o üye dedimAklımda kalan bir konu başlığı vardı, onu arattım bulamadım. Hatta üyeliği bulana kadar da emin olamadım. Tuvalet meselesini aratınca sitede öyle buldum eski konuları. Geçen senede bu zamanlardaydı konuları. Yıllık olarak öyle bir esiyor galiba.
Yolla konuyu reisŞimsi bir konu kaldı hededimde. O konunun sahibi ve bir üyesi benim için şüpheli.. O konu da kapanırsa rahat rahat izleyeceğim Sherlock'cuğumu.
El telde göz tv'de olmuyore
Başka konunun linkini atmak yassak ammaa yazdığım mesajlardan bulabilirsin benceYolla konuyu reis
Ya konularında genel bir gariplik var zaten. Sadece yenge-abi meselesi değil. Mesela geçen senede çok garip gelmişti; babası, abisinin karısına olan tavırları yüzünden oğluna kan bağı var diye gık demiyor o kadar geleneksel kafada bir adam ama kızı -ki yaşadıkları yer doğu bölgesiydi öyle aman aman büyük yer değil- bir erkekle eve kadar yürüdüğünde ve abisi karıştığında veya kızının flörtleri olduğunda oğluna kızacak kadar modern bir adam.Ben de konuyu okuyunca hatırlamıştım da, aynen ben de üyeyi hatırlayamamıştım.
Helal olsun
Ben de. Üstelik ice tea püskürttümSesli güldüm yaaa
Allah kimseyi aklı ile sınamasınYa konularında genel bir gariplik var zaten. Sadece yenge-abi meselesi değil. Mesela geçen senede çok garip gelmişti; babası, abisinin karısına olan tavırları yüzünden oğluna kan bağı var diye gık demiyor o kadar geleneksel kafada bir adam ama kızı -ki yaşadıkları yer doğu bölgesiydi öyle aman aman büyük yer değil- bir erkekle eve kadar yürüdüğünde ve abisi karıştığında veya kızının flörtleri olduğunda oğluna kızacak kadar modern bir adam.
Öyle çok eski konuları deşmem de geçen seneki konularda sinirden deliye dönmüştüm. O yüzden o mu, değil mi emin olmak istedim. Abi ana kötü karakter. Ailedeki herkesi birbirine düşüren abi ama kız inatla abim de abim.KK istihbarat daire başkanıM I N E R V A 2 gündür anlatmak istedigim seyi delilleri ile ortaya doktun sagolasin
Sanki o konu, bir görümce görmeyeyim ömrümce meselesi?Başka konunun linkini atmak yassak ammaa yazdığım mesajlardan bulabilirsin bence
Yok yok. Yine yine yenidenSanki o konu, bir görümce görmeyeyim ömrümce meselesi?
Görmedim ya... ben de uygulama çalışmıyor şuan açılmıyor hayin, tarayıcıdayım. Buradan da görünüm garip geliyor. Dur bir el atayım.Yok yok. Yine yine yeniden
Yuh yengesine tuvalet önüne layıksın mı demiş ben şok ayy ben bir de başta bu kız arada mı kaldı diye acımıştım bu bildiğin yılan yaaa yemek yap bana abime söylerimde demiş galiba ben o yengenin yerinde olsam oracıkta ağzını yırtardım bence kadının biran önce bu hastalıklı aıleden kurtulması lazımyonetıme sıkayet ettım cunku kesın baskalarıda kiblemıstır benım gıbı
keske hayatda haksızlık yapan herkes uzayın derin grilerine bürünse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?