- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
ben de gelinlerin açtığı kaynana konularını kaynanalardan dinlemek istiyorum.Ben şu " artik " kismina takildim
yonlemdirmeseniz ARTIK demis ya. Hakket gelinden dinlemek isterdim..
Ben mesajı "yanlışlıkla" abime atardım
Abim karisina cok asik.
Ne diyeyim sans.
Keske sizin gibi kalbi temiz yengem olsaydi.
Bu cevabı verse yenge yerin dibine girer çıkar. Sittin sene ezikliği geçmez unutamaz bence Harika bir cevapben sey dedım
gelıne yaz dedım ben olsam soyle yazardım dedım
ne munasebet ? bu mesajı bana yanlıslıkla gonderdın heralde aksı halde cok kırıldım ve uzuldum
kımse kımseye zorla bırsey yaptıramaz.
ıyı gunler
boyle yaz daha da yazarsa cevap bıle verme muhattap olma dedım
altda da kalmasın ama elınde guzel bır de kanıt olsun
abısı geldıgınde
benım cagırmam aranızda sorun mu oldu dıye muhabbet acar uygun ortamda gerekırse mesajı ozaman gosterır
Benimde eşim çok sorun yaşadı ailesiyle ama ben gider gelirim hep ölümlü dünya büyüklük bende kalsın derim esimde gitmez hep söylerim gitmesini ama onlarda benim göndermediğimi düşünüyor Allah'a havale ediyorum tabiYengenle senin arkanda kalsın boşver geç canım bazı insanlar böyle işte evlenince toptan onun oluyo sanki eşime ben kızıyorum annene uğra diye
Sen yapman gerekeni yapiyosun gerisinde eşine kalmış artikBenimde eşim çok sorun yaşadı ailesiyle ama ben gider gelirim hep ölümlü dünya büyüklük bende kalsın derim esimde gitmez hep söylerim gitmesini ama onlarda benim göndermediğimi düşünüyor Allah'a havale ediyorum tabi
Yani öyle ama arkamdan konuşulanları duyduktan sonra benimde gidesim gelmiyor ama sonuçta kendi ailemiz kötü olsada gider geliriz onlarda ikinci ailemiz sayılıyor sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız mecburSen yapman gerekeni yapiyosun gerisinde eşine kalmış artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?