- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
masum bir çocuk değil :)Kız ergen haliyle senin akli melekelerinle oynuyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masum bir çocuk değil :)Kız ergen haliyle senin akli melekelerinle oynuyo![]()
Annesi kıza gerizekalı diyor diğer gelini saçını boyatınca kv geline o.rsplara benzemişsin şakasına sözde diyor aile boyu saygı yok yaniböyle şımarık bir çocukla bu kadar detay muhabbetlere girip kale almayın ergen zaten ne dediği belli değil ailesi eğitim vermedi ise siz hiç veremezsiniz mesafenizi koruyun ve size saygılı yaklaşmasını sağlayın
Kesinlikle artık abime sunu sor bunu sor dediğinde sekreterin değilim canısı ara kendin sor abi kardeş ilişkisine karısmama işim var dicemValla istediği kadar küsüp ağlasın. Hepimiz ergen olduk ama böyle bi şey şımarıklık değil terbiyesizlik ve haddini bilmesi lazım. İnsan arkadaşına bile böyle bişey söyleyemez. Kesinlikle soğuk dur meseafeni koy. Küserse küssün 13 yaşında bi veletin arkadaşlığı çokta önemli değil.
o zmn kızın böyle olması çok normal ama sende hata var bu kadar samimi içli dşlı muhabbete girmrne gerek yok 13 yaşında birine niye kendi için sinsirella diyorsun o da sna kaşar der yani yüz bulupAnnesi kıza gerizekalı diyor diğer gelini saçını boyatınca kv geline o.rsplara benzemişsin şakasına sözde diyor aile boyu saygı yok yani
Haklısınız kız sacma muhabbetkere girince benim hım hım deyip geçiştirmem lazımo zmn kızın böyle olması çok normal ama sende hata var bu kadar samimi içli dşlı muhabbete girmrne gerek yok 13 yaşında birine niye kendi için sinsirella diyorsun o da sna kaşar der yani yüz bulup
Tabikide normalde hiç yapmayacagım bir sey coluk cocukla muhatap olmak ama eşimin kardeşi diye yüz vermişim fazla vermişim13 yaşında bir çocukla yüzgöz olmak mantıksız geldi bana.
Telefonu açmayacaksınız, muhattap olmayacaksınız. Ben ondan çok size kızdım.Ay arıyor ben muhabneti kesiyorum uzatıyor ben hiç aramam bile
masum bir çocuk değil :)
Haklısınız kız sacma muhabbetkere girince benim hım hım deyip geçiştirmem lazım
Sana cevap vermediğim halde hala saldırıyorsun gözünle görmediğin şeykeri ısrarla böylesin şöylesin diyorsun :) 13 yaşında bir çocuk bana habire görümce olabilirim ama o kadar kötü değilim gelin süren 2 sene sonra bitiyor gelin .ben sana ne görümcelikşer yaparım diye mesajlar atan salak bir ergen ben eşimle onun ailesini eğitmek için evlenmedim banane benim kardeşlerim eşimle telefonda konusmaz dahi saygı nedir bilirler onların ailesinin veremediği saygıyı ben neden veriyorum benim tek hatam önü kesmemek oldu daha fazla tanımadıgınız biri için konuşmayım beni analiz et demedim ben sana sorunumu paylaştım ve işime yarayan yorumlara teşekkür ederim hadi iyi günler sana daAilesi ne kdr terbiyesiz olursa olsun senin o çocuğa bu şekilde eline koz vermen onunla aynı yaşıt gbi davranmani gerektirmez ben 12 yaşındaki kız kardeşimle bu muhabbetleri girmiyorum hee bu arada eğer kardeşimin bir yanlışı varsa eşim söyler bence sen de masum değilsin öncelikle onu görümce olarak görerek
Haklısınız bundan sonra önünü kesicemSana saygisi yok cunku bir agirligin yok. Telefonda abisiyle korkutmandan belli cunku. Asil senin tepkinden korkmaliydi.
Haklısınız o an tepki vermem gerekşyor bir daha asla muhabbete girmeyi düşünmüyorum iyi davrandıkca tepemize cıktı ben ayarlayamadım odozuSana öyle söylediğinde abin duydu ve sonra şaka yaptım demek yerine başka bi şekilde ağırlığını koyup ama seviyelice sonuçta çocuk desen değil yetişkin desen değil. Sonrasında güzel bi mesafé ile sana saygı duymasını sağlayabilirdin
Sana cevap vermediğim halde hala saldırıyorsun gözünle görmediğin şeykeri ısrarla böylesin şöylesin diyorsun :) 13 yaşında bir çocuk bana habire görümce olabilirim ama o kadar kötü değilim gelin süren 2 sene sonra bitiyor gelin .ben sana ne görümcelikşer yaparım diye mesajlar atan salak bir ergen ben eşimle onun ailesini eğitmek için evlenmedim banane benim kardeşlerim eşimle telefonda konusmaz dahi saygı nedir bilirler onların ailesinin veremediği saygıyı ben neden veriyorum benim tek hatam önü kesmemek oldu daha fazla tanımadıgınız biri için konuşmayım beni analiz et demedim ben sana sorunumu paylaştım ve işime yarayan yorumlara teşekkür ederim hadi iyi günler sana da