Yengemin bana attigi mesaj

biliyorum o hissi o kadar sinir bozucu ki, o kadar iyi anlıyorum ki sizi. yani gerçekten ağlayasım var, gözlerim doldu anneniz ne kadar üzülmüştür ya. pislik.

Ya nasil emek veriyorum bilseniz.
Biseye cani mi skkin benim icin parcalaniyor.
Hastaligi icin moral lazim, stres yapmamasi uzulmemesi lazim.
Ben cabalayayim biri gelsin benim en degerlimi kirsin doksun. 5 dakka da tansiyonu firlatsin.
Yazik gunah ya.
Cok tesekkur ederim.

Canim abin gelince anlat bunlari annenin haberi olmasin esinin gercek niyetini bilmeli yarin torun olursa ona da hasret birakir sogutur torununu gerekirse abin de mutsuzsa esi gecimsizse evliligini gozden gecirsin ciddiyim bak.bence abinle bir dertles.

Burada kızıyoruz ya gelin hanıma
Eminim gelin hanım kendi dilinden yazsa birçok kişi kv ye saydırıyordu
Olaya bakış açımız kişiye ve anlatıma göre değişiyor

Annem dunyanin en cirkin kaynanasi olsa bile hastayken oglunu gormek icin birindenn izin alacak degil.
Bu evrensel bi sey.
Olaya gore,bakis acisina gore degismiyor.
Ben de size bunu anlattim. Kendi gozumden bu konuyu anlatsam cokk sey anlatirdim.

Canim abin gelince anlat bunlari annenin haberi olmasin esinin gercek niyetini bilmeli yarin torun olursa ona da hasret birakir sogutur torununu gerekire abin de mutsuzsa esi gecimsizse evliligini gozden gecersin ciddiyim bak.bence abinle bir dertles.

Bu şekild e yuva yıkmaya mi vesile olsun yani. Tmm gelin hanımın yaptığı kötü de kötüye kötülük yaparak cevap verilmez ki o zaman da onun seviyesine düşmek olur. Ki kaldiki bu durumdan evlilikleri zarar görecek olursa da en çok üzülen konu sahibinin hasta annesi olur. Her ne olursa olsun yuva yıkmaya vesile olmak çok büyük vebaldir dikkatli olmak gerekir

Canim abin gelince anlat bunlari annenin haberi olmasin esinin gercek niyetini bilmeli yarin torun olursa ona da hasret birakir sogutur torununu gerekirse abin de mutsuzsa esi gecimsizse evliligini gozden gecirsin ciddiyim bak.bence abinle bir dertles.

Ne diyim bilmiyorum ki.
Yeter ki gelsin annem bi gorsun de baska bisey istemiyorum.
Anlatmayacagim bana kizmayin olur mu, anlatmak istiyorum ama anlatmayacagim
Kendi zaten biliyodur. Bugun benle konustuklarini abimle de konusuyodur. Kat be katini duyuyodur o da.
Yoksa o izinli gelemez demezdi anneme.
Ne diyim ben,annem icin susuyorum.
ne halleri varsa gorsunler.

Annem dunyanin en cirkin kaynanasi olsa bile hastayken oglunu gormek icin birindenn izin alacak degil.
Bu evrensel bi sey.
Olaya gore,bakis acisina gore degismiyor.
Ben de size bunu anlattim. Kendi gozumden bu konuyu anlatsam cokk sey anlatirdim.
Bakın o kadar değişiyorki burada binlerce kaynana konusu okudum
Sizin annenizin talebi insanın en haklı olabileceği konu fakat öyle bir anlatırki karşıdaki siz bile karşı taraftan duysanız şaşırırsınız içinde olduğunuz durumda hak verebilirsiniz

Ya nasil emek veriyorum bilseniz.
Biseye cani mi skkin benim icin parcalaniyor.
Hastaligi icin moral lazim, stres yapmamasi uzulmemesi lazim.
Ben cabalayayim biri gelsin benim en degerlimi kirsin doksun. 5 dakka da tansiyonu firlatsin.
Yazik gunah ya.
Cok tesekkur ederim.

Neden böyle birini korumaya çalıştınız hiç anlamadım...
abinize mesajı da gösterin. Aradığınızı da anlatın.
Keşke arama değil de yine elinizde mesaj olsaymış.
Anlamıyorum mutlu olsunlar, karışmayalım tamam da gerçekten yengeniz böyle biriyse, böyle kötülükten mutluluk çıkacağına inanıyor musunuz?

