- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Kımse o kdınla muhattap olmaz görgüsüz kıskanc fesat oldugu ıcın.Vay pis ya. Her ailede böyle bi buldumcuk mu diyorlar ne diyorlar, ondan var galiba
O zaman amacın ne yenge de sen deSoracak olsam hemen şakaya vuruyor,ay hayatım sen ciddiye mi aldın dediklerimi falan yapıyo. Baştan sonuna kadar ciddi ama
Yaaa benim de size kaynamıştı valla kan çekiyo demek kiii :) çocuk gelişimi okuyorum benn, siz hangi bölümden mezunsunuzz :))
Ankarada mısınız halen ziyaret etseniz madem öyle :))İngilizce öğretmenliği okudum ben de. Kançekiyor evet:)) Çok özledim çook:)
Valla inadına inadına çatlatıcam onu hahayttamaan eger ki gelin seninle görüşmek istio seviosa, sen de istiosan bitti gitti.takmaaaa. izlio musun bilmiorum hani aşk yeniden dizisinde bi mukaddes var elini çevirip "boşveeerrr" yapıo yaa aynen ondan
inadına inadına gez toz o kızla sen de
Böyle bi durum olmayınca da o kadar iyi ki inanamıyorum bazen aynı kişi olduğunaO zaman amacın ne yenge de sen de
Ne gereksiz bir şaka!!
En iyisi aslında yüz göz olmamakKımse o kdınla muhattap olmaz görgüsüz kıskanc fesat oldugu ıcın.
Evet o sebeple de olabilir, çocuk da küçük işte ve de huysuz o yüzden biz yanımızda gezdirmek istemiyoruz. Onun gitmesi gereken yerlere zaten götürüyoruz ama insanlar bir tuhaf olmuş vallahiben de çocuğunu sizden kıskanıyordur diye düşünmüştüm ama... Bilemiyorum, çocuk sizin ikinizi kıskanıp huzursuzluk çıkarıyormuş ya, belki de benim çocucğum neden üzülsün diye mi istemiyor siziacaba?
Ama geliniyle bir olup onun dedikodusunu yapmanızdan korktuğu kesin.Kendi de o tip biriymiş madem, herkesi öyle sanır.
Sürekli şey yapmıyorum ya hani böyle rahatsız edecek kadar değil aslında ama, ufak çocuk huzur kaçırıyor. Kendisini küçük görmüyor hiç, her şeye müdahil olmaya çalışıyor. Anne-babası da engel olamıyor pekEvlerine her misafir olarak geldiğinde soluğu onlarda alıyorsan Rahatsız olmuş olabilir.Buna dikkat edin.Eğer yine aynı sekilde tavrına devam ederse arkadasların dedıgı gıbı durmaksızın sorun.
Evet biz de böyle karar verdik, şimdiye kadar yanlış yaptık ama doğrusu böyle galibaDışarıda buluşun. Gelinin evinde de kalabilirsiniz.
Ne olacagi belli olmaz. Pek güven vermedi yengeniz bana. Başınıza bir is bile getirebilir bu kadar öfkeliyse.
Gideceğiniz yeri de söylemeyin. Biraz gezicez sonra karar veririz belki deyin, yanınıza gelmesini de engellemiş olursunuz.
Beni sevmese diyeceğim benden kıskanıyor diye ama normalde aramız da iyi, muhtemelen kızı yüzünden ya da nasıl desem oğlunun ve gelininin hayatında olan biteni evlerini hayatlarını pek bilmemi istemiyor, e malum kendisinin de kızının da gelinle pek bi ortak yanı yok beraber fazla vakit geçiremiyorlarAcaba sizdenmi kiskaniyor gelinini diye aklima geliyor. baska ne olabilir yada sik gorusmenizi istemiyor .
Amcamın oğlunun eşi oluyor ya :) yengem kendi küçük kızını zaptedemiyorken, gelininin attığı adımı hesaplıyorBaşlığı okudum. Yengenin gelini kim oluyor hala onu çözmeye çalışıyorum!
Kimse kimsenin hayatına o denli müdahil olamaz.
Çok da güzel olur vallahi, hiç sıkılmıyoruz beraberken çok ortak yanımız var. Ama bakalım orda kalmam düşüncesi yeni bi kaos yaratacak mıKüçük kıskanıyor yenge de gelinin nimetinden yararlanamıyor
Çözüm senin ailen bir şey demezse siz gelinin evine gidip birlikte kalın hem o yalnız olmaz hem kimse karışmaz
Çok çok haklısınız. Ama ben arkadaşlığımı devam ettiricem eğer karşı taraf bana karşı bi mesafe koymazsa. Olur ya kızın aklını çelerler, bişey yapamam o zaman :)Canim bazi cins kadinlar cocuklarinin kocalarinin ailesiyle samimi olmasini muhattap olmasini istemiyor niyeyse
Benimde yengem kardes gibi buyudugunuz kuzenlerimin bize gelmesine falan izin vermiyor istemiyor annemle kus olduklarindan dolayi bahane ediyor ama kesinlikle bunun bahane oldugunu biliyorum cokta eminim
Beni yengemden cok amcamin tavri uzuyor sonucta yegen evlat gibi birsey sirf esi istemiyor diye amcamda istemiyor bize gelmelerini falab
Acaba cok mu kotuyuzde gondermiyorlar diye dusunuyir olabilirsin ama inanki kardeslerim de bende kendi halimizde insanlariz yani onlara faydamiz dokunmustur zarar dusunmek aklimizin ucundan gecmemistir
Ben birazda bazi nedenlerden dolayi yengemin kiskancligindan dolayi boyle yaptigini dusunuyorum
Ama sen kuzeninin esiyle iyiysen aranizda bi problem yoksa bence arkadasligini yengene ragmen surdurmeye devam et yenfen orda degilken oraya git yada onlara soylemeden kendi aranizda plan program yapin bence cunku aranizdaki sicakligi fark ettikce daha cok araniza girmeye calisacaktir
Ya sormayın daha şimdiden yengesiyle çekişmeye çalışıyo, büyüyünce neler yapar Allah bilir, üzülüyorum kızaAma onun ki daha farklı bence. Sen gelini baştan çıkarıyormuşsun gibi düşünüyor olabilirler.
Ben olsam hem amcayla hem de yengeyle aynı anda konuşurdum 'elinizde büyüdüm sayılır öz kızınızdan ne farkım var?' diye.
Yalnız ufak görümce de fena. Büyümüş halini düşünemiyorum bunun
Ankarada mısınız halen ziyaret etseniz madem öyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?