- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Abin bence saçmalamış.Evli ama kendi başına buyruk yaşıyor.Ne demek eşinin razılıgı olmadan arabayı vermek?Kendi nefsinize vurun.Bence kabul etmeyın.Ayrıca yengenızın bu tepkılerını kim size soyluo?Merhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Abimin durumu çok iyi (ALLAH daha çok versin)
Ben ise öğretmenim daha yeni atandım
Dün abim bana yeni arabasının resmini attı
Kendine yeni araba almış hayırlı olsun dedim ben de
Eski arabasının anahtarının resmini atıp artık bu da senin demiş
Yok abi teşekkür ederim bu büyük bir hediye kabul edemem dedim
Olmaz dedi.Bu sene atanıp öğretmen oldun bu senin ödülün
Peki dedim ama yaşadığım yere getiremem memlekete döndüğümde kullanırım dedim
Tamam dedi bütün anahtarları sana vereceğim arabanın artık senin o tamamen dedi
Sabah beni halam aradı yengem bu duruma çok bozulmuş
Bir bilezik bile almadı bana kardeşine araba aldı diye sitem etmiş
Halbuki araba almadı eski arabayı bana verdi
Bu durumdan yengemin haberi var sanıyordum
Bu olay dışında abim beni çok kıskanır çok boğar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Başka bir şehire atandığım için mutluyum bu yüzden
Yengem bu durumu da sorun etmişti beni hiç kıskanmıyor merak etmiyor kardeşini kıskanıyor diye arkamdan konuşmuştu
Sizce normal mi bunlar?
Ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim?
burda mevzu kocanın gorumce sozu dınlemesı degıl ama zaten , o bambaska oyle adamlar esı dısında herkesın sozunu dınler zaten .
es olarak sız esınızı kardes olarak bızde kardesımızı tanırız
bazen bazı seylerı dusunemez es olarak sızın bunu ıfade edıs bıcımınızı es tartısması olarak algılarken kardes de ya sunu nıye boyle yapmıyorsun yapman gerek yapsana derse ozaman erkegın beynı aydınlanabılıyor
bır erkekten bahsedıyoruz ,sız kadın olarak dusunuyorsunuz haklısınız kafasını calıstırsın kendı yapsın bırının ıttırmesıyle degıl ama burda konu bır erkekbunu es gecmeyelım .
Erkek dusunemez dusunmuyorum ben. :) Gercekten 5 bucuk senede kimseye kavgamizi, tartismamizi yansitmadik ben kendi anneme dahi anlatmam herseyi en fazla buraya yazdim, eşim de ketumdur ama bizim kavgamiz hic ertesi gune sarkmamistir en fenasi bile. Gorumceyi filan karistirmam, o karismadan anlayamiyorsa gerekirse 2 gün geç aydinlanma yaşasin.
M I N E R V A
Abim, kardeşim yok ama tabi ki şiddet vs durumlarinda ben de canim abim modunda olup arkasinda durmazdim o ayri ama onun disinda, hediye, jest konularinda ilgilenmem ne yaptiklariyla.
Yengeniz sonuna kadar hakli o kadının da emekleri çok fazla o evde ona danışmadan boyle biseyo yapması her kadını mutsuz eder. Bide kendi Eşiniz açısından düşün o size boyle biseyi yapsa hosunuza gider mi ? Bekarsaniz egerki bu durum size normal gelebilir ama değilMerhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Bu olay dışında abim beni çok kıskanır çok boğar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Yengem bu durumu da sorun etmişti beni hiç kıskanmıyor merak etmiyor kardeşini kıskanıyor diye arkamdan konuşmuştu
Sizce normal mi bunlar?
Yerinizde olsam yengenizin bozulduğunu bile bile kullanmam. Eğer yengenize danismadan böyle bir karar vermişse abiniz çok hatalı. Hele ki eşinden bazı şeyleri esirgiyorsa.Merhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Sizce normal mi bunlar?
