Yengem bizi çok mutsuz ediyor

kim bilir neler yasadı 25 yıl??? sizi misafir etmediği için abinize şikayet ediyorsunuzki evde huzursuzluk çıkıyor kadının.. Karısmayın gitmeyin bıkmış kadın görüşmek istemiyor daha ne yapsın anlamanız için??? Bence siz fazlasıyla abinizi dolduruyorsunuz ,toptan ailece susun 25yıllık evliler ikili sorunları olsa coktan bosnırlar cocugu bahane ediyor diyorsunuzda cocuk 15 aylık değil 15. Yasında

Abin için sizin bir öneminiz olsa idi yenge hatun tırıs gelir tırıs giderdi takmaz sizinde hayatından çıkartmaz bayram, dan bayrama ailesini hatırlamazdı .....

Sanırım ifade edemedim, biz abimle de sık konuşamiyoruz ve asla konuşurken bu konuları açmayız, nasılsın iyi misin vs diye kısaca konuşur kapatılır,hiç yenge şunu dedi bunu yaptı diye demedik bugüne kadar.

Sizin gelmek istediğinizi ama hep karısının akrabalarının geldiğini söylemiş siz bunu nerden biliyorsunuz, siz sikayet etmiyorsunuzda yakın arkadası neden bosanmak istiyor diyor, cocugu bahane ediyor bosanmamak için diyorsunuz bunları kim söylüyor size?

Zaten sık görüşmüyoruz ki senede üç dört kez belki

Ee tamam işte onda da arayın abini sen yegenimi al yalnız gel yenge gelmesin diyin. 25 yıllık evlilikte her yere dip dibe gitmeye gerek yok artık. Kimsenin de keyfi kaçmasın.

Tamam kadın ters bir insan ama sizin anlatimlarinizdan sizler hiç birşey yapmıyor kadına yine nazik ve sevecen davraniyorsunuz ama bilemiyorum bu kadın niye size cemkirip duruyor. Var bişey ama eşiyle arası çok kötü olduğu için sizden nefret ediyor olabilir. Siz belki farkında değilsiniz ama bu kadını etkileyecek şeyler yapıyorsunuz bilemiyorum.

Yaa iki kadın var. İkisi de sizi sevmemis. Belli etmiş. ABim üzülmesin diye söylemiyorum demişsiniz ama mesajlarıma cevap vermiyor diye söylüyorsunuz. O kadın sizin arkadaşınız ahbabiniz değil. Siz nasıl olduklarını merak ediyorsanız abinize Nasılsın ne yapıyorsun diye yazın.

[QUOTEMerhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.uzun yazdigim icin simdiden ozur diliyorum.abimin eşi ki kendisi yaklaşık 25 senelik evli, bizi sürekli kendi tarafından farklı tutuyor, hep onun ailesi olsun ve biz abimi yeğenimi hiç aramayalim, evine hiç gitmeyelim, hiç annemlere gelmesin istiyor.ama ilginc olan su ki etrafta cok soguk bi aile oldugumuzu, gelip gitmedigimizi soyleyip duruyormus.kisacasi gitsek suc gitmesek suc.bizimkiler de aman huzurları bozulmasın diye sürekli alttan alırlar. Annem kışlıklarını vs herseyini yapar gonderir.her bayram bir iki günlüğüne gelir onuda sürekli kavgayla gecirir.bayram günü kahvaltıda herkes susar bu çemkirip durur etrafa.ya çocuklarını döver ya da abime sataşır. AbiM öyle sessiz biri değildir genelde haddini bildirir ama bu kadın onu yordu artık ve abime çok üzülüyoruz. kendi annesi evi olmasina ragmen cogu zamanabimlerde kalıyor ve hiç edepli bi kadın değil surekli her şeyde eksik bulur ve hiç bir şeyi beğenmez. Neyse asıl söylemek istediğim şey şu, bu yaz yine uğramadik diye laf etmesin etrafta diye gitmek istedik ablamla ama yine kendi tarafının olduğunu söyledi bizde tamam dedik gitmedik.abimde kardeşlerim gelemedi seninkiler sürekli burda diye yengeme bişeyler demiş anlaşılan ve beni arayıp yirmibeş senedir sizden çektiğim ne diye saymadigi laf bırakmadı ve bende kim kime ne yapmış ya biz ne dedik sana dedim sadece ve telefonu suratıma kapatti.ondan sonrada bayrama kadar hiç görüşmedik.bayramda annemlerdeyken abimler geldi ama biz yine alttan alarak hosgeldin bayramın mübarek olsun demek istedik ama bana cevap bile vermedi beni bırak eşime bile dönmedi suratına, ablam ve eşiyle de hiç konuşmadı.annem yine her fırsatta bir yere saklanıp ağladı abim görmesin diye.babam hiç konuşamaz oldu.neyse zaten aksama doğru gelmişti ertesi gün yine bi kavga çıkardı ve evden valizi sirtladigi gibi kimseyle vedalaştı çıktı gitti, hatta abim vedalasacaginda da bile bile ne vedalasiyorsun diye bağırdı çağırdı kapıyı çarptı herkesi öylece bıraktı. YeğeniM boynu bükük gitti annem babam ve biz hala çok kötü durumdayız ne yapmalıyız sizce? Abimin üzülmesini istemiyoruz[/QUOTE]
Kari kocadir karismayin ekmeginiz suyunuz ayri zaten ama siz aranizda tartistiginizda ağzinin payinida verin altan almayin