Bakın o kadar değişiyorki burada binlerce kaynana konusu okudum
Sizin annenizin talebi insanın en haklı olabileceği konu fakat öyle bir anlatırki karşıdaki siz bile karşı taraftan duysanız şaşırırsınız içinde olduğunuz durumda bile hak verebilirsiniz bile

Ben sizi anladim..
Simdi ben buraya yuzlerce sebep siralasam. Sonuna da kaynanam hasta, oglunu gormek istiyor. Gitmesini istemiyorum desem.
Bu ne kadar hakkaniyetli ve vicdanli olur?
Olmaz iste. Olmaz.
Annem bu kadar hasta ve iyimserken hele.. Hic olmuyor.
Yoksa ben sizin demek istediginizi anladim

Neden böyle birini korumaya çalıştınız hiç anlamadım...
abinize mesajı da gösterin. Aradığınızı da anlatın.
Keşke arama değil de yine elinizde mesaj olsaymış.
Anlamıyorum mutlu olsunlar, karışmayalım tamam da gerçekten yengeniz böyle biriyse, böyle kötülükten mutluluk çıkacağına inanıyor musunuz?

Yok aslinda nasil anlatsam.
Annemi korumaya calisiyorum.
Ben bunlari abime dersem abim bunlari ona soylerse beni degil annemi arayacak onu uzecek. Ve ben onun annemi uzmesine engel olamiyorum.
Bir de abim bilmez mi?
Buraya gelecek diye ona bir sru sey demez mi ?

Yoksa o umrumda degil annem uzulmesin.
Abimi gorsun. Bu .
Baska bisey istemiyorum.
Yalniz olsam tepkim daha farkli olurdu.

Ne diyim bilmiyorum ki.
Kendi zaten biliyodur. Bugun benle konustuklarini abimle de konusuyodur. Kat be katini duyuyodur o da.
Sen bilirsin bildigin birsey vardir elbet.Ben abini uzdugunu hissettim gelininiz gercekten zor ve gecimsiz.arkadas sen adami memleketine almissin ailen dibinde bir anasina isi ayarlayip gitmeye calisiyor keyfi de degil ne karisiyorsun sen gitme seni zorluyan da yok.

Burada kızıyoruz ya gelin hanıma
Eminim gelin hanım kendi dilinden yazsa birçok kişi kv ye saydırıyordu
Olaya bakış açımız kişiye ve anlatıma göre değişiyor
Yooook valla yazsa hiç hak vermem oğlu sürekli onun özel şöförluğunu yapar evde otururum
Görümcem sesimi kaydedip bir ortak kişiye beni tehdit etmeye kalktı napıyorsun mevzusunda kadın kaynanan ile aran nasıl diye sordu iyi dedim tüp bebek mi yapacaksın ha çocuk sen den mi olmuyor dedi kaydetmiş niye soruyor ki dedim sesimi kaydetmek içinmiş
Yine gider eşim arasında halletsin napayım benim kardeşim pislik yapsa görmeyecekmiyim?
Daha neler neler
Kocam yine gider bana acı acı laf der kaynanam
Bazen yanıma arkadaş bulup giderim canımı yakmasın diye oğluna diyemem
Asla karışmam
kendi kudurmuş yenge birde yüzü varsa açsın konu eşim annesine gidecek desin
Ben kv yi görümceyi aradım desin

Son düzenleme:
Sen bilirsin bildigin birsey vardir elbet.Ben abini uzdugunu hissettim gelininiz gercekten zor ve gecimsiz.arkadas sen adami memleketine almissin ailen dibinde bir anasina isi ayarlayip gitmeye calisiyor keyfi de degil ne karisiyorsun sen gitme seni zorluyan da yok.

Cok tesekkur ederim. Guzel kalbin guzel mesajlarin icin.

Ben de anlamiyorum.
Neyin hirsi bu
Allah'a havale ettim.

Ne diyim bilmiyorum ki.
Yok deme Allah görüyor gelsin abin annen de kötü olur şimdi huzursuzluk çıkar

En doğrusunu yapmışsınız, haketmiş. Daha fazlasını hakediyor da işte dediğiniz gibi kalkar annenizi arar üzer. Onun da bir gün evladı olacak ve o çocuk da evlenecek, insanın yaptığı yanına kar kalmaz, ilahi adalet er ya da geç yerini bulur. Gerçekten böylelerine başbelası kaynana denk gelmez.

Cok tesekkur ederim. Guzel kalbin guzel mesajlarin icin.

Ben de anlamiyorum.
Neyin hirsi bu
Allah'a havale ettim.
Rica ederim o senin guzelligin Allah dogru yolu gostersin gelin hanima yoksa abin zamanla soguyacaktir esinden.kendimden biliyorum esim ailemi elestirsin esimden soguyorum dogrusu.biraz vicdanli olup iyi askim sen git selam soyle dese her yonden kazanirdi gelincik.vicdan cok onemli azicik bile olsa gene kâr insana.Rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Sana bir şey diyeyim mi? Benim annemi arayıp böyle konuşan ve bana da bu lafları eden gelinin evine bir ateş atardım ki ömür boyu da söndüremezdi. İsterse boşansın umrum olmaz. Ara abini söyle. Böylelerini çok iyi bilirim bir yerleri kalkmış indirmek lazım. Başka türlü olmaz çünkü.
Ne kadar sakinsiniz pes!

Back
X