- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Littlebluebird
Abin size gelirse bu kapidan iceriye birdaha giremez dedigini abine söylemelisin.Çok ağır çok çirkin konuşmuş.Allah kolaylik versin.Gelinin kalbine de vicdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum o hissi o kadar sinir bozucu ki, o kadar iyi anlıyorum ki sizi. yani gerçekten ağlayasım var, gözlerim doldu anneniz ne kadar üzülmüştür ya. pislik.
Burada kızıyoruz ya gelin hanıma
Eminim gelin hanım kendi dilinden yazsa birçok kişi kv ye saydırıyordu
Olaya bakış açımız kişiye ve anlatıma göre değişiyor
Canim abin gelince anlat bunlari annenin haberi olmasin esinin gercek niyetini bilmeli yarin torun olursa ona da hasret birakir sogutur torununu gerekire abin de mutsuzsa esi gecimsizse evliligini gozden gecersin ciddiyim bak.bence abinle bir dertles.
Canim abin gelince anlat bunlari annenin haberi olmasin esinin gercek niyetini bilmeli yarin torun olursa ona da hasret birakir sogutur torununu gerekirse abin de mutsuzsa esi gecimsizse evliligini gozden gecirsin ciddiyim bak.bence abinle bir dertles.
Bakın o kadar değişiyorki burada binlerce kaynana konusu okudumAnnem dunyanin en cirkin kaynanasi olsa bile hastayken oglunu gormek icin birindenn izin alacak degil.
Bu evrensel bi sey.
Olaya gore,bakis acisina gore degismiyor.
Ben de size bunu anlattim. Kendi gozumden bu konuyu anlatsam cokk sey anlatirdim.
Ya nasil emek veriyorum bilseniz.
Biseye cani mi skkin benim icin parcalaniyor.
Hastaligi icin moral lazim, stres yapmamasi uzulmemesi lazim.
Ben cabalayayim biri gelsin benim en degerlimi kirsin doksun. 5 dakka da tansiyonu firlatsin.
Yazik gunah ya.
Cok tesekkur ederim.
Bakın o kadar değişiyorki burada binlerce kaynana konusu okudum
Sizin annenizin talebi insanın en haklı olabileceği konu fakat öyle bir anlatırki karşıdaki siz bile karşı taraftan duysanız şaşırırsınız içinde olduğunuz durumda bile hak verebilirsiniz bile
Neden böyle birini korumaya çalıştınız hiç anlamadım...
abinize mesajı da gösterin. Aradığınızı da anlatın.
Keşke arama değil de yine elinizde mesaj olsaymış.
Anlamıyorum mutlu olsunlar, karışmayalım tamam da gerçekten yengeniz böyle biriyse, böyle kötülükten mutluluk çıkacağına inanıyor musunuz?
Sen bilirsin bildigin birsey vardir elbet.Ben abini uzdugunu hissettim gelininiz gercekten zor ve gecimsiz.arkadas sen adami memleketine almissin ailen dibinde bir anasina isi ayarlayip gitmeye calisiyor keyfi de degil ne karisiyorsun sen gitme seni zorluyan da yok.Ne diyim bilmiyorum ki.
Yeter ki gelsin annem bi gorsun de baska bisey istemiyorum.
Anlatmayacagim bana kizmayin olur mu, anlatmak istiyorum ama anlatmayacagim
Kendi zaten biliyodur. Bugun benle konustuklarini abimle de konusuyodur. Kat be katini duyuyodur o da.
Yoksa o izinli gelemez demezdi anneme.
Ne diyim ben,annem icin susuyorum.
ne halleri varsa gorsunler.
Yooook valla yazsa hiç hak vermem oğlu sürekli onun özel şöförluğunu yapar evde otururumBurada kızıyoruz ya gelin hanıma
Eminim gelin hanım kendi dilinden yazsa birçok kişi kv ye saydırıyordu
Olaya bakış açımız kişiye ve anlatıma göre değişiyor
Sen bilirsin bildigin birsey vardir elbet.Ben abini uzdugunu hissettim gelininiz gercekten zor ve gecimsiz.arkadas sen adami memleketine almissin ailen dibinde bir anasina isi ayarlayip gitmeye calisiyor keyfi de degil ne karisiyorsun sen gitme seni zorluyan da yok.
Yok deme Allah görüyor gelsin abin annen de kötü olur şimdi huzursuzluk çıkarNe diyim bilmiyorum ki.
Yeter ki gelsin annem bi gorsun de baska bisey istemiyorum.
Anlatmayacagim bana kizmayin olur mu, anlatmak istiyorum ama anlatmayacagim
Kendi zaten biliyodur. Bugun benle konustuklarini abimle de konusuyodur. Kat be katini duyuyodur o da.
Yoksa o izinli gelemez demezdi anneme.
Ne diyim ben,annem icin susuyorum.
ne halleri varsa gorsunler.
Rica ederim o senin guzelligin Allah dogru yolu gostersin gelin hanima yoksa abin zamanla soguyacaktir esinden.kendimden biliyorum esim ailemi elestirsin esimden soguyorum dogrusu.biraz vicdanli olup iyi askim sen git selam soyle dese her yonden kazanirdi gelincik.vicdan cok onemli azicik bile olsa gene kâr insana.Rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi.Cok tesekkur ederim. Guzel kalbin guzel mesajlarin icin.
Ben de anlamiyorum.
Neyin hirsi bu
Allah'a havale ettim.