Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

sen şimdi yengeni ayıplıyorsun burada aynısı evlendiğinde başına gelecek :) görende sevgilini elinden almış sanacak abin o senin abartma. yengen de senın kuman değil evi siz düzdünüz diye yengeni kapının köpeği yapamazsın. onu köle olarak değil gelin olarak aldınız. benim senin gibi bi görümcem olacak bak ben neler yapardım ozaman !

Abinle çok sevdiğinin yengenin çok tatlı ve sağlıklı bir bebekleri olsun çok isterim ve aynı yengene benzesin...O zaman abin sana diyecekmi %70 seni seviyorum yüzdelik sıralamada bile yoksun bence sana sadece acıyorlar,acil tedavi oll...

bu hastane olayı iyi olmuş aslında ...

abin yengeni delirttiğinde ne diyecek biliyormusun?

hayatım boşver delidir ne yapsa yeridir

dediğiniz gibi yengem bana yok dövecekmiş yok sövecekmiş
mümkün değil !
ailem onu kapının önüne koymaz
direkt camdan atar!

şekerim bak ailen sana katlanıyor seni idare ediyorlar geçiştiriyorlar çünkü onların da imtihanı sensin. insanları sana katlanmak zorunda bırakma, doğru düzgün normal bir insan ol ki seni sevsinler sevgilerinden dolayı katlanmak mecburiyetini yükleme onlara valla ana baba bile bıkar gün gelir senin gibisinden.

canım geçecek hepsi geçecek

gel bakiim sarılalım biraz

annem çok dizi izleme sen emi

oyyy çok datlu bu ablaları

yazmıcam yazmıcam dedım de sen kesınlıkle sızofrensın.. acıdım yengene gercekten bak yavrucum sende evlenıceksın esının kardesı sana boyle davransa hosuna gıdermı.. ayrıca kızlar bu kısının dıger konularınada bakın hıc normal degıller.. bende rızelıyım rızeye geldıgım zaman umarım bı yerde karsılasmayız senınle.. ınsanı kılometrelerce oteden sınır edıyosun allah yardımcı olsun yengen ve aılene..

Baya aldın kadının günahını valla sayende günahı varsa da hafifledi.
Gıybet edip duruyorsun sonra abime söz verdim bilmem ne
Asıl sen kadının ayak altından çekil!
Kimseye de mağdur edebiyatı yapma!

Yengeni takdir ettim herseye ragmen senin psikolojik dengesiz oldugunu anlayip hala sana cay kahve getiriyor. Kizim esas sen bizi cileden cikarttin!!!!!

Sana bi sok tedavi uygulamak lazim, durumun vahim senin

yengen insanlığından yapıyor çay kahve su getiriyor ben olsam sana yağmurlu havada bir bardak su yoktu

hhoşşşttttt çilene senin.kadınlaıktan çıkardın beni ya

Evet doğru ben aileme aşık birisiyim ailem de bana aşık!
abine aşık mısın diyenlerin babalarına farklı gözle baktıklarından eminim
bu sitede 13 14 yaşında çocuklar var

evet bu konuda çok haklısın..
örnek zat-ı alin..

sen bizi çileden çıkarmadın sanki

kusura bakma ama sana kötü kalplisin şu kalbini biraz temizle
hatalarından ders çıkar
kimsenin mutluluğunu şımarıklık yapıcam diye bozma diyoruz
hala yok yengem özür diledi
yok onu camdan atarlar

hayret ya o kadının hakkına giriyosun sen
ne hakkın var insanları üzmeye aşağılamaya

abisinin minik kuzusu napıyorsun

ah konu sahibi ah

senin yengen ben olaydım keşke

sevgimle boğardım seni,böyle bi boğumda giderdin kuzum

Son düzenleme:

Bence konu açmamalısın,bizi dinlememek için tamam anladık normal değilsin,senaryo kurup yaşıyorsun.Allah bilir o güzel yengeciğine abin çok aşık ve sende acınalı bir kardeşcağızsın..

