Yengem bana bozulmuş

Arkadaşlar mesajımı yanlış okudu bazılarınız sanırım
Asla ne yengemin ne de halamın konuşmalarından bahsetmedim
Arabasına alışık olmadığımı bu yüzden kullanamayacağımı söyledim
Zaten konunun en başında yengemin haberi olmadığını bilmememe rağmen hayır demiştim
Ve bütün arkadaşlarım nasıl yaparsın böyle bir şey nasıl arabayı reddettin dediler üstelik bu diyenlerin çoğu kız
Yengem ben de abimden de büyük yaşından dolayı yengem olmasa bile saygısızlık yapmam
Ama o kendinden 8 yaş küçük birini kıskanıyor beni kendiyle yarıştırıyor
Bunu abim farkediyor ve inadına üzerime daha çok düşüyor bunun o da farkında
Bana beddua edenler olmuş aynı şeyleri yaşa diye
Ben kendimi kimseye ezdirmem ne abime ne kocama
Beni üzecek adama gereken ağır cevabı benden önce abim verir
Kızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Bu sen değil misin?

Bu konu sahibi o konu sahibi eminim. O konu sahibinin de yengesi abisinden büyüktü. Hatta konu yazım şekilleri bile aynı.
Yaşasın ve görsün, ilahi adalet şaşmaz. Umarım yengeye çok hayırlı güzel kapılar açılır da kurtulur.

Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi yengenize yapılmasına reva görerek ses çıkarmıyorsunuz, sizin bütün suçunuz haksızlığa göz yummanız. Ezilen bir kadına yapılanlara ses çıkarmamanız.
Hiç abim kimseyi dinlemez diye anlatmayın, abinizin tek dinlemediği kişi yengeniz.

5 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşıyorum onları görmüyorum bile telefonda ne yapabilirim??
Ben abimi reddetsem hayatımdan tamamen çıkarsam ne olacak yengem daha mı değer görecek??
Onların bu ilişkisinin sorumlusu ben değilim ama herkes üzerime geliyor

Merhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Abimin durumu çok iyi (ALLAH daha çok versin)
Ben ise öğretmenim daha yeni atandım
Dün abim bana yeni arabasının resmini attı
Kendine yeni araba almış hayırlı olsun dedim ben de
Eski arabasının anahtarının resmini atıp artık bu da senin demiş
Yok abi teşekkür ederim bu büyük bir hediye kabul edemem dedim
Olmaz dedi.Bu sene atanıp öğretmen oldun bu senin ödülün
Peki dedim ama yaşadığım yere getiremem memlekete döndüğümde kullanırım dedim
Tamam dedi bütün anahtarları sana vereceğim arabanın artık senin o tamamen dedi
Sabah beni halam aradı yengem bu duruma çok bozulmuş
Bir bilezik bile almadı bana kardeşine araba aldı diye sitem etmiş
Halbuki araba almadı eski arabayı bana verdi
Bu durumdan yengemin haberi var sanıyordum
Bu olay dışında abim beni çok kıskanır çok boğar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Başka bir şehire atandığım için mutluyum bu yüzden
Yengem bu durumu da sorun etmişti beni hiç kıskanmıyor merak etmiyor kardeşini kıskanıyor diye arkamdan konuşmuştu
Sizce normal mi bunlar?
Ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim?

Kızlar abimle konuştum
Yengemin haberi olmadan arabayı bana vermenin yanlış olduğunu söyledim
Ona arabayı ver ben nasılsa geldiğimde babamın arabasını kullanıyorum
Yengeme ver arabayı dedim

Çok sinirlendi ne dedi sana kabul etmiyorsun arabayı
Niye sana her aldığıma laf ediyor bu kadın
Sen bir genç kızsın gece dolmuşa binme diye arabayı vermek istedim(İşte abimin kıskançlıkları!!)
Ben de yok abi dedim ben babamın arabasına alıştım zaten senin arabanı süremem dedim
O zaman arabayı satıyorum kimseye vermem dedi
Ben de sen bilirsin dedim

Güncelleme:
Kızlar bu konu ile ilgili son yazışım
Dün gece abim arkadaşının yardımıyla arabaya alıcı bulmuş
Sabah işe giderken beni aradı arabayı satıyorum diye
Sattıktan sonra parasını sana yollayacağım iban numaranı babamdan aldım
Hayır abi böyle bir şey yapma deyince sinirlendi
Ne zamandan beri abimin sözünü dinlemez oldun ben yollayacağım dedim mi yollayacağım kimse artık bana karışmasın ne yapacağımı size mi soracağım senin o aklını karıştıranların da aklını alacağım dedi

Bir şey demedim yengemle kavga etmiş inat olsun diye yollayacak parayı daha karışmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler
Abiniz çok tuhaf biriymiş gerçekten, yengenizin yerinde olsam bende bozulurdum, bu kadar kıskançlığı da anlamış değilim illa birini kiskanmak gerekiyorsa gitsin karısını kiskansin

Yaşasın ve görsün, ilahi adalet şaşmaz. Umarım yengeye çok hayırlı güzel kapılar açılır da kurtulur.
Ben onlara 5 saatlik mesafeden ne yapabilirim diyen insan, beni üzeni abim üzer diyor. Ah be yalan dünya.
Kendi karısına cehennem hayatı yaşatan abi, başkası kardeşini üzünce hangi akla mantık üzeni üzer tartışılır...

