Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(
Ben bu yorumuna kadar yazmayı düşünmeden okudum ama dayanamadım ne demek o benim abim , senin abin diye seni evlatları olarak nüfusuna almalarınımı bekliyordun
bende bir görümceyim abim 9 yıllık evli aynı şehirde yaşıyoruz daha 1 kere bile evlerinde kalmadım , o kadar ısrar ettiler ama kalmadım banane herkesin bir hayatı var biraz saygı değilmi
onla uğraşmak bana düştü demişsin , hop dur orada üzerine düşmeyen şeylerle uğraşma
bir dahaki hatasında babasını arayıp kızınız defolu çıktı diyecekmişsin , arada gör bak bakalım olacakları hemde bu olacakları sana abin yapacaktır
sen bence biraz fazla şımartılmışsın , abinde sana çok yüz vermiş , ama unutma herkesin bir sabır noktası vardır abininkini taşırma bence
hadi diyelim abinin yuvasını yıkmayı başardın eline ne geçecek , peki abin daha kötü biriyle evlenirsen ne yapacaksın
bence sen bir otur empati yap , sana yardımcı olmak için ben senin empatinini yapayım , ekonomik durumun kötü bunları bilerek bir erkek seni sevmiş , herşeyinle seni kabul etmiş evlenmişsiniz eşin seni seviyor ama onun kıskanç kötü kalpli kızkardeşi seni sevmiyor , her fırsatta sana ters ters konuşuyor sende ona gereken cevabı veriyorsun diye babanı arayıp bu kız defolu diyor , sana sen bizim evimizin bir cariyesinsin diyor , yok çirkin bilmemne diyor peki sen nasıl düşünürdün ne hissederdin
Aklıma gelmişken yengeni bu kadar çirkin buluyorsun küçümsüyorsun ya sen nasıl birşeysin merakta ettim , küçük tepeleri ben yarattım diye geziniyorsundurda bir resim koyda o muhteşem güzelliğini görelim
bende bana böyle kötü davranan görümcemle 4 sene aynı evde oturmak istemezdim
ne diyelim inş seninde ilerde senin gibi güzeller güzeli , böyle anayışlı görümcelerin olur