Yengemin bana attigi mesaj

Yengene sen de cevabı yapıştır başka da kimseye söyleme

5 yaşındayken de abimdi, 50 yaşında da abim olacak. Onu görmek istememiz kadar doğal birşey olamaz yaz sen de.

Çok sinirlendim yengene

bazen görümce yada kaynana nekadar iyi olursa olsun yaranamıyor maalesef bu böyle görmezden geldiginde sorun yok herşeyi alttan aldıgında ama ufacık bir şey söylesen suçlu sen olursun halbuki s,izin yaptıgınız kötü bir şey yok gayet insani bi durum yönlendirmede göremedim abiniz uzakta yaşıyor ve annesinin özlemesindan daha doğal bir şey mi var birde aynı evin içinde yada altlı üstlü felan otursanız kimbilir ne diyecek sürekli gidip geliyor olsanız ayrıca bence mesafeli olmanız herzaman iyidir doğrusunu yapıyorsunuz boşverin birgün oda hatasını anlar

Ayy bu ne ya içim sisti okurken!
Yok cevap verme yok aman sus bilmem ne of!
Yahu resmen küçümsüyor dalga geçiyor kocanın kzikardesi bu insan ya terbiyesiz.
Siz de sus diye akıl vermişsiniz gelin hanımın huzuru kaçmasın çünkü pes valla !

Hayır dizi filan cevirmiyoruz burada merve aksak triplerine girmesin haspam.
Gayet de tersler cevap veririm yani.

Bu cevabı verse yenge yerin dibine girer çıkar. Sittin sene ezikliği geçmez unutamaz bence Harika bir cevap

Anneniz gelin hanımı da özledim demis, e abiniz de gelmek istemeyeceğini bildiği için önden yol yapmış 'izin alamaz' diye. Muhtemelen birlikte gidelim dedi, kavga çıktı. Gelin hanım da hırsını sizden aldı.

Ben olsam abime mesajı söyler, gelmek isteniyorsa gelmesin, annemin çocuğu olan ve gönlünü hoş tutmak zorunda olan sensin. Senin gelmen yeter. Derdim

Böyle insanlardan nefret ediyorum benimde kardeşimin sozlusu var o daha beter Allah ıslah etsin bazen sinirlerime hakim olamıyorum sonra kötü görümce durumuna düşüyorum bence bişey söyleme canım annen üzülür abinede söyleme sorun olur dua et Allah ıslah etsin

Yengenle senin arkanda kalsın boşver geç canım bazı insanlar böyle işte evlenince toptan onun oluyo sanki eşime ben kızıyorum annene uğra diye
Benimde eşim çok sorun yaşadı ailesiyle ama ben gider gelirim hep ölümlü dünya büyüklük bende kalsın derim esimde gitmez hep söylerim gitmesini ama onlarda benim göndermediğimi düşünüyor Allah'a havale ediyorum tabi

Nekadar ici kotu merhametsiz insanlar var ya!! Annenize cok uzuldum, icim ciz etti! Oyle insanlara soyle iki 3 tokat atasim geliyor. Burda bir kac kisi karisma, seslenme, bosver gibi yorumlar yapmis. Bence bu yaratiga haddini bildirmek lazim, ister kussun ister darilsin. Allah uzun omurler versin ama annenize yarin birsey olsa o kadin gozu acik gidicek. Yazik gunahtir ya.

Sen yapman gerekeni yapiyosun gerisinde eşine kalmış artik

Sen yapman gerekeni yapiyosun gerisinde eşine kalmış artik
Yani öyle ama arkamdan konuşulanları duyduktan sonra benimde gidesim gelmiyor ama sonuçta kendi ailemiz kötü olsada gider geliriz onlarda ikinci ailemiz sayılıyor sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…