- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Bence yenge de suçlu eski mesajlara baktım yıllardır kendisini insan yerine koymayan bir ailenin içinde gelinlik yapıyor, gerçekten yazık.
once sız kendınız ıcın bır uzmandan destek alında
yengesıne sen tuvalete layıksın gıbı cumlelerle ezıyet eden bır ınsanın acilen destek alması sart
evde yemek yok hemen bana yemek yap yoksa abımı cagırırım dıyen bır ınsanın ben tedavı olması gerektıgını dusunuyorum
once kızıyordum sıze artık kızmıyorum anladım cunku sızı hastalık zor acil sıfalar
Teşekkür ederim konuya benden çok yazdınız göz ardı ediyorum hakaret etmeseydiniz yazdığınız çoğu şey doğruydu
Yengenin de hataları var dedim yukarıda zaten ama kadının arkasında kimse yok, gidecek yeri yok gelen vuruyor, giden vuruyor.
Ya kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.Yuhhh eski konusunu bilmiyodum ozaman hepiniz haklisiniz
Ya kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.
O kadın da inşallah bir an önce en zararsız biçimde kurtulur bunların eziyetinden..Yengenin de hataları var dedim yukarıda zaten ama kadının arkasında kimse yok, gidecek yeri yok gelen vuruyor, giden vuruyor.
Bence böyle bir durum yok bileYa kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.
Gelmis bide burda bos bos konu acmis allahim yarabbim erkek olunmakla adam olunmuyo iste üzüldüm kadina caresizlik gitcek yeri yoksa katlaniyodur eden bulur ama bunlarda bulur bigun yaptiklarinin belasiniYa kadın bir hata yapmış bu adamla kaçmış. Adam kadını eziyor da eziyor. Baba ise arada kan bağı var deyip oğluna höst sen ne yapıyorsun, demiyor. Kadına ailesi sırtını dönmüş kaçtı diye, kimsesi yok. Kadının da hataları var ama kadının böyle bir adamla sağlıklı kalabilmesi mümkün değil zaten. Gelen vuruyor, giden vuruyor... kadın zaten kocasının korkusundan ne dese yapıyor. Artık kadını nasıl sindirmişse.
Abinin sevilecek bir yanı yok. Gerçekten yok. Benim abim yengeme senin abinin yaptıklarının yarısını yapmamıştır ama ben içimden gele gele abi diyemiyorum. İyi günümde de, kötü günümde de yanımda istemem. He kardeşiz, bir gün düşer destek olurum ama benden olabildiği kadar uzağa... çünkü ben öyle bir abiyi kabullenemiyorum.Abimi de seviyor biliyorum
O yüzden düzelir diye bekliyor ya da boşanmak istemiyor
Burda beni basta olmak uzere bazilarimi inandirdin kendine yengene yaptiklarin ve abinin yaptiklari bigun senden cikarsa cok gec olucak haberin olsun bugun abin yengene oyle yapar yarin sen evlenir beterini gorursunYengem ailesi ile barıştı görüşüyorlar
Abinin sevilecek bir yanı yok. Gerçekten yok. Benim abim yengeme senin abinin yaptıklarının yarısını yapmamıştır ama ben içimden gele gele abi diyemiyorum. İyi günümde de, kötü günümde de yanımda istemem. He kardeşiz, bir gün düşer destek olurum ama benden olabildiği kadar uzağa... çünkü ben öyle bir abiyi kabullenemiyorum.
Cirilla, kadının ailesi kaçtı diye kadına arkasını dönmüş. Hataları var kadının, gerçekten hataları var ama o bir yapıyorsa bunlar üstüne bin katıyor. Enteresan şeyler.Yengeye gercekten bunlari mi yaptiniz? Tuvalet onunde yat dediniz kabul ediyorsunuz?
Birini sahipsiz bulunca boyle davranişlara giren biri kesinlikle iyi bir insan olamaz. Kadinin gidecek yeri yoo diye butun aile araniza alip eziyet ediyorsunuz yazik cidden.
Gerci yengeye de hakediyor diyecegim kendi ailesi sizden daha mi kotu ki evli hala abinle anlamadim.
ılk etapta tum gorumce dusmanları sıze satasmaya gelmıs dedıgınızde gucenmıstımBurda beni basta olmak uzere bazilarimi inandirdin kendine yengene yaptiklarin ve abinin yaptiklari bigun senden cikarsa cok gec olucak haberin olsun bugun abin yengene oyle yapar yarin sen evlenir beterini gorursun
Burda beni basta olmak uzere bazilarimi inandirdin kendine yengene yaptiklarin ve abinin yaptiklari bigun senden cikarsa cok gec olucak haberin olsun bugun abin yengene oyle yapar yarin sen evlenir beterini gorursun
Yengeye gercekten bunlari mi yaptiniz? Tuvalet onunde yat dediniz kabul ediyorsunuz?
Birini sahipsiz bulunca boyle davranişlara giren biri kesinlikle iyi bir insan olamaz. Kadinin gidecek yeri yoo diye butun aile araniza alip eziyet ediyorsunuz yazik cidden.
Gerci yengeye de hakediyor diyecegim kendi ailesi sizden daha mi kotu ki evli hala abinle anlamadim.
Konu sahibi öğretmenim demişti o gerçek mi değilse çok sevinirimAdamın günahını almayın kızlar, ne o abi anlattığı gibi kötü eş ne de yenge bu arkadaşı kıskanıyor, kafasının içinde olmasını istediklerini yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?