Diger konuyu okudum birsey söylemek istemedim ama bir de bunu görünce... Sen şakamısın allah askina??? Bilmem kac yildir kk takip edenlerdenim bukadar aciz, fesat ve kendini birsey zanneden zavalli birini daha görmedim... Bence acilen psikolojik destege ihtiyacin var senin.. Öyle bir anlatiyorsun ki fake konu demeyecegim ama cok sacmaaa inanilacak gibi gelmedi bana.., birazcik sizofrenlik var sende... Bukadar bayan yaniliyor olamaz acil psikologa ihtiyacin var senin... Ne kadar saygisizca birsey ya.. Bir de cikip derdim var diye utanmadan konusuyor

defolllllllllll... hatta kaybollllllllll

bide dikkat ettiniz mi abisi kucağında taşımak istemiş

yengesini anca vinç taşırmış

ama yengesine pijamalarından vermiş

demekki vinçlik olan bu

taşıyacak adAM bulamamış abisine sarmış

Kadın öteki dünya da sana hakkını helal etmese yeri var.
Kabir azabında yalvarırsın artık bir kap su, insaf diye.
O zaman şartlar eşitlenir işte.
İnşallah sen evlenmezsin gittiğin ocağı söndürürsün
O zaman sana bunları biz aldık camdan atarız sözlerini duymamış olursun
Hoş mutlaka ama mutlaka duyacaksın bu sözleri
Ne doğrarsan aşına, o gelir kaşığına

Çok yazdım bu konuya, sizlere sabır diliyorum :)
Konu sahibi Allah akıl fikir ihsan etsin.

Evet doğru ben aileme aşık birisiyim ailem de bana aşık!
abine aşık mısın diyenlerin babalarına farklı gözle baktıklarından eminim
bu sitede 13 14 yaşında çocuklar var

Kemancı arkadaşım söyle bakayım senin ki ne tür bir aşk?
Seç beğen!

[FONT=´Verdana´]Çocukluk aşkları, hemen hemen her çocukta oluşabilir. Bir yanıyla oyuna benzer. Belli bir süre sonra sevgili, çocuk için bir anlam ifade etmeyebilir. Kimi çocuk, çocukluğu süresince birden çok aşk yaşayabilir; hatta bir anda iki kişiye âşık olduğunu hissedebilir. Âşık olunan kişinin, kendi yaşıtı olup olmamasının pek önemi yoktur.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Tek kişilik aşklar, uzakta yaşanan ve karşılık bulmayan aşklardır. Daha çok ilk gençlik dönemlerinde ve aşkı ilk yaşayanlarda görülür. Kimi çabuk söner, kimi sessiz sedası ilerler, kimi de felaketli bir son getirir.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Paranoyalı aşklar, kişi aşk ilişkisini paranoyalı bir hale getirir. Kıskançlığı hat safhaya ulaşır ve sevgilisine göz açtırmaz, sürekli takip eder. Zihninde aldatma senaryoları oluşturur.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Dikenli aşklar, ara sıra tartışmaların olduğu ve kısa süreli küskünlüklerin meydana geldiği aşklardır. Sevgililer çok basit (kıskançlık gibi) nedenlerden dolayı bir iki gün küs kalırlar, ardından birinin harekete geçmesiyle barışma gerçekleşir. Bu aşklar “gül ve diken” sözünün gereğini yerine getirir.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Zehir zemberek aşklar, sevgililer birbirlerini çok sevdikleri halde, olur olmaz nedenlerden dolayı devamlı tartışmaların olduğu ve küskünlük süresinin dört beş gün sürdüğü aşklardır.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Geçici aşklar, ulaşılamayan ve ulaşmanın imkansız olduğu aşklardır. Aşkı yaşayan aşkını iç dünyasında taşır. Bu aşkları, tek kişilik aşklardan ayıran özellik sevilen kişinin ulaşılmaz olmasıdır. Örneğin, sanatçılara ve öğretmenlere duyulan aşklar...
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Felaket aşklar, kişinin ayrılığı taşıyamaması sonucu kendisinin, sevdiğinin ve üçüncü kişilerin yaşamına son verdiği aşklardır. Felakete sebep veren diğer bir aşk ise, aşkına karşılık alamayan birinin, sevdiğini zorla elde etmeye çalışması, sevdiğine ve yakınlarına zarar vermesidir.
[/FONT]
[FONT=´Verdana´]Sanal aşklar diye sözü edilen aşklar, internet ortamında gerçekleştiği için aşk kategorisine alınamaz; çünkü ortada ne aşktan ne de sevgiden söz edilemez. Ancak internette tanışıp sonra gerçek yaşamda arkadaş olan ve arkadaşlıklarıyla beraber aşka adım atanlar olabilir. Böyle bir ilişkide bile aşk ortaya çıkmadan aşk olarak adlandırılmamalıdır.[/FONT]​

