Yengemin bana attigi mesaj

Bence de disli olmak lazim.
Cok haklisiniz.
Ben hep onlarin huzuru dedim ama kimse benim huzurumu dusunmedi.
Yok cnm çok için yandığında bugünün yarını da var diyip Allah a havale etmek lazım çirkefle yarışılmaz sinirini bozar yarın gelip evde kavga eder
Yarın ola hayır ola pek te işi rast gitmez mübarek gün baya kötü dualar aldı gelin hnm zaten

Gelin hanim duzelse de kendi vicdanini kurtarsa.
Annem o kadar uzgun ki.
Yazik gunah ya. Onun da annesi var nasil bu kadar yapabilir anlamiyorum.

Benim evlatligimdan suphe etmeyin.
Ben evlat olabilmek icin susuyorum.
Annemi uzmek istemeyen bir evlat olarak o kadinla annemi karsi karsiya getirmiyorum.
Abim her seyin farkinda.

Cabani anliyorum da. Kanser hastasi anneniz var, allah saglik versin insallah. Ama ya abini göremezse annen? Sende sirf yenge hanimin boncuklari dökülmesin diye susuyorsun. Engelle annenin telefonundan yolla abine.

Yengenin yaptığı tamamen yanlış.
Abinizin anneniz kanserken gel denmeden gitmemesi benim garibime gitti.
Yengenin bariz nefreti var annenize karşı. Bence abinizle yengeniz arasında annenizle ilgili problem var.
Durduk yere mi bu noktaya geldi olaylar?

Cabani anliyorum da. Kanser hastasi anneniz var, allah saglik versin insallah. Ama ya abini göremezse annen? Sende sirf yenge hanimin boncuklari dökülmesin diye susuyorsun. Engelle annenin telefonundan yolla abine.

Yok yok abim gelecek.
Gelmezse susmazdim gelecegini soyledigi icin boyleyim.
Abim de biliyor hastaligi. Kendi basina gelmeyecekse olene kadar gelmesin. Yuzunu gormeyeyim bir daha.
Cok tesekkur ederim.

Abinize yazıklar olsun. Ne olursa olsun karısının huyunu biliyordur. Hasta annesini böyle uzmesine nasıl izin verir? Yani bilemiyorum ben de oğlan annesiyim. Böyle bir seyler boğazımda düğümlendi. O kadar emek ver büyüt. Bazen çok kızdırıyor sesimi yükseltiyorum o an içim parçalanıyor. Elin kızı gelsin gelemez dinlenmesi lazım diye vik vik ötsün. Sizin durumunuz çok zor. Annenizin üzülmesini istemiyorsunuz. O ise kasten üzmek istemiş sinirlerinize oynamış. Rabbim yasattigini yaşatsın ne diyelim.

Bizim cok kotu insanlar oldugumuzu varsayin.. Ona ragmen gelmesini istemedigini dusunun. Yine de hakki yok cunku ben bu kadinin niye boyle yaptigini aciklayamiyorum.
Kadin 1 hafta burda gelip kalmasini istemiyor. Sebebi de abim onun gidemez artik oyle bi yerlere.
Annem gereksiz iyi onlara,asla hak etmiyorlar. Ben mesafeliyim.

Ben size soyle diyim.

Ne abi ne yenge. Ikisi de yok benim icin.
Annem mutlu olsun yeter.

Gelsin gorsun annem bi mutlu olsun. Gerisini ben biraktim. Sadece bunlari olene kadar unutmayacagim.

Ay bilemiyorum hasta deseler bırak kayunvalideyi düşmanım olsa giderim üç günlik dünya ama şöyle söyleyim siz muhatap olmasaydınız aslında istediğini vermişsiniz sebep .yani ama bazı insanların gerçekteü anlayamıyorum vijdan nasıl olmaz diyorum ama olmuyor işte

Littlebluebird Anneye geçmiş olsun, acil şifa diliyorum canim. Hasta bir annenin ( kız erkek fark etmez) evlat hasreti çekmesi insanın içini yakıyor. Belli ki yenge hanim insafsız biri. Bizi üzmüş komşu bile hasta oldugunda üzülüp acıyıp ziyatetine gidiyoruz. Kaldi ki bu evladi. Insanlik bu kadar mı öldü Allah aşkına?
Susmanın da konusmanin da yeri adabı var. Şu durumda yengenize uygun bir cevap verin lütfen.
Mesela; bir annenin hastalığında bile yönlendirme olasılığını düşünebiliyorsan soyleyecek söz kalmamıştır. En güzeli vicdaninla başbaşa kalman. Abim çocuk değil bak neleri teftiş ediyor, bu konuda yonlendirmeye ihtiyaç duyacak kadar aciz olmadığını düşünüyorum diyebilirsin.
Tabii ki en doğrusu yengenin bu dengesizliğinden annenin haberi olmaması.

