- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
- Konu Sahibi yorgunbayan
-
kim bilir neler yasadı 25 yıl??? sizi misafir etmediği için abinize şikayet ediyorsunuzki evde huzursuzluk çıkıyor kadının.. Karısmayın gitmeyin bıkmış kadın görüşmek istemiyor daha ne yapsın anlamanız için??? Bence siz fazlasıyla abinizi dolduruyorsunuz ,toptan ailece susun 25yıllık evliler ikili sorunları olsa coktan bosnırlar cocugu bahane ediyor diyorsunuzda cocuk 15 aylık değil 15. Yasında
Zaten sık görüşmüyoruz ki senede üç dört kez belki
Ben seni cok iyi anliyorum canim. Benim abiminde ikinci evliligi ilk evlilide böyleydi. Simdi yeni sayilir ama buda uzak duruyor ki onlar almanyada biz turkiyede olmamjza ragmen. Yazdiklarima cevap vermiyor hiç. Naber nasilsin diye yaziyorum ona bile cevap yok.Abim aradigindada söyluyorum yengeme yazdim ama görmedi heralde diyorum herseferinde.Ama aynı tas ayni hamam. Muhattap olmak istemiyor diye düşünuyorum ama bunu abime söyleyemiyorum.abim üzulmesin diye arada sirada yaziyorum ama cevap gelmiyor tabi.ben çok takıyor ve üzülüyorum. Benim ne yim eksik te istemiyor diye dusunuyorum maddi manevi ondan yüksek bir yaşantim var cahil degilim üni mezunuyum ama gel gelelim bizim gelinin sanirim burnu kaf daginda ve benim gibi birini begenmiyor. Ama yüzyüze geldigimizde hic bisey yokmus gibi davraniyor bende buna ifrit oluyorum!
Belki de soğuk biridir.Ya da yüz yüze zaman geçirdikçe insanlara ısınan mesajlaşan biridir.Ben seni cok iyi anliyorum canim. Benim abiminde ikinci evliligi ilk evlilide böyleydi. Simdi yeni sayilir ama buda uzak duruyor ki onlar almanyada biz turkiyede olmamjza ragmen. Yazdiklarima cevap vermiyor hiç. Naber nasilsin diye yaziyorum ona bile cevap yok.Abim aradigindada söyluyorum yengeme yazdim ama görmedi heralde diyorum herseferinde.Ama aynı tas ayni hamam. Muhattap olmak istemiyor diye düşünuyorum ama bunu abime söyleyemiyorum.abim üzulmesin diye arada sirada yaziyorum ama cevap gelmiyor tabi.ben çok takıyor ve üzülüyorum. Benim ne yim eksik te istemiyor diye dusunuyorum maddi manevi ondan yüksek bir yaşantim var cahil degilim üni mezunuyum ama gel gelelim bizim gelinin sanirim burnu kaf daginda ve benim gibi birini begenmiyor. Ama yüzyüze geldigimizde hic bisey yokmus gibi davraniyor bende buna ifrit oluyorum!
Adamın anasını gizli gizli ağlatıyormuş yahu. Siz hala hep görümce haksız dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?