- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
İşte birgün bana isminle seslendi büyük görümcem kızdı ona sessiz yengeyi bulmussun noluyo bir daha duymayayım bu saygısızlığı diye kızdı allahtan büyük görümcelerim iyi .benimle birebir iletişim kurmasına izin vermicem artık kesinlikle teşekkürlerSana zaten en baştan lafı sokmuş "sessizler sinsi oluyor" diyerek. Eee sende lakabım "sinsirellaydı" dersen 13 yaşındaki velet de fütursuzca konuşur...
Bu durum kaşar demesini gerektirirmi? Hayır.
Abisine annesine kim çıkarsa karşıma söylerdim. Meydanı o na bu şekilde bırakırsan yarın hiç baş edemeyeceksin...
Profilime göz atacak kadar meraklandırdıysam seni ne mutlu banaaa :)Baştan sona hatalısın 13 yaşındaki kizla polemiğe girdiğin için
Her konumda da aynı şeyi yaptın beğenmediğini yorumları salla gitsin o bu her neyse.
İnsanlık denen bir durum var tabi ne kdr yanından geçer bilmiyorum ama sikintilsiin insan tanimadigi bir çocuk dahi olsa akıl verir sen kim duymussun ve bu da bu şekilde gidiyor attığı mesajları niye bu kdr takıyorsun ki madem takıyorsun niye cevap vermiyorsun eşine söylemiyorsun
Bu arada konu silmek yasakMune diğer konuların hepsi içerikleri silinmiş
Profilime göz atacak kadar meraklandırdıysam seni ne mutlu banaaa :)
Baştan sona hatalısın 13 yaşındaki kizla polemiğe girdiğin için
Her konumda da aynı şeyi yaptın beğenmediğini yorumları salla gitsin o bu her neyse.
İnsanlık denen bir durum var tabi ne kdr yanından geçer bilmiyorum ama sikintilsiin insan tanimadigi bir çocuk dahi olsa akıl verir sen kim duymussun ve bu da bu şekilde gidiyor attığı mesajları niye bu kdr takıyorsun ki madem takıyorsun niye cevap vermiyorsun eşine söylemiyorsun
Bu arada konu silmek yasakMune diğer konuların hepsi içerikleri silinmiş
Teşekkür ederim kuzummm cok sağolll psikolojimi etkiledi bile beni artık aşırı sinirlendiriyor eşimlede cok paylaşmıyorum eşim beni cok yüz verme diye uyarmıştı zatenOha artik k.sar ne ...
Kuzum ona aynen boyle soyle kirmadan beni arkadasin olarak goruyorsun yasindan dolayi alttan aliyorum ama beni uzuyorsun eger duzeltmezsen seninle kusmem ama umrumdada olmazsin ama bunu yumusacik soyle ergenler cok zordur ya Allah kolaylik versin...
Baktin tavir alıyor Selamini ver cok konusma senin psikolojin etkilenir sonra
Sevindirik mi oldun sen noldun :)Profiline bakmadım bütün konularını biliyorum zaten yorumlarda yayınladılar zaten benden önce
Mune bu arada ceza olarak burdan uzaklaştırdıgınızda insanlar buradan soguyor ve pekde giresi
Teşekkür ederim kuzummm cok sağolll psikolojimi etkiledi bile beni artık aşırı sinirlendiriyor eşimlede cok paylaşmıyorum eşim beni cok yüz verme diye uyarmıştı zaten
Sevindirik mi oldun sen noldun :)
Hiç ban yemeye ihtiyacım yok senin yüzünden bu ara da kaç kere banlandim her defasında da gayet mutlu şekilde geri döndüm site kurallarına uymak zorundasın tatlım
Siti kırıllırını ıymık zırındıdın tıtlımHiç ban yemeye ihtiyacım yok senin yüzünden bu ara da kaç kere banlandim her defasında da gayet mutlu şekilde geri döndüm site kurallarına uymak zorundasın tatlım
Aramızı bozmadı bozmaya çalışıyor ben her seferim eltim cok iyi yengen hakkında düzgün konus diyorum kız gene geliyo bana eltimi anlatıyor laftan anlamıyor tansiyonumu cıkarıyor eltimi ne kadar kötülese kötülesin sorun elti değil bu kızın bu 30lu yaş sendromları13 yaşındaki çocukla telefonda muhabbetin amacı nedir ben onu anlayamadım yani bir çocukla hususi telefonda konuşmak yok benim adım sinsirellaydı falan yani ben bu kadar ciddi muhabbetler kurmam karşımdaki biriyle daha çocuk işte ağzında çıkanı kulağı duymuyor ne kadar çok önemsiyorsunuz sanki 20 ki yaşlarda. Kendince rakipmiş gibi görüyor 13 yaşında çocuk eltiyle aranız nasıl bozmayı başarıyor aklım ermedi ben hiç kaaale bile almazdım bu yaşta çocukla polemiğe girmek ne kadar sağlıklı.
Bende kendime kızıyorum valla neden bu kadar yüz verdim diye eltimin neden ona soguk davrandıgını anlıyorum şu an akıllı kadınTelefonu açmayacaksınız, muhattap olmayacaksınız. Ben ondan çok size kızdım.
Mune bu arada ceza olarak burdan uzaklaştırdıgınızda insanlar buradan soguyor ve pekde giresi
Teşekkür ederim kuzummm cok sağolll psikolojimi etkiledi bile beni artık aşırı sinirlendiriyor eşimlede cok paylaşmıyorum eşim beni cok yüz verme diye uyarmıştı zaten
cocugu bukadar karsınızda konusturan sizsiniz size kasar demiş direk abisinede söylerdim sizi cok yumusak bulmus. saygısızYaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
Fişniklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?