Acaba benim gorumcem kaynanam falan da mi boyle dusunuyor? esim farkli bir sehirde calisiyor ben de tayinim cikmadigi icin kendi ailemden uzakta esimin memleketindeyim. Esim yokken bir kere arayip oldun mu yasiyor musun demeyen insanlar esim geldiginde siraya giriyorlar bizi cagirmak ya da bize gelmek icin. Bi de dillerinden dusmeyen cumle "ygmr bizi hic aramiyor hic gelmiyor" daha 2 yilda ben saygisizlik olmasin diye ses cikarmadikca ezme egilimleri basladi. Sanirim 25 yili bulmaz benim patlama yasamam. Bana yengenin icinde biriktirdigi birseyler varmis gibi geliyor. Abin de gercekten deger vermese coktan bosanirdi diye dusunuyorum demekki aralarinda buyuk bir problem yok

Yaşamayan bilemez arkadaşlar ben burda haklı haksız tartışması olsun diye yazmadım akıl danışmak istedim, Allah düşmanımi bile böyle insanlarla karşılaştırmasın

Ben 25 yıldır neler çekmiştir diyemeyecegim çünkü konu sahibini samimi buldum. Ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor 25 yil olmuş. Şimdiye kadar nasılsa öyle devam eder bence.

Ben kimseye haklı haksız demiyorum, karısmayın diyorum yengenizle ilgili imada bile bulunmayın aksine abinize yengem seni ne cok seviyor, ne güzel giydiriyor kilo almışsın cok güzel yemek yapıyor diyin. 25 yıllık bir evliliğe saygı duyun

25 yıla takılanlar, yahu siz bir insanın değiştiğini hiç gördünüz mü?
1.yılında neyse 15.-yıl da, 25.yıl da hep aynı insandır
Ha konu sahibi 25 yıldır her an üzülmüyordur ama bir mevzu oldukça kadın sinir bozucu yüzünü ortaya çıkarıyordur.

Burada yengeye hak veremycem herkes kımbılır ne yaşadı dıye yazmış ama kımse kusura bakmasın ne yaşarsa yaşasın bır aıleye bunu yapmaya ne hakkı var hemde 25 yıl yanı şaka gıbı ya ben olsam agzının payını verırdım kımse benım annecıgımı aglatamaz bayram gunu eve gelıpte kavga cıkararak gıdemez annemı gzu yaşlı bırakamaz ... Gerekırse abımınsıkerım aılemede sıldırırım o kadar düşkünse karısına gıtsın karısıyla mutlu mutlu yaşasın her geldıgınde kavga cıkıp uzuntu olacaksa gelmesınler daha ıyı

Benim herkesten uzak şehirde yaşayan bi eltim var.Eşi çocukları dünya tatlısı insanlar.
Fakat kadın suratsız evine kim misafir giderse gitsin(ki sık değil senede 1 falan) istemediğini belli ediyor,düğün dernekte görüşünce de kimseyle fazla muhatap olmuyor.
Kendi ailesi de sürekli gelir kalırlar falan.
Kısaca kadın eşinin ailesini sevmiyor ki insanlar onu geldiğinde çok iyi ağırlıyor ben şahidim sohbet muhabbet vs.
Biz de gittik evine bir iki günlüğüne diken üstünde kaldım diyebilirim.

