Yengemin bana attigi mesaj

Tepem attı ya! Seviyesiz, hadsiz kadın... Şu mübarek günde yaptığına bak. Siz seviyenizi bozmamakla iyi etmişsiniz, çok da güzel konuşmuşsunuz muhatap olmayın bir daha. Allah annenize tez zamanda şifa versin inş

Annem icin.elimi kolumu bagliyor benim
Ben ona ne kadar cok yaparsam o da anneme saldirir ve ben bunu engelleyemiyorum. Bugun bendne cevap alamayinca annemi aradi.

Yoksa ben de boyle olamazdim.

Amin insallah.
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.
Benim icin bitmistir o kadin.
Bir daha muhattap olmam.

Anneciğinize çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Öğlenden bu yana ara ara okudum konuyu.

Belli ki gelin hanım eşiyle görüşme mevzusunda sorun yaşıyor. Yazılanlardan, abinizin haberinin olmadığını düşünmüyorum. Sanki evlerinde kavga etmişler ve size mesaj atmış "artık yönlendirmeseniz vs" şeklinde. Sonra da annenizi aramış. Sonra siz konuşunca ters tepki filan... Sizin yerinizde olsam, abime olduğu gibi anlatıp dolduruşa getirmem. Çünkü abiniz zaten karısının dediklerini biliyordur. Asıl beni düşündüren, hasta annesini bile görmemesi için "size gelirse eve almam" gibi bir cümle kurması. Yani ne olduki? Ya cidden sizin anlatmadığınız şeyler var ya da gelin hanımın aklıyla arası yok.

Annem icin.elimi kolumu bagliyor benim
Ben ona ne kadar cok yaparsam o da anneme saldirir ve ben bunu engelleyemiyorum. Bugun bendne cevap alamayinca annemi aradi.

Yoksa ben de boyle olamazdim.
Annenizden engelleyin ve abinize özellikle “gelse bu eve giremez” dediğini söyleyin/
Sanki kıyamet mi kopmuş ya? Anneyim ben ya. O çocuğu ben doğurdum ben baktım. Yanıma gelmesini istemem kadar normal ne olabilir? Şimdi anlıyorum gelin boşatan kaynanaları! Sanırım bazıları haksız değil.
Hamile hamile ben gerildim ya hu!

Cok tesekkur ederim
Ne diyim ben size.
Bir seyler olmasi icin biraz yakinlik olmali.
Onlar bize arada sirada gelirler.

Yani annemin cok sey yaptigini benim cok kotu oldugumu varsayin.
Yine de o onun annesi ve ozlemden oglunun adini sayikliyor onun tisortunu giyiyor.

Hakkaniyet diyorum vicdan diyorum.
Mubarek gunde bu kadar hirsindan gozu kor olmus insanlari ben Allaha havale ediyorum.

Allah bebeginizi anali babali buyutsun.
Ne kadar sansli ki sizin gibi vicdanli bir annesi olacak.
Soylemek istedim.

Allah yardımcınız olsun ama sizin de gördüğünüz gibi annenizi koruyamıyorsunuz.
Kadın yapacagını yapıyor yapmaya da devam edecek.
Bugün aradı söyledi, yarım abiniz evine döndüğünde arayıp başka şeyler söyleyecek.
Çirkeflik yapmayı sevmiyorum ama bazıları gerçekten hak ediyor.

Bunu abinize anlatmak zorundasınız. Yarın bir gün annenize birşey olsa ve karısının yaptığı terbiyesizliği abiniz çok geç öğrenirse bu size vebal olur.

Hanımefendi, atıyorum gelinin namusuna laf edilmiştir, geline tokat atılmıştır, çirkin iftiralarda bulunulmuştur yada milyon tane ihtimal... Siz böyle yaptınız demiyorum ancak yaşanmaması gereken şeyler yaşanmıştır belki... Ben sizi tanımam etmem. Gelininiz bu kadar keskin bir şekilde hadsizce konuşuyorsa neden diye sordum? Ki Gelininiz bu düşüncelerde olacak abiniz bunu bilmeyecek... Bana hiç normal gelmedi. Sonuçta abiniz aklı selim bir insan değil mi? Annenizi görmek istese siz gel demeden gelir zaten. Annem hastaneye gittiğinde bile kırk kere arayıp akşam yanına gidiyorum, kimse bana gel demiyor mesela. Kimse de gitme demiyor, diyemez de. Diyen olursa sorarım, bunu söylerken nasıl bir mantığın var diye.

Allah bebeginizi anali babali buyutsun.
Ne kadar sansli ki sizin gibi vicdanli bir annesi olacak.
Soylemek istedim.
Amin çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olur bizler de hayırlı anne baba oluruz. Benim en çok korktuğum şey anne baba hakkıdır.
Her gün eşime antenleri ara diye söylerim, git gör, hastane işlerini hallet, muhabbet et, al getir derim çünkü anne baba gittiğinde insanda çok büyük pişmanlıklar oluyor çok. Bari o pişmanlıkları yaşamayalım istiyorum.