• İlk Aşk
    Ne yaparsaniz yapin, ilk askinizi unutmaniz mümkün degildir. Yillar sonra dönüp, "ben ona nasil asik olmustum acaba" diye pismanlikla karisik garip bir duygu da yasayabilirsiniz, olsun. O, size ilk aski tattirmis, en önemli yasam tecrübelerinizden birini yasatmistir. Aranizda geçenler aci bile olsa, dönüp minnetle anacaginiz biri hep var olacak. Daha ne olsun?
  • Yıldırım Aşk
    Var mi yok mu tartismasinin içinde degiliz. Diyelim ki var. Demek ki bazilarinin duygulari yagmur olup yagabiliyormus. Yildirim askla baslayip yillar süren beraberlikler de var üstelik. Barda oturan kadini/erkegi görüp "bu aksam nasil yataga atarim?" diye düsünenlerden bahsetmiyoruz elbette. Sözünü ettigimiz gerçek yildirim ask. Tek dikkat edilmesi gereken, sürekli yildirim aska tutulanlarin genellikle kendi yarattiklari illüzyonun pesinden kosmalari, gerçekle karsilastiklarinda da yeni bir illüzyon yaratmalaridir.
  • Olanaksız Aşk
    Bazen yolda yürürken rastlariz, bazen en yakinimizda bulunabilirler. "Bu ikisi bir araya nasil gelmis?" diye düsünürüz. Kendi basimiza geldigi de olmustur, pedini saga sola birakan bir kadin ya da televizyondaki futbol maçini seyrederken daha önce hiç duymadiginiz küfürler eden bir adam. Aman Allahim?" dersiniz. Ama olmustur bir kere. Her askin olanaksiz bir tarafi vardir gerçi, çogunlukla bunlari görmemeyi yegleriz. Ama bu olanaksiz taraflar bazen o kadar agir basar ki, askin hem kaynagi, hem iddiasi, hem motorize gücü, hem de terminatörü olurlar.
  • Yasak Aşk
    Men edilmis, engellenmis ve çogu zaman da yasadisidir. Ama asigin gözü görmez ki... Belki de aski ask yapan bu "illegal" tarafidir. Kimbilir?
  • Platonik Aşk
    Onu görmek bile sizi heyecanlandirirken, o sizin yaninizdan, geçip gider. Siz heyecandan sapir sapir titrerken, o isiyle mesgul olur. O sizin için hayatinizdaki en önemli kisiyken, siz onun için siradan birisinizdir. Hem asik hem de salak hissedersiniz kendinizi... Davranislarindan, konusmalarindan isaretler alip, umutlanir, bozulur, küsersiniz. Insanin bir kereligine bu duruma düsmesi, tecrübesizlikle yorumlanip, bagislanabilir. Ancak, bir kereden fazla basiniza geldiyse, oturup kendi hakkinizda düsünmenizde yarar var.

( Alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…