Yengem bana bozulmuş

Yengen sorununu abinle halledecek. Ona gereken cevabı verecek. Senlik değil bu olay. Kendi hakkını savunmayı öğrenmeli. O bozulacak diye, abinin her davranışında onu düşünemezsin. Acaba yengem buna ne der mi diyeceksim hep? Arabayı al, yengen abinle çözsün sorununu. Sorunun kaynağı abin, o düzelmedikten sonra bu olmaz, başka şey konu olur boşanmaya.

Konu sahibi hic bir soruya cevap vermiyor.. tek tarafli olayi anlatip buyrun akil verin demekle olmaz ! Insanlar size yardim icin detaylari da bilmeli oyle degil mi ? En ayip cumlenizde "abim yengeme asla arabasini vermez arabasi degerlidir, Ama bana hediye etmek istiyor" demenizdi.Ben burda fazla iyi niyet gormedim. Yengeye buyuk ayip yapilmis.

Kendini burda temize cikaramazsin eminim abin yengene 1 liraya bile hesap soran ama kardeslerine yagdiran tiplerdendir kesin yengenin arabasi bile bu türkler ne cekti be kadinlar kocalarina köle olur ama görünmez kocalarsa kardeşlerine yığar da yığar mallarını pess yengenin zaten sesi cikamiyo abinden korkuyo bes belli insallah ilerde evlenirsin ve kocan sana sormadan kardeşine ev alir nokta...

Kızlar abimle konuştum
Yengemin haberi olmadan arabayı bana vermenin yanlış olduğunu söyledim
Ona arabayı ver ben nasılsa geldiğimde babamın arabasını kullanıyorum
Yengeme ver arabayı dedim

Çok sinirlendi ne dedi sana kabul etmiyorsun arabayı
Niye sana her aldığıma laf ediyor bu kadın
Sen bir genç kızsın gece dolmuşa binme diye arabayı vermek istedim(İşte abimin kıskançlıkları!!)
Ben de yok abi dedim ben babamın arabasına alıştım zaten senin arabanı süremem dedim
O zaman arabayı satıyorum kimseye vermem dedi
Ben de sen bilirsin dedim

Konu sahibinin genel huyu bu cunku daha once ki konusunda da aynısını yapmisti konu aciyor lakin hic bir cevabi yok

Yazdim ve cevap yazmis :))

Abim zengin dedi ilk baştan

Bu nefret bana karşı ?
İleride kocam kardeşine ev alsa yengem oh mu diyecek
Ya da daha mı değer görecek anlamadım?

Konu sahibinin genel huyu bu cunku daha once ki konusunda da aynısını yapmisti konu aciyor lakin hic bir cevabi yok

Yazdim ve cevap yazmis :))

Elimden geldiği kadar cevap yazıyorum ama elinde sürekli telefonla gezen birisi değilim

Kızlar abimle konuştum
Yengemin haberi olmadan arabayı bana vermenin yanlış olduğunu söyledim
Ona arabayı ver ben nasılsa geldiğimde babamın arabasını kullanıyorum
Yengeme ver
Bence haddini aşmışsın karisina ne verip vermeyecegi seni ilgilendirmez. keşke yengeni araya sokmasaydin.kaş yaparken göz çıkartabilirsin böyle.
Kendim istemiyorum demeni önermiştim sana bence daha doğru olan buydu.

1 sny ya sen su guya en ust rutbede ki astsubay ile arkadaslik eden kiz degil misin ? E hani kucuk koy gibi bi yerdi?
Abin bu kadar kiskaniyorsa bence sen bi hal ve hareketlerine ceki düzen ver bu biiir
Ikincisi abini gerçektende tedavi olmaya ikna et yahut bu kadar sana duskun beraber yasayin
Hem bu sekilde yengen de abinden kurtulmus olur kolay degil ailesine bagimli biriyle hayat gecirmek.

Abiniz zorla mı evlendi. Eşimin bana vermek istemeyip, kardeşine verdiği/vereceği birşey olmadı. Arabasını ki benim de arabam var istedim tamam dedi kullan. Bence karısını sevmiyor istemeden evlenmiş.

Buradaki arkadaşlar yengeme ver deseydin keşke dediler
Tüm cevapları okursanız görürsünüz

Benim özel hayatımdan abime ne??
O istediği kadar karışmak istesin karıştırmam

Abime git yengeme de bilezik al diyemem ki
Sananr benim param derse ne derim

Kayınpederim bana dediki ehliyete yazıl ben karsilicam dedi görümdense daha önce dile getirmişti ehliyete okdr para veremem diye bende kayınpederime dedim ablam parasızlıktan alamıyorken ben kabul edemem baba dedim sende abine böyle dememişim yengem dururken bana düşmez diye çok saçma ve itici geldi benim kardeşim böyle bişey yapsa o arabaya kafasında parçalarım valla ilk baş kendi emanetine sahip çıkcak senin annen baban var abone gelene kadar

Abiniz zorla mı evlendi. Eşimin bana vermek istemeyip, kardeşine verdiği/vereceği birşey olmadı. Arabasını ki benim de arabam var istedim tamam dedi kullan. Bence karısını sevmiyor istemeden evlenmiş.
Sevmiyor diye bir şey diyemem
Aralarında bir sorun mu var bilmiyorum
Onlar anlatmadan sormam ayıp

Benim özel hayatımdan abime ne??
O istediği kadar karışmak istesin karıştırmam
O zaman sende istemem yan cebime koy ayagi cekecegine direk abi bu yengemle senin ozel hayatin siz ortak mi karar aldiniz da diye sorabilir onlarin beter olan ozel hayatini dah d beter etmeye bilirdin.
Bak ben senin acikca iyi niyetli biri olmadigini yahut bisey yapacakken elini yuzune bulastiran biri oldugunu dusunuyorum. Diger konuda da bu konuda da ayni fikirdeyim.
Senin ki ozel hayatsa o da onlarin ozel hayatiydi 16 yasindaki bi cocuk gibi davranacagina olgun bi kadin gibi daha ilk konusmada abini kisitlayabilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…