Yengem geliniyle görüşmemi istemiyor

ben de çocuğunu sizden kıskanıyordur diye düşünmüştüm ama... Bilemiyorum, çocuk sizin ikinizi kıskanıp huzursuzluk çıkarıyormuş ya, belki de benim çocucğum neden üzülsün diye mi istemiyor siziacaba?
Ama geliniyle bir olup onun dedikodusunu yapmanızdan korktuğu kesin.Kendi de o tip biriymiş madem, herkesi öyle sanır.

amaan eger ki gelin seninle görüşmek istio seviosa, sen de istiosan bitti gitti. takmaaaa. izlio musun bilmiorum hani aşk yeniden dizisinde bi mukaddes var elini çevirip "boşveeerrr" yapıo yaa aynen ondan
inadına inadına gez toz o kızla sen de

Valla inadına inadına çatlatıcam onu hahaytt

Evet o sebeple de olabilir, çocuk da küçük işte ve de huysuz o yüzden biz yanımızda gezdirmek istemiyoruz. Onun gitmesi gereken yerlere zaten götürüyoruz ama insanlar bir tuhaf olmuş vallahi

Evlerine her misafir olarak geldiğinde soluğu onlarda alıyorsan Rahatsız olmuş olabilir.Buna dikkat edin.Eğer yine aynı sekilde tavrına devam ederse arkadasların dedıgı gıbı durmaksızın sorun.
Sürekli şey yapmıyorum ya hani böyle rahatsız edecek kadar değil aslında ama, ufak çocuk huzur kaçırıyor. Kendisini küçük görmüyor hiç, her şeye müdahil olmaya çalışıyor. Anne-babası da engel olamıyor pek

Evet biz de böyle karar verdik, şimdiye kadar yanlış yaptık ama doğrusu böyle galiba

Acaba sizdenmi kiskaniyor gelinini diye aklima geliyor. baska ne olabilir yada sik gorusmenizi istemiyor .
Beni sevmese diyeceğim benden kıskanıyor diye ama normalde aramız da iyi, muhtemelen kızı yüzünden ya da nasıl desem oğlunun ve gelininin hayatında olan biteni evlerini hayatlarını pek bilmemi istemiyor, e malum kendisinin de kızının da gelinle pek bi ortak yanı yok beraber fazla vakit geçiremiyorlar

Küçük kıskanıyor yenge de gelinin nimetinden yararlanamıyor

Çözüm senin ailen bir şey demezse siz gelinin evine gidip birlikte kalın hem o yalnız olmaz hem kimse karışmaz
Çok da güzel olur vallahi, hiç sıkılmıyoruz beraberken çok ortak yanımız var. Ama bakalım orda kalmam düşüncesi yeni bi kaos yaratacak mı

Çok çok haklısınız. Ama ben arkadaşlığımı devam ettiricem eğer karşı taraf bana karşı bi mesafe koymazsa. Olur ya kızın aklını çelerler, bişey yapamam o zaman :)

Ya sormayın daha şimdiden yengesiyle çekişmeye çalışıyo, büyüyünce neler yapar Allah bilir, üzülüyorum kıza

Ankarada mısınız halen ziyaret etseniz madem öyle :))

Bir süreliğine yurt dışındayım canım. Türkiyede olduğun zamanlarda çok istedim ama gariptir cesaret edemedim:) kampüse giremedim. Orda kalmak isteyeceğim çünkü gidersem. Başkasından duysam yuh derdim buna ama işte.. Oluyor böyle bazen insana:) kıymetini bil hayatım. Güzel bir okul ve mutlaka ara vermeden yüksek lisansa başlamanıntavsiye ederim. Ara verince çoook zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…