• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

böyle şımarık bir çocukla bu kadar detay muhabbetlere girip kale almayın ergen zaten ne dediği belli değil ailesi eğitim vermedi ise siz hiç veremezsiniz mesafenizi koruyun ve size saygılı yaklaşmasını sağlayın
Annesi kıza gerizekalı diyor diğer gelini saçını boyatınca kv geline o.rsplara benzemişsin şakasına sözde diyor aile boyu saygı yok yani

Valla istediği kadar küsüp ağlasın. Hepimiz ergen olduk ama böyle bi şey şımarıklık değil terbiyesizlik ve haddini bilmesi lazım. İnsan arkadaşına bile böyle bişey söyleyemez. Kesinlikle soğuk dur meseafeni koy. Küserse küssün 13 yaşında bi veletin arkadaşlığı çokta önemli değil.
Kesinlikle artık abime sunu sor bunu sor dediğinde sekreterin değilim canısı ara kendin sor abi kardeş ilişkisine karısmama işim var dicem

Annesi kıza gerizekalı diyor diğer gelini saçını boyatınca kv geline o.rsplara benzemişsin şakasına sözde diyor aile boyu saygı yok yani
o zmn kızın böyle olması çok normal ama sende hata var bu kadar samimi içli dşlı muhabbete girmrne gerek yok 13 yaşında birine niye kendi için sinsirella diyorsun o da sna kaşar der yani yüz bulup

o zmn kızın böyle olması çok normal ama sende hata var bu kadar samimi içli dşlı muhabbete girmrne gerek yok 13 yaşında birine niye kendi için sinsirella diyorsun o da sna kaşar der yani yüz bulup
Haklısınız kız sacma muhabbetkere girince benim hım hım deyip geçiştirmem lazım

13 yaşındaki çocukla telefonda muhabbetin amacı nedir ben onu anlayamadım yani bir çocukla hususi telefonda konuşmak yok benim adım sinsirellaydı falan yani ben bu kadar ciddi muhabbetler kurmam karşımdaki biriyle daha çocuk işte ağzında çıkanı kulağı duymuyor ne kadar çok önemsiyorsunuz sanki 20 ki yaşlarda. Kendince rakipmiş gibi görüyor 13 yaşında çocuk eltiyle aranız nasıl bozmayı başarıyor aklım ermedi ben hiç kaaale bile almazdım bu yaşta çocukla polemiğe girmek ne kadar sağlıklı.

Sana zaten en baştan lafı sokmuş "sessizler sinsi oluyor" diyerek. Eee sende lakabım "sinsirellaydı" dersen 13 yaşındaki velet de fütursuzca konuşur...

Bu durum kaşar demesini gerektirirmi? Hayır.

Abisine annesine kim çıkarsa karşıma söylerdim. Meydanı o na bu şekilde bırakırsan yarın hiç baş edemeyeceksin...

fişnekliyo ne demek

masum bir çocuk değil :)

Haklısınız kız sacma muhabbetkere girince benim hım hım deyip geçiştirmem lazım

Ailesi ne kdr terbiyesiz olursa olsun senin o çocuğa bu şekilde eline koz vermen onunla aynı yaşıt gbi davranmani gerektirmez ben 12 yaşındaki kız kardeşimle bu muhabbetleri girmiyorum hee bu arada eğer kardeşimin bir yanlışı varsa eşim söyler bence sen de masum değilsin öncelikle onu görümce olarak görerek

Oha artik k.sar ne ...

Kuzum ona aynen boyle soyle kirmadan beni arkadasin olarak goruyorsun yasindan dolayi alttan aliyorum ama beni uzuyorsun eger duzeltmezsen seninle kusmem ama umrumdada olmazsin ama bunu yumusacik soyle ergenler cok zordur ya Allah kolaylik versin...

Baktin tavir alıyor Selamini ver cok konusma senin psikolojin etkilenir sonra

Sana öyle söylediğinde abin duydu ve sonra şaka yaptım demek yerine başka bi şekilde ağırlığını koyup ama seviyelice sonuçta çocuk desen değil yetişkin desen değil. Sonrasında güzel bi mesafé ile sana saygı duymasını sağlayabilirdin

Ailesi ne kdr terbiyesiz olursa olsun senin o çocuğa bu şekilde eline koz vermen onunla aynı yaşıt gbi davranmani gerektirmez ben 12 yaşındaki kız kardeşimle bu muhabbetleri girmiyorum hee bu arada eğer kardeşimin bir yanlışı varsa eşim söyler bence sen de masum değilsin öncelikle onu görümce olarak görerek
Sana cevap vermediğim halde hala saldırıyorsun gözünle görmediğin şeykeri ısrarla böylesin şöylesin diyorsun :) 13 yaşında bir çocuk bana habire görümce olabilirim ama o kadar kötü değilim gelin süren 2 sene sonra bitiyor gelin .ben sana ne görümcelikşer yaparım diye mesajlar atan salak bir ergen ben eşimle onun ailesini eğitmek için evlenmedim banane benim kardeşlerim eşimle telefonda konusmaz dahi saygı nedir bilirler onların ailesinin veremediği saygıyı ben neden veriyorum benim tek hatam önü kesmemek oldu daha fazla tanımadıgınız biri için konuşmayım beni analiz et demedim ben sana sorunumu paylaştım ve işime yarayan yorumlara teşekkür ederim hadi iyi günler sana da

A
Sana öyle söylediğinde abin duydu ve sonra şaka yaptım demek yerine başka bi şekilde ağırlığını koyup ama seviyelice sonuçta çocuk desen değil yetişkin desen değil. Sonrasında güzel bi mesafé ile sana saygı duymasını sağlayabilirdin
Haklısınız o an tepki vermem gerekşyor bir daha asla muhabbete girmeyi düşünmüyorum iyi davrandıkca tepemize cıktı ben ayarlayamadım odozu

Sana cevap vermediğim halde hala saldırıyorsun gözünle görmediğin şeykeri ısrarla böylesin şöylesin diyorsun :) 13 yaşında bir çocuk bana habire görümce olabilirim ama o kadar kötü değilim gelin süren 2 sene sonra bitiyor gelin .ben sana ne görümcelikşer yaparım diye mesajlar atan salak bir ergen ben eşimle onun ailesini eğitmek için evlenmedim banane benim kardeşlerim eşimle telefonda konusmaz dahi saygı nedir bilirler onların ailesinin veremediği saygıyı ben neden veriyorum benim tek hatam önü kesmemek oldu daha fazla tanımadıgınız biri için konuşmayım beni analiz et demedim ben sana sorunumu paylaştım ve işime yarayan yorumlara teşekkür ederim hadi iyi günler sana da

Baştan sona hatalısın 13 yaşındaki kizla polemiğe girdiğin için
Her konumda da aynı şeyi yaptın beğenmediğini yorumları salla gitsin o bu her neyse.

İnsanlık denen bir durum var tabi ne kdr yanından geçer bilmiyorum ama sikintilsiin insan tanimadigi bir çocuk dahi olsa akıl verir sen kim duymussun ve bu da bu şekilde gidiyor attığı mesajları niye bu kdr takıyorsun ki madem takıyorsun niye cevap vermiyorsun eşine söylemiyorsun

Bu arada konu silmek yasak Mune Mune diğer konuların hepsi içerikleri silinmiş

Back
X