- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Siz gerçekten kötü bir görümcesiniz. Burda size yengenizle konuşun nezaket gösterin dedi herkes ama siz abimizi doldurup duygu sömürüsü yapıp 2 insanın arasını bozmayı tercih ettiniz .pes ya . Birde olgun bir öğretmensiniz( ! ) . Yengeniz mi dedi size bu durumu da abinize böyle aksettiriyorsunuz. Yengem kırılmış sen neden yengemi hiçe sayıyorsun bu saygısızlık abi ama bana yengem bisey demedi diyemediniz mi . Yarın bir gün sizde evleniceksiniz hoş değil ah almak yengeniz gözyaşında sizide anar bugünkü kavga sonrası çünkü!Kızlar abimle konuştum
Yengemin haberi olmadan arabayı bana vermenin yanlış olduğunu söyledim
Ona arabayı ver ben nasılsa geldiğimde babamın arabasını kullanıyorum
Yengeme ver arabayı dedim
Çok sinirlendi ne dedi sana kabul etmiyorsun arabayı
Niye sana her aldığıma laf ediyor bu kadın
Sen bir genç kızsın gece dolmuşa binme diye arabayı vermek istedim(İşte abimin kıskançlıkları!!)
Ben de yok abi dedim ben babamın arabasına alıştım zaten senin arabanı süremem dedim
O zaman arabayı satıyorum kimseye vermem dedi
Ben de sen bilirsin dedim
Elbette oyle yazdığım yazida buna da dikat cektim ama kucuk kucuk detaylara da yer verdim. Bence olgun ve dusunceli her birey gibi kardes sevgisine dikkat ederken yasantimiz da ki baska odaklarin yahut duyhularin bozulmamasina da yardimci olmaliyiz.Kardeşi sonuçta canı kanı. Ona içinden geldiği için bir hediye alamayacaksa neden kardeşler? Bence eşi de kendi kardeşine yapabiliyorsa aynısını ne mutlu ki onlara kardeşleri hayatlarında önemli yerdeler.
Konuyu baştan okudunuz mu?tabiki kardesler birbirine hediye alsin tepkimiz buna degil.Kardeşi sonuçta canı kanı. Ona içinden geldiği için bir hediye alamayacaksa neden kardeşler? Bence eşi de kendi kardeşine yapabiliyorsa aynısını ne mutlu ki onlara kardeşleri hayatlarında önemli yerdeler.
Bence sende okuluna ve öğrencilerine odaklan ozel yasamina odaklan kandirilma,insanlarin arasını bilerek yahut bilmeyerek acmaya musait adimlar atma, mutlu huzurlu ol.
Burda herkes arabayı yengeme ver demiş. Yada işine gelen yorumları kaale almış arkadaşımızSiz gerçekten kötü bir görümcesiniz. Burda size yengenizle konuşun nezaket gösterin dedi herkes ama siz abimizi doldurup duygu sömürüsü yapıp 2 insanın arasını bozmayı tercih ettiniz .pes ya . Birde olgun bir öğretmensiniz( ! ) . Yengeniz mi dedi size bu durumu da abinize böyle aksettiriyorsunuz. Yengem kırılmış sen neden yengemi hiçe sayıyorsun bu saygısızlık abi ama bana yengem bisey demedi diyemediniz mi . Yarın bir gün sizde evleniceksiniz hoş değil ah almak yengeniz gözyaşında sizide anar bugünkü kavga sonrası çünkü!
Siz gerçekten kötü bir görümcesiniz. Burda size yengenizle konuşun nezaket gösterin dedi herkes ama siz abimizi doldurup duygu sömürüsü yapıp 2 insanın arasını bozmayı tercih ettiniz .pes ya . Birde olgun bir öğretmensiniz( ! ) . Yengeniz mi dedi size bu durumu da abinize böyle aksettiriyorsunuz. Yengem kırılmış sen neden yengemi hiçe sayıyorsun bu saygısızlık abi ama bana yengem bisey demedi diyemediniz mi . Yarın bir gün sizde evleniceksiniz hoş değil ah almak yengeniz gözyaşında sizide anar bugünkü kavga sonrası çünkü!