Arkadaşlar mesajımı yanlış okudu bazılarınız sanırım
Asla ne yengemin ne de halamın konuşmalarından bahsetmedim
Arabasına alışık olmadığımı bu yüzden kullanamayacağımı söyledim
Zaten konunun en başında yengemin haberi olmadığını bilmememe rağmen hayır demiştim
Ve bütün arkadaşlarım nasıl yaparsın böyle bir şey nasıl arabayı reddettin dediler üstelik bu diyenlerin çoğu kız
Yengem ben de abimden de büyük yaşından dolayı yengem olmasa bile saygısızlık yapmam
Ama o kendinden 8 yaş küçük birini kıskanıyor beni kendiyle yarıştırıyor
Bunu abim farkediyor ve inadına üzerime daha çok düşüyor bunun o da farkında
Bana beddua edenler olmuş aynı şeyleri yaşa diye
Ben kendimi kimseye ezdirmem ne abime ne kocama
Beni üzecek adama gereken ağır cevabı benden önce abim verir

gelen parayi ne yapacaksin?

5 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşıyorum onları görmüyorum bile telefonda ne yapabilirim??
Ben abimi reddetsem hayatımdan tamamen çıkarsam ne olacak yengem daha mı değer görecek??
Onların bu ilişkisinin sorumlusu ben değilim ama herkes üzerime geliyor

neden herkes size suc buluyor biliyormusunuz. yeaaahhhh ben napiiiimmmmmmm abim diooooooo yollicakmiss parayiiiiii napimmmmmmmmm ki beeeen tavriniz.

Ne yapacak çatır çatır yiyecek nasilsa o hiç bişey yapmadi hiç fişneklemedi..
Ama yediği para boğazına takılınca yeni bir konu açar. Acaba yengemin ahını mı aldım diye

gün boyu hic tanimadigim kadini düsündüm
.ne kadar göz yasi dökmüstür yüregi nasil sizlamistir. karisini aylik 500 lirayi cok gören adam bacisina araba verecek parasini yollicak, kadin belki bu sene yeni mont almadi yeni cizme almadi ama adamin bacisi catiiiiir catiiiiir yiyecek. helal olur mu ki?

.ne kadar göz yasi dökmüstür yüregi nasil sizlamistir. karisini aylik 500 lirayi cok gören adam bacisina araba verecek parasini yollicak, kadin belki bu sene yeni mont almadi yeni cizme almadi ama adamin bacisi catiiiiir catiiiiir yiyecek. helal olur mu ki?
Helal olmaz tabiki.
Ayrıca şuanda küçük hanim sayesinde evinde huzurda yoktur yengenin. Bunların hepsi için hala daha ne suçum var diyor ya gerçekten çok değişik bir insan.
Sen takma kafana canım hamileymissin.Allah yengenin yardımcısi olsun.

Bak arkadasim senin abin karisini degil seni kiskaniyor siz oz kardessiniz degil mi arada sapkinlik dusunduruyor yazdiklarin..? Yoksa insan namusu karisi dururken bacisini neden kiskansin ya aranizda bozuk bi abi kardes iliskisi var ( ki bence boyle bisey yoktur) ya da sen aslinda yengeni agir fena kiskaniyorsun hedef sasirtiyorsun. Icindeki nefreti burda kusuyorsun.gelinine tuvalet onunu layik gormek ne demek ! Sen basbayagi yengeyle kafayi bozmussun.. su yazdiklarindan anladigim derdin yenge olmussa kac konudur, cekemeyen de sensindir..!! Konulari da yasandigi gibi degil , kendi kafana gore anlatiyorsun. Sana biri karissa abim gereken cevabi verir diyorsun..valla o isler oyle olmuyor evlendiginde kocan ve sensin milletin karismasiyla seni korumasiyladegil senin kendini saydirmanla kocana kendini sevdirir saydirirsin..iki de bi abim de abimm deme yaa abin evli adam birak abinin yakasini.!! Kafani degistir biraz.

Bende çok demoralize oldum, bir yakınım gibi üzüldüm yengeye

Senin anlattıkların hayal ürünü değilse bende kendimi 10.kattan atarım. Sen yengesini ağır kıskanan bir gorumcesin kıskançlığın o kadar ağır ki burada yalan konular açıp kısa süreliğine de olsa hayalindeki gibi hissedip rahatliyorsun 😌 abinin karısına çöp vermeyip sana araba vermesi(abim için arabası çok kıymetlidir = abimin en kıymetlisi benim), abinin kıskançlığının sadece sana karşı olması (ayol adam koynuna aldığı seviştiği kadını kıskanır kardesini değil) vs vs bunlar seni ele verdi psiko görümce 😈 eminim ki abin ve yengen arasındaki ilişki senin anlattiginin tam tersi... yazik sana acil destek al.

Üzülmeyin boşuna yengeye bu kız ağır yalancı bence, asıl deli gibi abisini yengesini kıskanan kendisi gelip buraya konular açıp kendini kandırıyor.

Hanımefendi abim parayı yolladığında hesabımın resmini size atarım daha da yazmayın göz ardı ediyorum

Senin anlattıkların hayal ürünü değilse bende kendimi 10.kattan atarım. Sen yengesini ağır kıskanan bir gorumcesin kıskançlığın o kadar ağır ki burada yalan konular açıp kısa süreliğine de olsa hayalindeki gibi hissedip rahatliyorsun 😌 abinin karısına çöp vermeyip sana araba vermesi(abim için arabası çok kıymetlidir = abimin en kıymetlisi benim), abinin kıskançlığının sadece sana karşı olması (ayol adam koynuna aldığı seviştiği kadını kıskanır kardesini değil) vs vs bunlar seni ele verdi psiko görümce 😈 eminim ki abin ve yengen arasındaki ilişki senin anlattiginin tam tersi... yazik sana acil destek al.

Yengemin telefon numarasını vereyim onunla konuşun yalan mı diye
Birine yalancı diye iftira atmak çok büyük bir terbiyesizliktir eminim aileniz sizin gibi kızı olduğu için gurur duyuyorlardır

Back
X