Cok tesekkur ederim.amin.
Yani gene yapiyor ama bu dozu dusuk hali. Onunla bile tansiyonu 18lere cikardi.
Ben sizi cok iyi anliyorum. Ayni seyi ben de hissediyorum ama iste elim kolum bagliymis gibi.
Bir de ne yaparsam onunla bas edemem gibi.
Benden uzak Allaha yakin
Bundan sonra benim isim yok onla.

Valla sinirim zıpladı.
En azından abiniz geldiğinde konuşun. Annenizi nasıl üzdüğünü bilsin, ona göre davransın abiniz. Bu arada abinize de çok sinir oldum..
Fena olacaksın bu zaman da sessiz olmayacaksın.
Alacaksınız annenizi gideceksiniz 1 hafta 1 ay kalacaksınız. Uğraşsın dursun.
O konu açsın gelip buraya, geldiler gitmiyorlar diye. Hadsiz şey.
Kendi şehrine almış yetmemiş,hala bir hafta gelmesine takıyor. Yeminle yolarım.

Ben size kizarak yazmadim.
Beni taniyorsunuz da demedim.
Yazdiginiz seyleri yasamadik, biz ara sira gorusuyoruz. Dedigim gibi ben mesafeli annem daha farkli tabi.
Hatta bazen annemin ikisine olan fazla fazla ilgisiyle kendisini yiprattigini dusunuyorum.
Zaten o dediginiz seyler olsa idi gorusmeyi birakin konusuyor dahi olmazdik.
Abim de bi gelecegini soyledi ortalik karisti. Ben de anlamadim.
Yengem akilli ama aksi ve huysuz.
Abimin sadece ona ait olmasini istiyor.ben bunu anliyorum.

Ya hiç mi kötü gelin yok? Benim yengemin bize eyvallahı hiç yok. Annem hayatta asla ama asla ona karışmadı ki kendisi memlekette oturuyor zaten. Düğününü yaptı, evini aldı, abim çalışmadı parasını yemeğini gönderdi. Her gün aradı kızım nasılsınız kocan iyi mi diye sordu. Düşünün yani. Ama bir gün rahmetli babam memlekete onlara gittiğinde yengem kalkıp da babama:”annemi sen uyuduktan sonra gecelikle kalkıp aşşağı mahalleye gittiğini görüyorum haberin olsun baba” dedi. Babamla annem çok büyük kavga etti. Resmen anneme iftira attı. Annem kalkıp da neden yaptın demedi ama hakkını helal etmedi/
Aradan 18 yıl geçti yengem annemden helallik diledi ama asla annem hakkını helal etmiyor. Konuşmuyor ve oraya gittiğinde de evine gitmiyor.
İşte böyle şerefsiz insanlar da var. Herkes mükemmel değil yani. İnsanlar çok namussuz.

Sabrınıza ve hanımefendiliğinize şapka çıkarıyorum :)
Haklısınız doğrusu da budur muhtemelen. Dediğiniz gibi abiniz de zaten farkındadır.
Yengenizin davranışlarına bakınca da muhtemelen bu aralarından hali hazırda kavga sebebi.
Ama ayda yılda bir görüştüğünüz insan size neden bunu yapsın onu anlamıyorum.
Her şeyi geçtim, zaten adam evden gidecek. annesinin olduğu şehir veya başka bir yer ne fark eder?
Sabahtan beri ara ara baktım konuya, oturduğum yerden yengeye doldum :))
Her neyse, anneciğinize şifalar, yengenize merhamet, abinize de sağduyu diliyorum.

bu nasıl bir çirkeflik yahu? ne demek bu eve giremez? Ali Kıran Başkesen mi bu kadın, ne sanıyor ki kendisini.. kusura bakmayın ama çok yüz vermişsiniz, her mesajına bir cevap, her telefonuna bir olay çıkartsaydınız kuyruğu baştan kıstırırdı.. insanları bu kadar tepenize çıkartmayın konu sahibi, ay sana daha çok sinirlendim iyi mi

annene de acil şifalar dilerim, allahım evlatlarının iyi günlerini göstersin.

Tesekkur ederim.
Bence aslinda sunu sormak gerek.
Neden ayda yilda bir gorusuyoruz?
Zaten bu yapidaki bir insan, bizimle fazla gorusseydi tuhaf olmaz miydi.
Nasil anlatsam,abim onun.
Bizle ilgilenmesinden hoslanmiyor.
Ben de anlamiyorum.bence de anormal ama boyle.
Bir sey de yapmadi annem.
Hadi bana desin ki cok mesafeli,soguk vs her seye kabulum.
E annem o kadar ilgileniyor ki benim sinirim de ona zaten.
Keske biraz bisey yapsaydi da ben boyle uzulmeseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…