- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi yorgunbayan
-
Konu sahibi abisinin bosanmamasından rahatsız cocuk olmasa abim bosayacaktındiyor, ben bunda iyi niyet göremiyorum. Kocasına kötü bi eş olsa adam 15yasındaki cocuk içinmi bosanmayacak? Önemli olan karı koca ilişkisi değilmidir onların mutluluğu değilmidir? Gizli gizli ağlayan kaynana daha görmedim ilk kez burdan duyuyorum yani ağlarsa oğlunun mutlaka haberi oluyor kaynanaların, ya kalbi ya tansiyonu tutuyordur yani mutlaka duyurulur
bunu ben de yazacaktımYa türlü türlü kötü kaynana , kötü görümce/elti konuları okuruz burda .. hiçte bir de karşı tarafı dinlesek denmez .
Olabilir cidden kötü bir insandır , psikolojisi bozuktur , uyumsuzdur vs ...
Tüm gelinler melek olacak değil ya .
Ha konuya gelince , anne baban üzülüyordur , haklıdırlar da ...
Ama ben nasihat dahi olsa karı koca ilişkisine müdahale edilmemesinden yanayım .
Hele ki 25 yıllık bir evlilik
Öyle sırf çocuk için boşanmıyor falanda hikaye . Hele bir tepesi atsın , hele sevmiyor olsun karısını .... öyle güzel boşanır ki abin .
Demek onlar böyle ite kaka idare ediyor .
Sizde abinize yansıtmayın . Annen kenarda köşede ağlıyor diye .
Koskoca adam . Görmesi gerekenleri kendi görsün .
Görmezden geliyorsa da bu da onun seçimi .
+1Burada yengeye hak veremycem herkes kımbılır ne yaşadı dıye yazmış ama kımse kusura bakmasın ne yaşarsa yaşasın bır aıleye bunu yapmaya ne hakkı var hemde 25 yıl yanı şaka gıbı ya ben olsam agzının payını verırdım kımse benım annecıgımı aglatamaz bayram gunu eve gelıpte kavga cıkararak gıdemez annemı gzu yaşlı bırakamaz ... Gerekırse abımınsıkerım aılemede sıldırırım o kadar düşkünse karısına gıtsın karısıyla mutlu mutlu yaşasın her geldıgınde kavga cıkıp uzuntu olacaksa gelmesınler daha ıyı
mesela ben ongelinin kafadındaki su durumu cok iyi anlıyorum bayram sabahı görümce niye annesinin evinde ben niye kaynana evinde???yanlız 25 yıllık gelının kafasından olanlar nasılda gelını savunmuslar cok komık geldı
evet bazen ınsanlar tek taraflı sorun yaratabılıyo buna bende bırebır sahıdım malesef
hele bıde gelını dınleyelım dıyenler ıcın soyluyorum
ee canım catlamasın gorumce kaynanasının evınde oldugu vakıt kendıde anasının evınde olurİlk defa birine
mesela ben ongelinin kafadındaki su durumu cok iyi anlıyorum bayram sabahı görümce niye annesinin evinde ben niye kaynana evinde???
Cunku abim gorusmemizi istiyor.Abimi aradigimda disaridaysa yengenide ara gorusun diyor. Diorda kadin dönmuyor ki geri.Bende mecburen abime söylüyorum benden bilmesi diye. Cünki yanliş aktarir belki diye korkuyorum. ALLAH kimsenin basına vermesin cok zor.Belki de soğuk biridir.Ya da yüz yüze zaman geçirdikçe insanlara ısınan mesajlaşan biridir.
Ya da eşimin ailesiyle başta mesafeli olayım tanıdıkça duruma göre hareket ederim diye düşünüyor olabilir.
Sizin yapmanız gereken ilk mesaja cevap vermeyince mesaj atmayı kesmekti bence.
Üst üste neden mesaj atıyorsunuz ki? Bir de abinize diyormuşsunuz görmedi falan diye ne gerek var kendinizi neden bu duruma düşürüyorsunuz ki?
O nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın herkese hak ettiği kadar.
Ne kadar kolay geliyor sizlere ?aile degilmiyiz biz? Ilk evliligi kotu diye burda mi kotu olsun?benim annemde cok agliyor belli etmiyor içine atiyor? Kimin hakki var ? Eger evleniyorsan kavga gurultu yaşanmamişsa kocanin ailesiyle göruşmemek istememek niye? Bende evliyim eşimin ailesine karşı mıç mıç değiliz ama asla saygıda kusur etmem.Kimse meraklı degil görümcesine kaynanasına ama kötü seyler yaşanmadiysa saygı duymak zorunda! Fesatlıgından abimi doldurmadigi ne malum? Abim bana demesin ki arayip sormuyorsun.Ben de yaziyorum cevap alamiyorum bunuda abime söyluyorum bukadar basit.Yaa iki kadın var. İkisi de sizi sevmemis. Belli etmiş. ABim üzülmesin diye söylemiyorum demişsiniz ama mesajlarıma cevap vermiyor diye söylüyorsunuz. O kadın sizin arkadaşınız ahbabiniz değil. Siz nasıl olduklarını merak ediyorsanız abinize Nasılsın ne yapıyorsun diye yazın.
ben de gelinin yüzüne yüzüne yaptıklarını tüm aile içerisin de söylenmesi taraftarıyımBu denge hep boylemidir.gelin arsiz olur kv melek.kv arsiz olur gelin melek.
Kv yuzunden cogu gelinin de bayrami burnundan geliyor.nasil yapiyim da esimle sorun olmadan evime donuyum diye dusunuyor.sizinkide arsizlasmis iyce .
En iyisi anne yada babanin cikip o durum da bidaha gelmeyin ben sizin bu halini cekmeye mecbur degilim desin uzuluyom desin.yada karini zorlami ggetiriyon istemiyosa gelmesin deyin.sonucta boyle bi insanin gelmesini de dort gozle beklemiyonuz demi.gelmemesi sizin icin daha iyi hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?