Yengem geliniyle görüşmemi istemiyor

Hacettepeli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
348
138
53
İyi geceler hanımlaaar. Bir dert mi bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Amcamlarla aynı binada oturuyoruz. Amcamın oğlu 3.5 ay önce evlendi. O kadar tatlı bi kız ki, yaş farkımız fazla yok, çok iyi anlaşıyoruz çok seviyoruz birbirimizi. Amcamgile çok sık gitmem, ama kuzenim bazen şehir dışına çıkıyor iş gereği, eşi de buraya geliyor kalmaya. O gelince benim de yanına gitmemi istiyo, ki ben de istiyorum. Fakat kızcağızın bir görümcesi var, benim de kuzenim kendisi, 10 yaşında olmasına rağmen burnumuzdan getiriyor her şeyi. Biz yan yana otururken geliyo aramıza oturmaya çalışıyo, kızınca evden kovmaya çalışıyo gidin evimden vs. diyo.Gülüp geçiyoruz ama çocuk da olsa bi yere kadar sabredebiliyo insan. Amcamın eşi de, saçma sapan konuşuyor. Sen gelince benim kız bir hoş oluyor falan diye. Amcamgilin geliniyle anlaşmıştık işte bugün sinemaya gidicektik. Çocuk biz gidene kadar burnumuzdan getirdi ağladı bağırdı,biz giderken arkamızdan saçma sapan şeyler söyledi balkondan. Sonra yengemgilde bi surat bi surat bana karşı. Laf vurmaya çalışıyo kendince. Gelinini kendi tarafından bütün kız yeğenleriyle falan tanıştırıp kaynaştırıyo, ben onun için yeğenlerinden çok şey yapıyorum ama gelininin benle samimi olmasını istemiyor. Benim kız kardeşim ablam yok hiç, 2 abim bir de küçük erkek kardeşim var. Hep bi ablanın,sırdaşın, dert ortağının özlemini çektim. Onu da bi ablam gibi görüyorum, bi dostum gibi ama, yengem bişeyler diyip görüşmemizi engeller diye de korkuyorum ne yalan söyleyim. Bir kere yapmaya çalışmıştı. Hayır amcamı da anlamıyorum, bugün böyle imalı imalı "film nasıldı" falan diye sordu. Yengem amcama bağırıyor böyle bizim yanımızda bilerek, bize de olan sinirini göstermek için. Gerçi biz de karar aldık yengemgilin yanında konuşmayalım ne yapıp edeceğimizi diye ama yine de üzülüyorum. Yengem neden böyle yapıyo, onun kızını ben büyüttüm sayılır, ben de onun bi evladı gibiydim. Üzülüyorum sadece..

Yengenize sordunuz mu bunları açık açık? Amcanızın yanında "Yenge, ben de senin bir evladın gibiydim. Gelininle sanki görüşmemi istemiyorsun gibi düşünüp kırılıyorum, çok üzülüyorum. Ne oldu, bir yanlışımı mı gördün?" dediniz mi? Hayır derse de "şu gün şunu yaptın, şu gün şöyle dedin" diye çat çat konuştunuz mu? Soru soracağınızı bilirse belki yapamaz.

Kiz bence konussun yengenle neden boyleler diye valla ben kayinvalideme gidip gelmem oyle yapsa insan huzur veren kisilerle olmak ister boyleleri kafayi yedirtir

Soracak olsam hemen şakaya vuruyor,ay hayatım sen ciddiye mi aldın dediklerimi falan yapıyo. Baştan sonuna kadar ciddi ama

Her defasında sorun o zaman. O da sıkılır herhalde. Hatta "ne oldu yenge yüzün düştü, birisini canını mı sıktı" deyin. 10 kere 100 kere yaparsanız o da sıkılır artık ve yapmaz sanırım.

Kiz bence konussun yengenle neden boyleler diye valla ben kayinvalideme gidip gelmem oyle yapsa insan huzur veren kisilerle olmak ister boyleleri kafayi yedirtir
Ben de öyle düşünüyorum, çok sıkılıyo orda çocuk bakıcısı gibi küçük çocuğun başına oturtuyolar. Ben gidince kızın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum. Bana diyo da bunu, yengeme pek bişey diyemiyo içine atıyo

Her defasında sorun o zaman. O da sıkılır herhalde. Hatta "ne oldu yenge yüzün düştü, birisini canını mı sıktı" deyin. 10 kere 100 kere yaparsanız o da sıkılır artık ve yapmaz sanırım.
Bir keresinde, küçük kuzenim işte bahsettiğim bize geldi kahvaltı yapıyorduk. Dedim ki yengen geldi mi bugün. Hayır dedi, o dün geldi ama annem sana söylemedi gelirsin diye dedi. Bazen gitmesem mi diyorum acaba hiç, sadece dışarda mı görüşsem

Hayır konuşamadım öyle, fırsatını bulamadım hep amcam falan olduğundan

Abooo valla böyle düşünüyor kesin bu kadın çok fena vallahi. Sevenleri ayırmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…