• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Yaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla

Konu nerden buraya geldi Nasıl bir konuşmaydı bu böyle ?
canı sıkılıyor belli ki evde aramış beni napıyon neydiyon konusmaya calısıyor ordan burdan her seyi sonra sessizler sinsi oluyo dedi bende aynen öyle bana da sinsirella derlerdi dedim oda gülerek öyle dedi muhabneti kısa kesiyorum uzatıyor sanki 30 yaşında

Gelecegin sevilen kaynanasi . :confused:Yasiniz kac , 13 yasinda kizla bunlari mi konusuyorsunuz. Kesin muahbbeti olsun bitsin.
Tamam canım hadi görüşürüz diyorum başka konu acıyor ben kesiyorum muhabbeti ama o uzatıyor gerçekten cocuk değil cok fena .benim yaşım 24

Ben olsam onunla keserim muhabbeti yuzune kapatirim telefonu. Ozur dilesin bu seferligine, haddini de bilsin.
Zaten ben hiç arayıp sormam hep o mesaj atar normal bir çocuk değil ilgi budalası ergen .ve bende şöyle bir şey var eşimden ve ailemden başka kimseye gerçek tepki veremiyorum söylemek istediğimi söyleyemiyorum tepki sıfır

Gorumce felan dınlemem agzına cakarım 2tane. Aptal! Bnm gorumcemde 12 yasında amnedı amelıyathanedeyken annen cıktı galıba dedım baktı pardonn dedım annen degılmıs dedı mal dedı cenesınden tuttum bana bak bnm ıyım melektırde terskm cok pıstır dedım cenesını ıyıce sıkıp yana dogru attım. Abısıne hemen soyledım caksaydın 2tane dedı. Sana ben bıle manyak demedım ne curret bu dedı. Boyle hadsızlere hadlerını bıldırrcrksın baska secenek yok

Gorumce felan dınlemem agzına cakarım 2tane. Aptal! Bnm gorumcemde 12 yasında amnedı amelıyathanedeyken annen cıktı galıba dedım baktı pardonn dedım annen degılmıs dedı mal dedı cenesınden tuttum bana bak bnm ıyım melektırde terskm cok pıstır dedım cenesını ıyıce sıkıp yana dogru attım. Abısıne hemen soyledım caksaydın 2tane dedı. Sana ben bıle manyak demedım ne curret bu dedı. Boyle hadsızlere hadlerını bıldırrcrksın baska secenek yok
Ay senikide kötüymüş yeni ndsil berbat yaa ben sert tepki veremiyorum sorun ordaa siz ne güzel tepki vermişsiniz

Çocukla çocuk olmayın. Azarlayın sert bir dille. Eşinize söyleyin o konuşsun. Herkes haddini bilsin. Bu ne canım ben kendi ablama abime böyle rahat konuşamam

Yaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
Fişniklemek:KK53:

Back
X