Bence göz ardı etme cahil bir kizsin bu konuda.ablan olarak yardimci olmaya çalışıyor / çalışıyoruz.Ben zaten öyle yapıyorum hanımefendi
Geçen sene abimle aynı şehirdeydik abim yengeme yine araba almamıştı
Bu sene farklı şehire geldim yine almadı üstelik ben dememe rağmen
Demek ki yengeme karşı tutumunun benimle hiç ilgisi yok
Umarım anlatabilmişimdir
Bir daha yazıp yorulmayın lütfen sizi göz ardı edeceğim
Pardon özür dilerim yanlış anlamışım o zaman . Abiniz kötü bir insan net !Öyle bir şey yapmadım mesajımı tekrar okur musunuz
Senin arabana alışık değilim süremem zaten dedim
Yengeme versen daha mutlu olur dedim
Başka hiçbir şey demedim
Abim de bana sinirlendi satıyorum o zaman arabayı dedi
Yengesine vermesine gerek yok madem hediye ama yengesini kırmamalı kimse ne abisi ne hanımefendi. Nezaket icabı yengeyle konuşup rıza almak zor degil . Ayip etmis herkes kadinaBurda herkes arabayı yengeme ver demiş. Yada işine gelen yorumları kaale almış arkadaşımız
Yani bende onu diyorum yengesi açıp dese canim ihtiyacın oldugunu düşündük al kullan valla tepe tepe kullansin gıkım cikmaz ama yengesi rahatsiz bu durumdan ve abisine diyorki yengeme vermen daha doğru olur!şaka gibi ya adami karisinin üzerine füze gibi yolluyoYengesine vermesine gerek yok madem hediye ama yengesini kırmamalı kimse ne abisi ne hanımefendi. Nezaket icabı yengeyle konuşup rıza almak zor degil . Ayip etmis herkes kadina
Kesinlikle katılıyorum.Bu kadar görümce düşmanına ne deseniz haklı çıkamazsınız. Boşverin daha karışmayın bence. Yenge kendi problemini kendi çözsün.
Bilemiyorum yazdıklarınızin hepsi tuhaf , abi en tuhaf kisi konuda , hic sorgulamadiniz mi neden boyle bir bagimliligi oldugunu size karsi?Konunun en başında abimin kıskançlıklarından bunaldığımı bu yüzden farklı bir yere atanmaktan mutlu olduğumu yazmıştım.
Böyle bir durumdan mutlu olup pohpohlanmak istemedim hiçbir zaman
Böyle bir şeye ihtiyacım da yok zaten
Bende gorumceyim ama erkek kardesim karisinin arabasi yokken ve kendi arabasini surmesine bile izin vermiyorken bana arabasini teklif etse hadi len ordan git karina ver derimBu kadar görümce düşmanına ne deseniz haklı çıkamazsınız. Boşverin daha karışmayın bence. Yenge kendi problemini kendi çözsün.
Bende gorumceyim ama erkek kardesim karisinin arabasi yokken ve kendi arabasini surmesine bile izin vermiyorken bana arabasini teklif etse hadi len ordan git karina ver derim
Hatta bu konuyu okurken gelinimiz mesaj atti bana suruce kursuna baslamis , cok sevindim , korkuyordu araba kullanmaktan , kardesim ise karisi rahat rahat ise gitsin arabayi ona veriyim diye dusundugu icin ogrenmesini istiyordu bir an once , olmasi gereken budur , evli bir insan icin once esi gelir ki kardesimle birbirimize cok duskunuzdur , cok severiz ancak oncelik her zaman kendi kurdugumuz cekirdek ailemizindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?