Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

İşte birgün bana isminle seslendi büyük görümcem kızdı ona sessiz yengeyi bulmussun noluyo bir daha duymayayım bu saygısızlığı diye kızdı allahtan büyük görümcelerim iyi .benimle birebir iletişim kurmasına izin vermicem artık kesinlikle teşekkürler

Profilime göz atacak kadar meraklandırdıysam seni ne mutlu banaaa :)

Mune bu arada ceza olarak burdan uzaklaştırdıgınızda insanlar buradan soguyor ve pekde giresi
Teşekkür ederim kuzummm cok sağolll psikolojimi etkiledi bile beni artık aşırı sinirlendiriyor eşimlede cok paylaşmıyorum eşim beni cok yüz verme diye uyarmıştı zaten

Sevindirik mi oldun sen noldun :)

Hiç ban yemeye ihtiyacım yok senin yüzünden bu ara da kaç kere banlandim her defasında da gayet mutlu şekilde geri döndüm site kurallarına uymak zorundasın tatlım

Hiç ban yemeye ihtiyacım yok senin yüzünden bu ara da kaç kere banlandim her defasında da gayet mutlu şekilde geri döndüm site kurallarına uymak zorundasın tatlım
Siti kırıllırını ıymık zırındıdın tıtlım

Aramızı bozmadı bozmaya çalışıyor ben her seferim eltim cok iyi yengen hakkında düzgün konus diyorum kız gene geliyo bana eltimi anlatıyor laftan anlamıyor tansiyonumu cıkarıyor eltimi ne kadar kötülese kötülesin sorun elti değil bu kızın bu 30lu yaş sendromları

Bu sitede kurallar olmasa, o kurallar uygulanmasa tabiri caizse üyeler birbirinin saçını başını yolar, küfürler havalarda uçar, "adres ver geliyorum sana o lafları yutturacağım az bekle" tehditleri eksik olmaz çünkü 10 yıldır sitede gördüğüm şey kadınlar da erkekler kadar küfürbaz ve tehditkar.
Üyelerin yazdıklarıyla tespit ettiklerim bunlar, yüz yüze gelseler yapabileceklerinden ben bile tedirgin oluyorum şahsen.
Bu kuralları da, kurallara uymazsak banlanabileceğimizi de hepimiz daha üye olurken kabul ediyoruz.

Şunları da not düşelim, kullanım sözleşmesinden alıntıdır:
  • Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
  • Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

cocugu bukadar karsınızda konusturan sizsiniz size kasar demiş direk abisinede söylerdim sizi cok yumusak bulmus. saygısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…