Yengem geliniyle görüşmemi istemiyor

Yengeni sen daha iyi taniyorsun sonuçta aynı binadasınız ,belki birşeyler anlatmandan korkuyor görüşme nizi istemiyordur ,kıskanıyor olabilir

Ben olsam sen neyin peşindesin yengeciğim derdim. Ne ayaksın derdim. Derdi neymiş açık açık sorar öğrenirdim yani.

yengeniz bariz kıskanç , fesat, buldumcuk olmuş ,gereksiz biri.
benim anlayamadığım siz niye yengenizin evinde buluşuyorsunuz, dışarda kafede buluşun, siz kuzeninizin evine gidin ya da geldiğnde siz yengenize gideceğinize niye o size gelmiyor?
yengenizle başa çıkamazsınız, ben olsam anlaşır o geldiğinde yengenize inmezdim

10 yasinda şımarık bir velet kocaman insanlari birbirine sokabiliyor demekki...

Yengen de cahil kusura bakma , ayrica fesat...

Haklısınız, biz de öyle düşündük. Kimseye haber vermeden dışarda görüşmek en iyisi. En azından yüz göz olmayız kimseyle

Pis kınkanc kadın . Boyle bır tanede bizde var hatta babaannem torununun evını gormeye gıttı aynı apartmandayız babanneme haber yollamıs oglumun evıne gitmesın dıye.

Vallahi kafam almıyor, biz şu avm'ye gidicez dedik, hemen aa benim de orda işim var dedi ve film çıkışına da geldiler,dediğini de yaptı

Söylemeyin siz de koskoca insanlarsınız. Gelin hanım her gittiği yeri söylüyor mu yengene?
Bence bu yengenin sana karşı bir güvensizliği var. Oğlu yokken gelini onlara emanet görüyorlar ve bu mantıkla senden rahatsız oluyorlar.

Bunun sebebini ancak sorarak öğrenirsin.

Bu güvensizlik karşılıklı sanırım. Ben de yengeme güvenmiyorum

Bu güvensizlik karşılıklı sanırım. Ben de yengeme güvenmiyorum

Ama onun ki daha farklı bence. Sen gelini baştan çıkarıyormuşsun gibi düşünüyor olabilirler.
Ben olsam hem amcayla hem de yengeyle aynı anda konuşurdum 'elinizde büyüdüm sayılır öz kızınızdan ne farkım var?' diye.

Yalnız ufak görümce de fena. Büyümüş halini düşünemiyorum bunun

Canim bazi cins kadinlar cocuklarinin kocalarinin ailesiyle samimi olmasini muhattap olmasini istemiyor niyeyse

Benimde yengem kardes gibi buyudugunuz kuzenlerimin bize gelmesine falan izin vermiyor istemiyor annemle kus olduklarindan dolayi bahane ediyor ama kesinlikle bunun bahane oldugunu biliyorum cokta eminim

Beni yengemden cok amcamin tavri uzuyor sonucta yegen evlat gibi birsey sirf esi istemiyor diye amcamda istemiyor bize gelmelerini falab

Acaba cok mu kotuyuzde gondermiyorlar diye dusunuyir olabilirsin ama inanki kardeslerim de bende kendi halimizde insanlariz yani onlara faydamiz dokunmustur zarar dusunmek aklimizin ucundan gecmemistir
Ben birazda bazi nedenlerden dolayi yengemin kiskancligindan dolayi boyle yaptigini dusunuyorum

Ama sen kuzeninin esiyle iyiysen aranizda bi problem yoksa bence arkadasligini yengene ragmen surdurmeye devam et yenfen orda degilken oraya git yada onlara soylemeden kendi aranizda plan program yapin bence cunku aranizdaki sicakligi fark ettikce daha cok araniza girmeye calisacaktir

Küçük kıskanıyor yenge de gelinin nimetinden yararlanamıyor

Çözüm senin ailen bir şey demezse siz gelinin evine gidip birlikte kalın hem o yalnız olmaz hem kimse karışmaz

Başlığı okudum. Yengenin gelini kim oluyor hala onu çözmeye çalışıyorum!

Kimse kimsenin hayatına o denli müdahil olamaz.

Dışarıda buluşun. Gelinin evinde de kalabilirsiniz.
Ne olacagi belli olmaz. Pek güven vermedi yengeniz bana. Başınıza bir is bile getirebilir bu kadar öfkeliyse.

Gideceğiniz yeri de söylemeyin. Biraz gezicez sonra karar veririz belki deyin, yanınıza gelmesini de engellemiş olursunuz.

Evlerine her misafir olarak geldiğinde soluğu onlarda alıyorsan Rahatsız olmuş olabilir.Buna dikkat edin.Eğer yine aynı sekilde tavrına devam ederse arkadasların dedıgı gıbı durmaksızın sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…