Vallahi ben ARTIK bazi hemcinslerim adina insanlik namına utaniyorum, esef duyuyorum.
Insaniyet nerelere gitti?

Bana da acikla bir sebebi olmali diyorlar.
Vicdani yok,baska sebebi olamaz.
Ne diyim.
O da olmazsa biz kotu olalim ama yine de annesidir yazik gunah ya.

Cok tesekkur ederim.
33. Sayfayi okur musun,orda konustuk.

Yanlış anlamayın beni yengeyi haklı çıkarmaya çalışmıyorum.
Yengenizin keyfi bilir kendi gelir gelmez.
Fakat kimse kimseye onunla görüşemezsin buna selam veremezsin falan deme hakkına sahip değil. Hele ki anne-çocuk ilişkisinde.
Sorum daha çok abiniz üzerine.
Annesini ziyaret etmemesi için yengenizden daha fazla nedene ihtiyaç var. Abinizin davranışı benim kafamı karıştırdı açıkcası.

Yok sagolun kizmadim ben size.
Normal yani insan noldu da bu vicdansizligi yapar diye dusunur.

Abime soylenecek cok sey var da susuyorum. Gelecegim demis ya.
O son aradiginda kizmis ya anneme gelecegim diye .
Gelsin gorsun.benim onlarla isim yok.
Abimin gelmesini de annem icin istiyorum.

Bir gelin olarak şunu söyleyeyim, eşimin ailesini görme isteğine karışamam da karışmam da.
Hele beni zorlamıyorsa istediği an gidebilir, gitmelidir de.
Anneniz hastayken zaten yok o şehre ayarlayayım vs diyen abiniz bir garip, bunu duyunca size çemkiren yenge daha da garip.
Hasta bir anne evladını bekliyor, abiniz vurup kapıyı çıkacak bu kadar basit!
Ben olsam aynen böyle yapardım!

Farkindayim.
Ne diyim cok haklisiniz.
Ben olsam ben de oyle yapardim. Gelecegim demis ya, bi de onu demesine ragmen gelemeseydi bilmiyorum artik ne yapardim.
Zaten gelecegim diyip yenge icin vazgecseydi annemi bi daha gormesin.
Istemem.

Farkindayim.
Ne diyim cok haklisiniz.
Ben olsam ben de oyle yapardim. Gelecegim demis ya, bi de onu demesine ragmen gelemeseydi bilmiyorum artik ne yapardim.
Zaten gelecegim diyip yenge icin vazgecseydi annemi bi daha gormesin.
Istemem.
Şuan 2 erkek bebeğim var ve hep derim hanımlarını inşallah el üstünde tutarlar çünkü bir kadın mutluysa ancak orası yuva olur diye.
Ama bu demek değil ki erkek beynini bıraksın kadının eline, annesini bile ne zaman göreceğine karıştırsın.
Yahu benim kayınvalidem hasta olsa eşimin işi var ve gidemiyorsa ben giderim!
Severim ya da sevmem bu bağlamaz ki, kadın hasta ya.
Ego savaşı yapılacak şey mi bu, sanki koltuk takımı seçildi de kimin sözü dinlenecekmiş miş miş...
Yengeniz insan değil gerçekten, bu sebepten eve almayacaksa da abiniz gururunu toplasın da gelsin annenizin yanına bir daha dönmesin.
İnsan 7 kat ele geçmiş olsuna gidiyor ayıp ya.

Konu sahibi bana inandırıcı gelmiyorsun.
O kadar olaya rağmen bu kadar sessiz kalabiliyorsun ki üzütülüyken insan kolay kolay karşı taraftakini düşünmez tahammülü kalmaz
Annen kansermiş çok geçmiş olsun doğruysa ama ona rağmen sen yengenin attığı mesajı konu açıyorsun ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…