Mesaj yazmadim daha da buyumesin diye yazmadim sustum ama yenge hanim annemi aramis.
Cok yogunuz anne gelemiyoruz senin icin. Abim icin de o oraya gelecek ama zora girecek bunu yaptirinca demis. Annem de tamam kizim ben bilmiyorum sizin isinizi siz bilirsiniz demis.
Benim de annem burda hasta ama bak isten gucten hic gidemiyorum. H sonlari anca dinlenebiliyoruz vs demis
Rahata cikinca geleceklermis.
Anneme zorla anlattirdim. Belli etmemeye calisti ama cok uzgundu. Tansiyonu 18lere cikti zor dusurduk.
Dayanamadim ya artik. Ne demek yer degistirince zorlanacak, abimin bu kadar beyni yok mu ? Ki gayet de yapabiliyor soylerse. Ayrica hafta sonu gelsin. Annem hasta ya 1 gun gelse ne olacak ?
Bu kadar mi vicdansizsiniz ?
Ne demek hafta sonu dinlenmek ?
benim de annem hasta gidemiyorum demis. Eminim gidemiyodur.
Ben de onu aradim. Insan gibi konusmak icin. Yenge dedim problem ne ? Ciddi soruyorum bir sorun mu var, anlayamiyorum dedim.
Annem abimi cok ozlemis o da gelecegini soylemis bunda bir sey var mi dedim. Bana bagirmaya basladi.
Sus dedim sen simdi susacaksin.
Simdiye kadar yaptiklarina sesimi cikarmadim. O mesajin da dahil sustum. Sanma ki cevabim yok, annem uzulmesin diye sustum.
O onun annesi. Sen istersen,isin varsa gelme ama annesi evladini gormek ister evladi da gelir. Bu boyledir,kimse de karisamaz.
Nokta dedim.
Gelsin gelsin de bu eve bi daha giremez dedi.
Iste seviye bu.
Annemin bu konusmadan haberi yok.
Abimin de yok.
Bi saat once abim annemi aramis gelecegim demis seni gormeye. Annem de sen yogunsan gelme, ben iyiyim vs diyince abim cok kizmis . Ben knusmadim abimle.
Biktim insanlardan.
Ben size durumu objektif anlattim.
Ne olursa olsun kimse kimsenin annesi gormesine engel olamaz.
Boyle insanlara da yaziklar olsun.