- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Abooo valla böyle düşünüyor kesinbu kadın çok fena vallahi. Sevenleri ayırmaya çalışıyo
Yaaa benim de size kaynamıştı valla kan çekiyo demek kiii :) çocuk gelişimi okuyorum benn, siz hangi bölümden mezunsunuzz :))Bu arada hacettepeli kanım kaynadı sana:) ben de hacettepeliyim. Mezun oldum ama:/ ne okuyosun
Maalesef ki öyle...10 yasinda şımarık bir velet kocaman insanlari birbirine sokabiliyor demekki...
Yengen de cahil kusura bakma , ayrica fesat...
Haklısınız, biz de öyle düşündük. Kimseye haber vermeden dışarda görüşmek en iyisi. En azından yüz göz olmayız kimseyleyengeniz bariz kıskanç , fesat, buldumcuk olmuş ,gereksiz biri.
benim anlayamadığım siz niye yengenizin evinde buluşuyorsunuz, dışarda kafede buluşun, siz kuzeninizin evine gidin ya da geldiğnde siz yengenize gideceğinize niye o size gelmiyor?
yengenizle başa çıkamazsınız, ben olsam anlaşır o geldiğinde yengenize inmezdim
AhahhahaBen olsam sen neyin peşindesin yengeciğim derdim. Ne ayaksın derdim. Derdi neymiş açık açık sorar öğrenirdim yani.
Kendisi gibi lafçı sanıyor herkesi galibaYengeni sen daha iyi taniyorsun sonuçta aynı binadasınız ,belki birşeyler anlatmandan korkuyor görüşme nizi istemiyordur ,kıskanıyor olabilir
Vay pis ya. Her ailede böyle bi buldumcuk mu diyorlar ne diyorlar, ondan var galibaPis kınkanc kadın . Boyle bır tanede bizde var hatta babaannem torununun evını gormeye gıttı aynı apartmandayız babanneme haber yollamıs oglumun evıne gitmesın dıye.
Vallahi kafam almıyor, biz şu avm'ye gidicez dedik, hemen aa benim de orda işim var dedi ve film çıkışına da geldiler,dediğini de yaptı
Bu güvensizlik karşılıklı sanırım. Ben de yengeme güvenmiyorumSöylemeyin siz de koskoca insanlarsınız. Gelin hanım her gittiği yeri söylüyor mu yengene?
Bence bu yengenin sana karşı bir güvensizliği var. Oğlu yokken gelini onlara emanet görüyorlar ve bu mantıkla senden rahatsız oluyorlar.
Bunun sebebini ancak sorarak öğrenirsin.
Bu güvensizlik karşılıklı sanırım. Ben de yengeme güvenmiyorum
İyi geceler hanımlaaar. Bir dert mi bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Amcamlarla aynı binada oturuyoruz. Amcamın oğlu 3.5 ay önce evlendi. O kadar tatlı bi kız ki, yaş farkımız fazla yok, çok iyi anlaşıyoruz çok seviyoruz birbirimizi. Amcamgile çok sık gitmem, ama kuzenim bazen şehir dışına çıkıyor iş gereği, eşi de buraya geliyor kalmaya. O gelince benim de yanına gitmemi istiyo, ki ben de istiyorum. Fakat kızcağızın bir görümcesi var, benim de kuzenim kendisi, 10 yaşında olmasına rağmen burnumuzdan getiriyor her şeyi. Biz yan yana otururken geliyo aramıza oturmaya çalışıyo, kızınca evden kovmaya çalışıyo gidin evimden vs. diyo.Gülüp geçiyoruz ama çocuk da olsa bi yere kadar sabredebiliyo insan. Amcamın eşi de, saçma sapan konuşuyor. Sen gelince benim kız bir hoş oluyor falan diye. Amcamgilin geliniyle anlaşmıştık işte bugün sinemaya gidicektik. Çocuk biz gidene kadar burnumuzdan getirdi ağladı bağırdı,biz giderken arkamızdan saçma sapan şeyler söyledi balkondan. Sonra yengemgilde bi surat bi surat bana karşı. Laf vurmaya çalışıyo kendince. Gelinini kendi tarafından bütün kız yeğenleriyle falan tanıştırıp kaynaştırıyo, ben onun için yeğenlerinden çok şey yapıyorum ama gelininin benle samimi olmasını istemiyor. Benim kız kardeşim ablam yok hiç, 2 abim bir de küçük erkek kardeşim var. Hep bi ablanın,sırdaşın, dert ortağının özlemini çektim. Onu da bi ablam gibi görüyorum, bi dostum gibi ama, yengem bişeyler diyip görüşmemizi engeller diye de korkuyorum ne yalan söyleyim. Bir kere yapmaya çalışmıştı. Hayır amcamı da anlamıyorum, bugün böyle imalı imalı "film nasıldı" falan diye sordu. Yengem amcama bağırıyor böyle bizim yanımızda bilerek, bize de olan sinirini göstermek için. Gerçi biz de karar aldık yengemgilin yanında konuşmayalım ne yapıp edeceğimizi diye ama yine de üzülüyorum. Yengem neden böyle yapıyo, onun kızını ben büyüttüm sayılır, ben de onun bi evladı gibiydim. Üzülüyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?