Yengemin bana attigi mesaj

fenasın sen ya bence de böyle yapmalu en azından yengesı kocasınn gozunde sinsi altan alta kocasınn aılesıne ayar veren bırı gıbı goruncegı ıcın kcoasından cekınecek bıdahada agzını acsmaz.

Bence konu sahibinde bunu yapacak potansiyel olsa zaten yenge o mesajı atamazdı.

1 tanecik erkek kardeşim var.
Şurdaki gelinleri okuya okuya hastalıklı oldum hepten. Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır.
Hasta anneme geliyor diye bu mesajı atacak he bana. Ben ortalığı karıştırdım.

Of bu taktik süper olurdu

gerçekten güzel bir taktik, bence de böyle yapmalısın

fenasın sen ya bence de böyle yapmalu en azından yengesı kocasınn gozunde sinsi altan alta kocasınn aılesıne ayar veren bırı gıbı goruncegı ıcın kcoasından cekınecek bıdahada agzını acsmaz.

Bence konu sahibinde bunu yapacak potansiyel olsa zaten yenge o mesajı atamazdı.

Eşler arasında gizli saklı olmamalı bence.
Bunun fesatlık olduğunu düşünmüyorum.
Neyse o.
L Littlebluebird ortada iftira yok bir şey yok.
Huzur kaçacak elbet ama sorumlusu siz değilsiniz.
Kendi etti kendi bulur olur, merak etmeyin.

Bence mesaji abine gonder. O abini asip sana boyle bir sey atabiliyorsa sen de o duvari yeniden koy araya abin ugrassin

Aynen öyle
Mahalle kavgasına dönüştürerek had bildirilmez ozaman ondan bı fark olmaz
Kesinlikle sakince cozulmeli
Bence altında başka bir olay daha var. Ben olsam ararım hayırdır ne yönlendirmesi derim. Annemiz hasta sana sormayacak abim derim. Bu aileyle iyi geçinmek istiyorsanda haddini bil yoksa bir bildiren çıkar derim.

Bence altında başka bir olay daha var. Ben olsam ararım hayırdır ne yönlendirmesi derim. Annemiz hasta sana sormayacak abim derim. Bu aileyle iyi geçinmek istiyorsanda haddini bil yoksa bir bildiren çıkar derim.
gelın ortalıgı karıstırmaya calısıyor
arayıp oyle denebılır ama bu kez de esıne gorumcem aradı bana laf saydı ben ona ne dedım kı dese haydııı al burdan yak bukez de alakası olmayan konunun ıcınde bulursun kendını bır bakmıssın ortalık savas alanı

o fıtne gelının elıne o koz verılır mı hıc :)

oyuzden mesajına karsılık mesajla (yarın bıgun o mesaj lazım olacak cunku ) hangı hayal alemınde yasıyorsun sen gıbılerınden 2-3 cumle kurup sakin kalıp sakinlıkle karsı tarafı delırtıp konuyu kapatmak daha uzun vadede ıyı sonuc verır.

cunku o abı anneye zıyarete gelecek ve bu konunun acılması gerekecek abı o mesajı ve cevabı gorecek ... ozaman daha kusursuz ısleyecek :)

eger arar laf soylerse hemen abıye ekran goruntusu atarsa okadar cok ses cıkacak kı konu sahıbının sesı duyulmayacak ve hasta olan annesı enı sonu duyup cok uzulecek

soguk kanlı olmak gerek :)

Bu "tatlım" sözcüğü de "ufak tefek cinayetler" dizisindeki Merve karakterinden geçti bu fitne kadınlara."Tatlım" sözcüğünü karşısındaki hemcinsini aşağılama ve küçük görme amaçlı kullanan bir kadın güruhu oluştu.

Yengenize gelince korkunç biri gibi duruyor.Hiç bişey yazmayın ve tepkisiz kalın.Sanki hiç o mesaj atılmamış , o an hiç yaşanmamış gibi.Kudursun!!!

Sana birşey söyleyeyim mi?
Evlenme şartı olarak kızın ailesinin şehrinden ev tutmayı kabul eden abi, karısı gitmeyeceksin derse annesini görmeyede gitmez.
Seviyorsan anlaşıyorsan evlenirsin. Şartla şurtla olan evlilikte daha çoook ezilir o adam

Benimde bir konumda da var anneannemle sayımlar yengemizde sayesinde hiç ilgilenmediler ve anneannem vefat etti dayım vicdanıyla başbaşa annemi arayıp duruyor nasıl bir evladım diye sus bence cnm zaman herşeyin ilacı cvp versen gün doğacak yengene

Hatta ben seyden korkuyorum olur da boyle biseyden sorun cikarirsa benim yazdigimi buyuturse direkt annemi arar da
Aramiz bozuldu vs diyerek onu uzmesindne cekiniyorum..
Benim anneannem felç olmuştu ay tuhaf oldum yengemin lafı nedeniyle boşver ya

Ben de böyle yapardım galiba , önce sessiz kalmak mantıklı geldi ama bu daha iyi.Çok da sessiz olmaya gerek yok.

ya acıkcası adama belkı o kadın müstehak bılemıyorum ama konu sahıbının durduk yere daha fazla sinirinin bozulmasını ıstemıyorum
zaten annesı hasta bırde nelerle ugrasıyor hayır kendısının bası agrıyacak o gelın enınde sonunda kendı lehıne cevırır mevzuyu kocasına karsı

zaten en basta adamda haksızlık var ne oldu kadına ne dedı de gelın abını yonlendırme dıye mesaj atıyor , adam dengeyı bulamamıs o bagı kuramamıs gorumceyı harcamaya musaıt gıbı duruyor ne yalan soyleyeyım

oyuzden cok ısın ıcıne bulassın ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…