- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Bende görümceyim ve benim de görümcem var. Ne ben gelinimize bunları yaparım ne de görümcem bana yapabilir.en cok catan bendım
gorumcem yok
ben gorumceyım
yanı ınsanların ısı gucu yok sırf aıle ıcınde bulundukları ısım yuzunden mı catacak sıze
Malesef konudaki acı gerçeklerden biri de bu.Konu sahibi öğretmenim demişti o gerçek mi değilse çok sevinirim
Eşini aldatan hem de bir değil, aynı anda birkaç kişiyle aldatan, iğrenç fantezileri olan ve çoluğunun çocuğunun rızkını başkalarına yediren insan benim abim olamaz. Aklıma geldikçe ben deliriyorum. Boşanacaklar ve o kadar mutluyum ki yengem için.Ben de abimden uzak bir şehirdeyim çok sık görüşmüyoruz ama işte çıkaramıyorsunuz hayatından o senin abin
bence o gerçek.Konu sahibi öğretmenim demişti o gerçek mi değilse çok sevinirim
damgayı vuranlarında gorumcesı yok gorumce de degıl boyle de enteresan bır durumBende görümceyim ve benim de görümcem var. Ne ben gelinimize bunları yaparım ne de görümcem bana yapabilir.
Konu sahibini haksız bulunca hemen damga yiyoruz
Abinizin eşinden küçük olması ne alaka konu ile? Şimdi de oradan mı gömeceksiniz "yenge" nizi?Yengem ben de abimden de büyük yaşından dolayı yengem olmasa bile saygısızlık yapmam
Ama o kendinden 8 yaş küçük birini kıskanıyor beni kendiyle yarıştırıyor
Bunu abim farkediyor ve inadına üzerime daha çok düşüyor bunun o da farkında
sımdı sızı de hakaret ettı gerekcesıyle goz ardı ederHer yalan söyleyen mitomanik değildir, ancak her söylediği yalana ilk önce kendi inanan ve bu konuda ısrar eden kişide mitomani rahatsızlığı gözlenir. Mitomanik kişilik yapısına sahip olan kişiler olay ve olguları hep abartırlar. Zekidirler, Büyük hayal güçleri vardır ama bu yeteneklerini kötüye kullanırlar, belirli bir amaçları yoktur . Küçük şeyler için bile yalan söyleyebilir. Bu yalanlar nedensiz bile olabilir. Bilinçaltında gerçek olmayan sanal bir kurgu yaratırlar hatta bu kurguya senarist gibi kişiler ve zamansal simgeler eklerler.Kişi yalanları ile sergilemek istediği kişiyi kurgular ve bu sayede karşısındakine gerçekte olmadığı bir kişiymiş gibi görünmeye çalışır. Sanal ortamda örneklerine pek çok rastladığımız bugünlerde gerçeklik algısı karışmış kişiliklere dikkat etmek gerekir.
Genelde kendilerine engel olamazlar ve sonucunu düşünmeden hareket ederler .
Psikoloji de dürtü bozukluğu katagorisine giren mitomani ye sahip kişilikler söyledikleri gerçek olmayan söylemin gerçek olmadığını düşünmezler, ilk önce söyledikleri yalana kendileri inanır ve böylece insanları inandırmaya çalışırlar. Bu psikolojik dürtü bozukluğu en çok mitomaniye sahip kişileri yani kendilerini yıpratır.
Eski mesajlara bakınca en az 10 kez bunun tekrarlandığını görebilirsiniz, ha bi 10 kez de “yengem abime kaçtı” cümlesini.Abinizin eşinden küçük olması ne alaka konu ile? Şimdi de oradan mı gömeceksiniz "yenge" nizi?
Annem babamdan, eşi de kardeşimden 3 yaş büyük. Gelin benimle yaşıt. Eeee n'oluyor böyle olunca. Bi anlatıversenize!!
Kusura bakma canim..ılk etapta tum gorumce dusmanları sıze satasmaya gelmıs dedıgınızde gucenmıstım
bazı seylerı gorebıldıgınız ıcın maalesef sevındım benım suan sevınmem bıle o yengenın uzgun olmasına neden olsa da ne demıs eskı bır spıker
''gerceklerın gun yuzune cıkmak gıbı bır huyu vardır''
:)
Keyfi bilir valla kulak assa iyi olur çünkü gerçekten problemleri varmsımdı sızı de hakaret ettı gerekcesıyle goz ardı eder
dogruyu soyleyenı goz ardı edıyor
psıkolojı kısmına gırınce hakaret olarak algılıyor
Son mesajına kadar sustum. Zaten başka bir konuda kan beynime sıçradı, sonunda patlayıverdim vallahi.Eski mesajlara bakınca en az 10 kez bunun tekrarlandığını görebilirsiniz, ha bi 10 kez de “yengem abime kaçtı” cümlesini.
Konu sahibi niye grileşti?
İkinci üyelikten gümlemiş olabilir.Aaaa noldu foton gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?