Elimde olsa su cevabi cerceveletip konu sahibine kargolamak isterdim.Konudan anladigim , siz o kadar degrrlisiniz ki abiniz esine bile vermedigi degerli arabasini size veriyor
Abinizin ciddi psikolojik rahatsizligi var , kardese bu kadar baglanma saglikli degil , esini sevmiyorsa deger vermiyorsa bosansin o zaman
Abinizin akli baya bi karismis , siz kardessiniz yeriniz farkli , oburu es onun yeri farkli
Siz de bundan ince ince haz duyup , birde burada sirin sirin anlatip pohpohlanmayi beklemissiniz ama kk kadinlari yemez bu numaralari
Keske o yenge gelip konu acsaydi buraya da ona biraz akil verseydik
Hani içinden gelmiş bir şey almıştır abim bana ben de karışmam ama eşine yapmadığını bana yapıyorsa abim bile çok rahatsız olurum. Bir yerden sonra bana bir şey aldığında kabul etmem. Özellikle bu durum aralarında soruna yol açıyorsa, kibarca abimi uyarırım ama araba vermek falan abimle aramı bozar fena bir ayar veririm. Çünkü adam karısına arabasını vermeyi bırak sürdürmüyor ben bunu bile bile kafama silah dayasa o arabayı kabul etmem. Konu sahibine bu noktada kızıyorum. Abim eşinin arabası yokken bana araba vermeye kalkıyor diye bozulacağına, yengem beni kıskanıyor diye kızıyor. Belli ki adam karısını eziyor görüyorsun hiç mi abi bir dur demezsin. Çünkü böyle bir adamın kahrını çeken kadın, farklı yaşam standartlarına sahip evliliğe mahkûm olmuş kadındır. Birde abim böyle hor görse, abim beni çok sever hep hediyeler alır diyemem. Bir alır iki alır, baktım karısına gram değer vermiyor, banada vermesin o değeri. Yenge aslında konu sahibini kıskanmıyor, adam kadının imtihanı resmen.Erkek dusunemez diye dusunmuyorum ben. :) Gercekten 5 bucuk senede kimseye kavgamizi, tartismamizi yansitmadik ben kendi anneme dahi anlatmam herseyi en fazla buraya yazdim, eşim de ketumdur ama bizim kavgamiz hic ertesi gune sarkmamistir en fenasi bile. Gorumceyi filan karistirmam, o karismadan anlayamiyorsa gerekirse 2 gün geç aydinlanma yaşasin.
M I N E R V A
Abim, kardeşim yok ama tabi ki şiddet vs durumlarinda ben de canim abim modunda olup arkasinda durmazdim o ayri ama onun disinda, hediye, jest konularinda ilgilenmem ne yaptiklariyla.
Bende olsam cok bozulurdum bana araba almamışken kardeşine veriyor kimse kimseye zorla bişey vermez ısrar edincede almak gerekmiyor kendinizi yengenizin yerine koyun ne düsuneceksiniz acabaMerhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Sizce normal mi bunlar?
Hani içinden gelmiş bir şey almıştır abim bana ben de karışmam ama eşine yapmadığını bana yapıyorsa abim bile çok rahatsız olurum. Bir yerden sonra bana bir şey aldığında kabul etmem. Özellikle bu durum aralarında soruna yol açıyorsa, kibarca abimi uyarırım ama araba vermek falan abimle aramı bozar fena bir ayar veririm. Çünkü adam karısına arabasını vermeyi bırak sürdürmüyor ben bunu bile bile kafama silah dayasa o arabayı kabul etmem. Konu sahibine bu noktada kızıyorum. Abim eşinin arabası yokken bana araba vermeye kalkıyor diye bozulacağına, yengem beni kıskanıyor diye kızıyor. Belli ki adam karısını eziyor görüyorsun hiç mi abi bir dur demezsin. Çünkü böyle bir adamın kahrını çeken kadın, farklı yaşam standartlarına sahip evliliğe mahkûm olmuş kadındır. Birde abim böyle hor görse, abim beni çok sever hep hediyeler alır diyemem. Bir alır iki alır, baktım karısına gram değer vermiyor, banada vermesin o değeri. Yenge aslında konu sahibini kıskanmıyor, adam kadının imtihanı resmen.
Hayır aslında ona yapmıyorsa bana da yapmasın, gibi bir şey değil. Adam değişsin ya da değişmesin o arabada benden ziyade eşinin hakkı var, o dururken bana araba vermesi ciddi sinirimi bozar. Kızarım abime, bana böyle bir şey teklif ettiği için.Ben kabul etmesinde de sıkıntı gormuyorum. Butun mesele araba degil ki, konu sahibi o arabayi almasa da adam deger vermemeye devam edecek zaten birsey degismeyecek, degisecek olsa tamam almasin ama degismez. Siz tercihen " ona yoksa bana da yapmasin" diyebilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?