Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(
ayy Allahım aklımı koru yaw kardeşim yaw güzel kardeşim
ne kadar sinirlendim anlatamam
asla konunun gerçek oldugunu düşünmüyorum yok eper doğruysa
aman Allahım yani korkunc bir düşünce
senin abin olması bir baskasının eşi olmamasını gerektirir bu ne böyle ay ben hayret ettim töbe töbeee
yaptıgın kıskanclıgın farkındamısın
sen kalbini temizle çok acil.
1 -altınları evini aldıgını onun yüzüne vurmuş olmanın ne kdr çirkin oldugunu biliyomusun o gelin ki senin yengen !!!!!! abinin KIYMETLİSİ KARISI
2 - cariye nedemek ya nedemek cariye sen suan evlensen evlenirsin mesela sana eşinin kızkardesi cariye dese ne hissedersin haa kaldıki ektigi biçeçeksin unutma ... bence cariye diye nitelendirince abinin gözünde kıymetsiz mi yapıorsun aklınca ne kadar komik aksine o onun karısııı

3- fakir olmalarını dillendirmen ne kdr çirkin ay nerden baksam sinirleniyorum yarın bigun sen fakir kalırsan nolcakk
4 - orası senin evin degil istersen herşeyini sen döşe o abinin ve karısının evi ve o evin hanımefendisi
5 - ben olsam tabiki evimde isterm bakarımda ama her insan istemeyebilir bunun yüzünden ona hakaret edemezsin gidip abine etsene hakareti abin istesin madem eve... hemende gelinlere saldırmak marifet dmi
6 - Rabbimin yarattıgı o güzel yüze nura karşı İMALAT HATASI demenin günahının farkındamısın sen? sen angelinajoliesin herhalde
7- asla konunun gerçek oldugunu düşünmüyorum cunku 18 yasında pırıl pırıl iyiliklerle donatılmıs kalbi olması gereken bir genç kızımızın varlıgının böyle düşüncelerle yogrulmus olduguna inanamıyorum........ görümcemi bile sevdim sayende ıyyy
Ah kızkardeşim ahhh gel sen bizi dinlee hatanı gör sevgiyi ögren