Şimdi bu kadını herkes kabullenmiş artık kimse evine gitmiyor.
Karşılaşınca bi merhaba naber bitti tamam.Herkes abiyi yeğenlerini falan arıyor.
Yengeyi kimse aramıyor.

Siz de böyle yapın.Yengeyi ölümcül durumlar hariç asla ama asla aramayın.
Evine gitmeyin.Abinizle yeğeninizle dışarda görüşün bol bol vakit geçirin.
Mesela onların olduğu şehre gittiniz arayın abinizi dışarda görüşün o kadınla muhatap olmayın.
Ama bayramlarda falan mecbur kalırsanız da resmi olun anneniz de turşu gönderecekse göndersin ama yengeyle muhatap olmadan yapsın bunu.
Lafı geçince de torunum oğlum yesin diye yaptım desin mesela.
Yengeyi pek adam hesabına almayın derim kudurun dursun kendi kendine.

Belki de soğuk biridir.Ya da yüz yüze zaman geçirdikçe insanlara ısınan mesajlaşan biridir.
Ya da eşimin ailesiyle başta mesafeli olayım tanıdıkça duruma göre hareket ederim diye düşünüyor olabilir.
Sizin yapmanız gereken ilk mesaja cevap vermeyince mesaj atmayı kesmekti bence.
Üst üste neden mesaj atıyorsunuz ki? Bir de abinize diyormuşsunuz görmedi falan diye ne gerek var kendinizi neden bu duruma düşürüyorsunuz ki?
O nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın herkese hak ettiği kadar.

Konu sahibi abisinin bosanmamasından rahatsız cocuk olmasa abim bosayacaktındiyor, ben bunda iyi niyet göremiyorum. Kocasına kötü bi eş olsa adam 15yasındaki cocuk içinmi bosanmayacak? Önemli olan karı koca ilişkisi değilmidir onların mutluluğu değilmidir? Gizli gizli ağlayan kaynana daha görmedim ilk kez burdan duyuyorum yani ağlarsa oğlunun mutlaka haberi oluyor kaynanaların, ya kalbi ya tansiyonu tutuyordur yani mutlaka duyurulur

Kadin durup dururken mi boyle tepkili.Sizde de anlatmadiginiz ya da farketmediginiz hatalar vardir belki.Bence karismayin.Abine uzulme, belki o hatalidir denge kurma konusunda.

Adamın anasını gizli gizli ağlatıyormuş yahu. Siz hala hep görümce haksız dersiniz

Onun yaptıkları say say bitmez ki ben evleneceğim zaman mobilya alışverişine çıktık ve bunu çağırmadik diye çıldırmış ama biz kimseyi çağırmadik ki ne ablamı ne eşimin tarafından kimseyi, sadece esimle ikimiz gittik gezdik aldık. Herneyse o zaman tutturdu benim mobilyaMDA yenilecek diye, zaten en gec 4-5 senede birherseyini yeniler ama o ara abim durumum yok alamam dedi diye yine bi kavga cikardi ve bunu benim kayinvalidemgil dahil herkes gördü duydu.ablam evleneceğinde de ablama alınan kıyafetlerden ona alınmadı diye kavga çıkarmıştı. Ablamda bende kendi düğünumuzu kendimiz yapmaya calistik cunku ailemin durumu çok iyi değildi o yüzden bizde çalışıyoruz diye yük olmak istemedik.ama abim evlenirken durum daha iyiydi ve bizimkiler onlara borc birakmamak icin ellerinden geleni yaptilar.ailem biz evlenirken aman kavga çıkarmasın diye bizim için aldıkları en ufak şeyden bile hep ona da aldi.yine de yaranamadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…