12 yaş grubu annesi olarak söyleyebilirim ki, maalesef sokak jargonu bu yaş grubunda çok fazla.. bazen anlamını bilerek, bazen anlamını bilmeyerek söyleyebiliyorlar.. ben çoğu zaman oğlumun arkadaşlarını uyarıyorum, otoriter ofis teyze gibi geziyorum ama aileler uyarmayınca iş bir şekilde başkasına kalıyor.. tahminimce sizin görümcenin olayı da bu, ama siz onun yaş grubu değilsiniz.. sizi aradığında işinizin olduğunu kendisinin de derslerine çalışmasını, sınavlarının başlayacağını, eğer yardıma ihtiyacı olursa gelebileceğini söyleyin.. her yaptığı espiriye gülmeyin, çoğu şakasına şakayla karşılık vermeyin, söylediği argoları duymamazlıktan gelin, çok tekrarlarsa bunun anlamının güzel olmadığını ve sizin bunları duymaktan hoşlanmadığınızı, kendisinin çok tatlı bir kız olduğunu bunların yakışmadığını anlatın.. asla abisiyle korkutmayın, sizden çekinsin.. abisinden çekindiği için size zoraki saygı duymasın.. o daha çok küçük, ergenlikle yeni tanışıyor ve size karşı tutumu nasıl başlarsa bir ömür öyle gidecektir..
kolay gelsin..