• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

Yaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
eşine bunu söyle yaşı küçük alttan almaya çalışıyorum ama hadsizlik bu yaptığı ben bu kelimeyi hak edecek ne yaptım de yık ortalığı anlamını gayet bilerek kullandığı belli çünkü

Abisine söyleyin dediği sözleri sonrada mesafe koyun haddini bilir o zaman.
Mesafe koymaya çalışıyorum ama koyulmuyor imkansız .abisine söylesem gebertir onu ve beni suclar cok sımartma demiştim der ama inanın cok da şımartmıyorım

Ben olsam saçını yola eline verirdim bide bidaha evime almazdim!
Ne demek simartilmis benim namusuma laf edeck ben küçük şımarık falan diycem!
Dur bi annene abine babana soralım deseydin kaşar gelini niye almışlar!
Ukala terbiyesiz!
Ayrıca 13 yaş bu dile hiç küçük diil yani:sinirli:

Ukala terbiyesiz!
Ay tepki veremiyorum 13 yaşındaki cocuga bile veremiyorum allahtan diğer görümceler iyi

Ukala terbiyesiz!
Saflık mı var bende anlamadım kendimi yiyorum tepki veremiyorum

Bende gorumceyim ama cogu gorumceye yuz vermeye gelmez...lackalasiyo iliskiler..sen degilde kocan bi guzel agzina carpsinki bi daha bole terbiyesizlik etmesin. Hos aradakimuhabbeti bilmiyorum..konu nasil bolebi yere geldiki

13 yasindaki ergenle bi mesafe olsun(azarlamak veya terslemek demek degildir mesafe), hem yaş hem konum farki var aranizda, samimi olmakla civitmak arasindaki cizgiye dikkat edin derim ben..
Bunu yapamıyorım kız konusuyor konusuyor ne diyebilirim ki sus mu diyeyim saygısızın teki ben hayatımda böyle bir şey görmedim terbiyesiz cok sinirlendim ama nasıl mesafe koyabiliriö zaten arkadas gibi davranmasından sinir oluyorum

Bende gorumceyim ama cogu gorumceye yuz vermeye gelmez...lackalasiyo iliskiler..sen degilde kocan bi guzel agzina carpsinki bi daha bole terbiyesizlik etmesin. Hos aradakimuhabbeti bilmiyorum..konu nasil bolebi yere geldiki
Yaa kızın canı sıkılıyor dısarı cıkamıyor beni arıyor .konudan konuya atlıyor sohbet arasında sessizler sinsi oluyor dedi bende arkadaslarımda bana sinsirella der dedim oda yengem olmasydın k.şar derdim dedi

İster 13 olsun ister 33 saygı sınırlarını aşmamasını öğrenmeli.Bu yaşta böyle laflar eden,önüne geçilmezse ilerde neler demez.Onu bunu bilmem,aile terbiyesi çok önemli.

Siz de sert bir dille uyarın konu sahibesi.İttirmeye kaktırmaya gerek yok terbiye için.Siz yapıyorsunuz demiyorum.Burada yazılmış onun için belirttim.Olmasın diyorum.Şiddet değil iletişim tercih olmalı.

13 yasinda cocuk okuluna gitsin ders calissin, arkadaslariyla takilsin
neden telefonda sizinle sohbet ediyor ?
Çünkü arkadası yok dışarıya tek çıkamıyor başına bir şey gelir diye kızı kısıtlıyorlar etrafı kadın dolu kız bu tür şeylerle büyümüş saygısz ya terbiyesiz

O ergenin sesini kayıt ederdim abisine dinletirdim. Bak bi daha sesini kaydettiğin için sana böyle konusabiliyormu? Yüzyüze gelince çok fena yapardım saygısız köpek

Bunu yapamıyorım kız konusuyor konusuyor ne diyebilirim ki sus mu diyeyim saygısızın teki ben hayatımda böyle bir şey görmedim terbiyesiz cok sinirlendim ama nasıl mesafe koyabiliriö zaten arkadas gibi davranmasından sinir oluyorum
Esinden mi cekiniyosun? Kardesine haddini bildirsen sana kizmasindan?

İster 13 olsun ister 33 saygı sınırlarını aşmamasını öğrenmeli.Bu yaşta böyle laflar eden,önüne geçilmezse ilerde neler demez.Onu bunu bilmem,aile terbiyesi çok önemli.

Siz de sert bir dille uyarın konu sahibesi.İttirmeye kaktırmaya gerek yok terbiye için.Siz yapıyorsunuz demiyorum.Burada yazılmış onun için belirttim.Olmasın diyorum.Şiddet değil iletişim tercih olmalı.
Ben sert dille uyaramadım bile kaldı ki şiddet hiç yapamam ama artık arkadasım gibi davranmasına sinir olmaya başladım .iletişimle hallolcanı sanmıyorım her şeye ağlayıp trip atıyor

Back
X