- 4 Mart 2012
- 15.979
- 37.191
- 798
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Of bu taktik süper olurduEkran görüntüsünü alır, 3 ümüzün olduğu bir grup açıp oraya gönderirdim.
Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu, su mesaj hak edecek ne yaptık biz size, açıklama bekliyorum.
Yazardım.
Ne halleri varsa görsünler.
gerçekten güzel bir taktik, bence de böyle yapmalısınEkran görüntüsünü alır, 3 ümüzün olduğu bir grup açıp oraya gönderirdim.
Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu, su mesaj hak edecek ne yaptık biz size, açıklama bekliyorum.
Yazardım.
fenasın sen yaEkran görüntüsünü alır, 3 ümüzün olduğu bir grup açıp oraya gönderirdim.
Yazardım.
Bence konu sahibinde bunu yapacak potansiyel olsa zaten yenge o mesajı atamazdı.Ekran görüntüsünü alır, 3 ümüzün olduğu bir grup açıp oraya gönderirdim.
Yazardım.
Of bu taktik süper olurdu
gerçekten güzel bir taktik, bence de böyle yapmalısın
fenasın sen yabence de böyle yapmalu en azından yengesı kocasınn gozunde sinsi altan alta kocasınn aılesıne ayar veren bırı gıbı goruncegı ıcın kcoasından cekınecek bıdahada agzını acsmaz.
Bence konu sahibinde bunu yapacak potansiyel olsa zaten yenge o mesajı atamazdı.
Bence altında başka bir olay daha var. Ben olsam ararım hayırdır ne yönlendirmesi derim. Annemiz hasta sana sormayacak abim derim. Bu aileyle iyi geçinmek istiyorsanda haddini bil yoksa bir bildiren çıkar derim.Aynen öyle
Mahalle kavgasına dönüştürerek had bildirilmez ozaman ondan bı fark olmaz
Kesinlikle sakince cozulmeli
gelın ortalıgı karıstırmaya calısıyorBence altında başka bir olay daha var. Ben olsam ararım hayırdır ne yönlendirmesi derim. Annemiz hasta sana sormayacak abim derim. Bu aileyle iyi geçinmek istiyorsanda haddini bil yoksa bir bildiren çıkar derim.
Sana birşey söyleyeyim mi?gelın ortalıgı karıstırmaya calısıyor
arayıp oyle denebılır ama bu kez de esıne gorumcem aradı bana laf saydı ben ona ne dedım kı dese haydııı al burdan yakbukez de alakası olmayan konunun ıcınde bulursun kendını bır bakmıssın ortalık savas alanı
o fıtne gelının elıne o koz verılır mı hıc :)
oyuzden mesajına karsılık mesajla (yarın bıgun o mesaj lazım olacak cunku ) hangı hayal alemınde yasıyorsun sen gıbılerınden 2-3 cumle kurup sakin kalıp sakinlıkle karsı tarafı delırtıp konuyu kapatmak daha uzun vadede ıyı sonuc verır.
cunku o abı anneye zıyarete gelecek ve bu konunun acılması gerekecek abı o mesajı ve cevabı gorecek ... ozaman daha kusursuz ısleyecek :)
eger arar laf soylerse hemen abıye ekran goruntusu atarsa okadar cok ses cıkacak kı konu sahıbının sesı duyulmayacak ve hasta olan annesı enı sonu duyup cok uzulecek
soguk kanlı olmak gerek :)
Aynı şeyi yazdım bu yazdığınızı görmeden.Bi' ara da "Muhteşem yüzyıl" daki Hürrem den etkilenip entrika çeviriyordu yurdum fitne kadınları.Yengen ufak tefek cinayetleri fazla özümsemiş galibatarz aynı Merve aksak
Benimde bir konumda da var anneannemle sayımlar yengemizde sayesinde hiç ilgilenmediler ve anneannem vefat etti dayım vicdanıyla başbaşa annemi arayıp duruyor nasıl bir evladım diye sus bence cnm zaman herşeyin ilacı cvp versen gün doğacak yengeneCok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.
Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"
Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
Benim anneannem felç olmuştu ay tuhaf oldum yengemin lafı nedeniyle boşver yaHatta ben seyden korkuyorum olur da boyle biseyden sorun cikarirsa benim yazdigimi buyuturse direkt annemi arar da
Aramiz bozuldu vs diyerek onu uzmesindne cekiniyorum..
Ben de böyle yapardım galiba , önce sessiz kalmak mantıklı geldi ama bu daha iyi.Çok da sessiz olmaya gerek yok.Yengeye bisey deme. Screenshot al abine yolla. Bilmem gereken bisey mi var abi de.
Yok artik. Bide kimseye söyleme demisler. Bunu sana yazan görümce sende o yenge olsaydin eger o görümceyi linc ederlerdi burda. Abinin kesinlikle haberi olmali.
ya acıkcası adama belkı o kadın müstehak bılemıyorum ama konu sahıbının durduk yere daha fazla sinirinin bozulmasını ıstemıyorumSana birşey söyleyeyim mi?
Evlenme şartı olarak kızın ailesinin şehrinden ev tutmayı kabul eden abi, karısı gitmeyeceksin derse annesini görmeyede gitmez.
Seviyorsan anlaşıyorsan evlenirsin. Şartla şurtla olan evlilikte daha çoook ezilir o adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?