Yengemin bana attigi mesaj

Ama bişey söylemezse de içi içini yiyecek yazsın yazsın silsin bari :)))

“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
Sessiz kalma annene deme ama o yengeye bu mesajı at bence.
İnsan hasta annesini görmek içinde mi yönlendirilmeli?

Ama bişey söylemezse de içi içini yiyecek yazsın yazsın silsin bari :)))
ben sey dedım
gelıne yaz dedım ben olsam soyle yazardım dedım
ne munasebet ? bu mesajı bana yanlıslıkla gonderdın heralde aksı halde cok kırıldım ve uzuldum
kımse kımseye zorla bırsey yaptıramaz.
ıyı gunler

boyle yaz daha da yazarsa cevap bıle verme muhattap olma dedım
altda da kalmasın ama elınde guzel bır de kanıt olsun
abısı geldıgınde
benım cagırmam aranızda sorun mu oldu dıye muhabbet acar uygun ortamda gerekırse mesajı ozaman gosterır

cevap yazıp seviyesine inme. abin nasıl anlattı onu da bilmiyoruz. bundan sonra bekleyeceksiniz sadece. abin gelirse anneni görür, gelmezse de gelemez

Sen hep mantıklı cevapları verirsin zaten
Konu sahibesi bu arkadaşımı dinle hiç pişman olmazsın :))

Ara bozucu olmak istememeni anlıyorum ama atacağın herhangi bir mesajı abine farklı şekilde anlatabilir. Bence bu konuyu abinle konuşmalısın.

Ben olsam cvb verirdim ona ne ?

Bu şekilde davranmanız kesinlikle olumsuz,abiniz bu durumdan mutlaka ama mutlaka haberdar edilmeli..Yoksa anneciğiniz de siz de bir ömür boyu anlayıştan uzak muamelelere hazır olun..Bu söylemek onların yuvasını yıkmak değil ki,gelin hanım nasıl hareket etmesini bilmeli..

Bende uzuldum gercekten insanlar ne ara boyle vicdansiz oldular ya

Bence arayıp sakince konusun böyle şeyler yazmasina birşeyler sebep olmuş olabilir bir gelin olarak ben bunu yasadim kayınvalidene ve görümce ile.haberim bile olmayan konulardan beni mesul tutup bilenmislerdi bana dayanamadım konuştum kizdiklari herseyde çok haklilardi ve benim haberim olmayan tamamen benim dışımda gelisen olaylardı yanlis anlaşılmalar olmuş konuştuk onlar boyle olduğunu bilmiyorduk dediler bende dedim anlaştık

merhabalar anneciğinize çok büyük geçmiş olsun

Herkesin kandili mübarek olsun

konunuza gelirsek böyle bir durumu saklamak bana göre iyi değil gelin hanım ortalığın karışmasını umursamaz iken siz neden onca sıkıntının arasında bunu düşünesiniz ki yengenizin adıyla beraber çektiği mesajın ekran görüntüsünün resmini çekin ve abinize yollayın yengenizin çekinecek bişeyi yoksa sizinde olmasın. oğlunun hasretiyle bişey olsa Allah korusun annenize sizde çok üzülürsünüz.

Rahmetli annannemin çektiği sıkıntılar nedense gözümün önüne geliyor.

“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
Kesinlikle bunu aynen yaz
Ayrıca yenge hanım sana böyle bir msj yazarak yönlendirmenin kralını yapmıyormu yani ayy sinir oldum sinir

abini arıyorsun,abicim annem hasta seni özlediği için senin tişörtünle yatıyor,diyeceksin.yengen de ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…