• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

ay gerçekten meleksiniz (!), 13 yaşında ağlıyor küsüyor, eşim sinirli söyleyemem. Ne olmasını bekliyosunuz. Küçücük çocuğa tepki veremiyorsanız. Size öyle deyip duracak. Hakediyosunuz. Olması gereken herşeye bi baheneniz var ama sürekli konu açıp duruyosunuz. Eğer burdaki fikirler işinize yaramıyorsa neden konu açmaya devam ediyorsunuz.

ay gerçekten meleksiniz (!), 13 yaşında ağlıyor küsüyor, eşim sinirli söyleyemem. Ne olmasını bekliyosunuz. Küçücük çocuğa tepki veremiyorsanız. Size öyle deyip duracak. Hakediyosunuz. Olması gereken herşeye bi baheneniz var ama sürekli konu açıp duruyosunuz. Eğer burdaki fikirler işinize yaramıyorsa neden konu açmaya devam ediyorsunuz.
Ben eşimle ilgili konu actım bırdakileri okuyarak eşimi yola getirdim farkındaysanız eşimşe ilgili artık konu açmıyorum bu kızla ilgili ilk kez konu actım diye hatırlıyorum

Bi kere kakara kikiri msjlasmayi birak..
O yazmadikca yazma.. Yazarsa kisa cevaplar ver..
Haddini aştığı anda agzinin payini ciddi sekilde ver.. "Karşında sokak agzi yapacagin arkadasin yok, sınırını bil" diyerek mesela..
Yapmak istiyorum bunu inanı kısa tuttukca o uzatıyor konuyu anlıyorım aile ortamı yok annesi babası küs dışarda vakit geçireği arkadası yok bir sosyal aktivitesi yok ve beni arkadası sanmaya başladı artık

Yapmak istiyorum bunu inanı kısa tuttukca o uzatıyor konuyu anlıyorım aile ortamı yok annesi babası küs dışarda vakit geçireği arkadası yok bir sosyal aktivitesi yok ve beni arkadası sanmaya başladı artık
Iyi de ne soylesek "yapamam" diyosun, ne istiyosun yani..
Esine "kaşar" kelimesini soyleme, uzatmaya devam ederse saygisizlik yaptigini soyle, ceksin kulagini..

Iyi de ne soylesek "yapamam" diyosun, ne istiyosun yani..
Esine "kaşar" kelimesini soyleme, uzatmaya devam ederse saygisizlik yaptigini soyle, ceksin kulagini..
Yok dediğini yapıcam mesafemi koyucam kesinlikle benim kendi kardeşlerim benden cekinirken bu kız naptını sanıyor yüzgöz olmusum haberim yok neyse teşekkür ederim yorumun icin cok sağol

12 yaş grubu annesi olarak söyleyebilirim ki, maalesef sokak jargonu bu yaş grubunda çok fazla.. bazen anlamını bilerek, bazen anlamını bilmeyerek söyleyebiliyorlar.. ben çoğu zaman oğlumun arkadaşlarını uyarıyorum, otoriter ofis teyze gibi geziyorum ama aileler uyarmayınca iş bir şekilde başkasına kalıyor.. tahminimce sizin görümcenin olayı da bu, ama siz onun yaş grubu değilsiniz.. sizi aradığında işinizin olduğunu kendisinin de derslerine çalışmasını, sınavlarının başlayacağını, eğer yardıma ihtiyacı olursa gelebileceğini söyleyin.. her yaptığı espiriye gülmeyin, çoğu şakasına şakayla karşılık vermeyin, söylediği argoları duymamazlıktan gelin, çok tekrarlarsa bunun anlamının güzel olmadığını ve sizin bunları duymaktan hoşlanmadığınızı, kendisinin çok tatlı bir kız olduğunu bunların yakışmadığını anlatın.. asla abisiyle korkutmayın, sizden çekinsin.. abisinden çekindiği için size zoraki saygı duymasın.. o daha çok küçük, ergenlikle yeni tanışıyor ve size karşı tutumu nasıl başlarsa bir ömür öyle gidecektir..

kolay gelsin..

Ben eşimle ilgili konu actım bırdakileri okuyarak eşimi yola getirdim farkındaysanız eşimşe ilgili artık konu açmıyorum bu kızla ilgili ilk kez konu actım diye hatırlıyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hergun-gelir-mi-ya-cidden-kucuk-gorumce.1034858/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-yasinda-olan-ama-30-gbi-davranan-gorumce.1034589/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ipleri-karinin-eline-verme-diyen-gorumce.1034979/
sonuncusu aynı görümcemi bilmiyorum , konuyu silmişsiniz. Artık tanıyor gibiyiz. Benim takıldığım nokta her tavsiyenin önünü kapatıyorsunuz. 25 yaşında kadınsınız bi güçlü olun, basit problemlerinizi çözebilin, 13 yaşındaki kızla bile idare edemezseniz tabiki herkes üzerinize gelir, her istediğini yaptırır.

12 yaş grubu annesi olarak söyleyebilirim ki, maalesef sokak jargonu bu yaş grubunda çok fazla.. bazen anlamını bilerek, bazen anlamını bilmeyerek söyleyebiliyorlar.. ben çoğu zaman oğlumun arkadaşlarını uyarıyorum, otoriter ofis teyze gibi geziyorum ama aileler uyarmayınca iş bir şekilde başkasına kalıyor.. tahminimce sizin görümcenin olayı da bu, ama siz onun yaş grubu değilsiniz.. sizi aradığında işinizin olduğunu kendisinin de derslerine çalışmasını, sınavlarının başlayacağını, eğer yardıma ihtiyacı olursa gelebileceğini söyleyin.. her yaptığı espiriye gülmeyin, çoğu şakasına şakayla karşılık vermeyin, söylediği argoları duymamazlıktan gelin, çok tekrarlarsa bunun anlamının güzel olmadığını ve sizin bunları duymaktan hoşlanmadığınızı, kendisinin çok tatlı bir kız olduğunu bunların yakışmadığını anlatın.. asla abisiyle korkutmayın, sizden çekinsin.. abisinden çekindiği için size zoraki saygı duymasın.. o daha çok küçük, ergenlikle yeni tanışıyor ve size karşı tutumu nasıl başlarsa bir ömür öyle gidecektir..

kolay gelsin..
Ben şu an küçük diye ses etmiyorum yaşıtım olsaydı büyük ihtimalle coktan kavga ermiştim yani normalde sessiz tepkisiz bir insanım ama k.şar lafına tepkisiz kalamazdım .ve anneside kıza kızarken gerizekalı diyor ailede saygı yok ki koz da olsun. Ve yorumunuz için cok Teşekkürler

13 yaşındaki velet size k.şar diyebilmeye cesaret ediyorsa kusura bakmayın fazlasıyla yüz göz olmuşsunuz görümcenize haddini bildirdikten sonra kocanıza da değil direk annesini aramanız gerekiyordu en azından ben öyle yapardım

Back
X