- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
çok sinir bozucuYengen çok gereksiz ve fesat birisi.
Soracak olsam hemen şakaya vuruyor,ay hayatım sen ciddiye mi aldın dediklerimi falan yapıyo. Baştan sonuna kadar ciddi amaYengenize sordunuz mu bunları açık açık?
Soracak olsam hemen şakaya vuruyor,ay hayatım sen ciddiye mi aldın dediklerimi falan yapıyo. Baştan sonuna kadar ciddi ama
Ben de öyle düşünüyorum, çok sıkılıyo orda çocuk bakıcısı gibi küçük çocuğun başına oturtuyolar. Ben gidince kızın ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum. Bana diyo da bunu, yengeme pek bişey diyemiyo içine atıyoKiz bence konussun yengenle neden boyleler diye valla ben kayinvalideme gidip gelmem oyle yapsa insan huzur veren kisilerle olmak ister boyleleri kafayi yedirtir
Bir keresinde, küçük kuzenim işte bahsettiğim bize geldi kahvaltı yapıyorduk. Dedim ki yengen geldi mi bugün. Hayır dedi, o dün geldi ama annem sana söylemedi gelirsin diye dedi. Bazen gitmesem mi diyorum acaba hiç, sadece dışarda mı görüşsemHer defasında sorun o zaman. O da sıkılır herhalde. Hatta "ne oldu yenge yüzün düştü, birisini canını mı sıktı" deyin. 10 kere 100 kere yaparsanız o da sıkılır artık ve yapmaz sanırım.
Vallahi kafam almıyor, biz şu avm'ye gidicez dedik, hemen aa benim de orda işim var dedi ve film çıkışına da geldiler,dediğini de yaptıKoskoca kadın genç kızları niye kıskanıyor ki aynı binada oturmanın zararları işte
Vallahi kafam almıyor, biz şu avm'ye gidicez dedik, hemen aa benim de orda işim var dedi ve film çıkışına da geldiler,dediğini de yaptı
Yok yok hayır, sadece kuzenim şehir dışına gitmek zorunda kalıyor bazen 1-2 gün. Onda da çoğunlukla burda kalıyorbu gelin kvdesıyle yanı amcanlarla mı oturuyor?
Hayır konuşamadım öyle, fırsatını bulamadım hep amcam falan olduğundanYengenize sordunuz mu bunları açık açık? Amcanızın yanında "Yenge, ben de senin bir evladın gibiydim. Gelininle sanki görüşmemi istemiyorsun gibi düşünüp kırılıyorum, çok üzülüyorum. Ne oldu, bir yanlışımı mı gördün?" dediniz mi? Hayır derse de "şu gün şunu yaptın, şu gün şöyle dedin" diye çat çat konuştunuz mu? Soru soracağınızı bilirse belki yapamaz.
Vallahi kafam almıyor, biz şu avm'ye gidicez dedik, hemen aa benim de orda işim var dedi ve film çıkışına da geldiler,dediğini de yaptı
Abooo valla böyle düşünüyor kesinGelin yeni ya, eteğinin altından çıksın istemiyor, çıkacaksa da kendi tarafına çıksın. Senle kaynaştıkça sinir olmuş, kızın aklını çeleceksin sokaklardan eve girmeyeceksiniz, kendilerinin dedikodusunu yapacaksınız, gelinin gözünü açacaksınız erkenden diye korkuyor.
Amin. Rabbim bi de akıl fikir versin onlara vallaAllah yardım etsin ne diyeyim kıskançlık yapıyor kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?