Yengemin bana attigi mesaj

Vallahi herseyede susulmaz.
Ben olsam sorardim nasil yani diye.
Bir sehre gidecekse sizin sehre gelip annenizide görecek iste.
Ne var bunda?
Ben kimseyi yonlendirmedim .Abimle annem konustu. Baska şehire degilde buraya gelince ne oluyorki derdim.
Sıkıyorsa annenizi arayip soylesin. Hem oglum gel seni göreyim yönlendirmemi oluyor.

Abime yollarsam sikayet etmis cocuk gibi mi olurum
Gercekten abim gelmezse ben artik abimin yuzune de bakmak istemiyorum.
Yazik ya annen senin o.
Simdiye kadar bir sekilde esi icin iletisimi asgari duzeyde tuttu, lafim yok.
Bu saatten sonrasi artik baska bi boyut
Yazik gunah.

Hicde cocuk gibi olmazsin canim merak etme. Yolla abine o mesaji. Annem cok hasta olmasaydi sana gel demezdi ama evde senin tisörtünle dolasiyo bana senin adinla sesleniyor diye yaz birak ondan sonrasini

Cevap bile atmayın içinde patlasın . Bazı kişilerin içinde patlayınca kendi kendilerini ele veriyorlar zaten

ay valla sessız kalınacak bır durum yok sız cok sessız kalmıssınız tepenıze cıkmıs bence okkalı bır cevap yaz haddını bılsın, abıne de annene de bısey soyleme ama sen o yengenı ıyıce bır kendıne getır tek bır mesajla tokat etkısı yap terbıyesız sey ya.

Abime yollarsam sikayet etmis cocuk gibi mi olurum
Gercekten abim gelmezse ben artik abimin yuzune de bakmak istemiyorum.
Yazik ya annen senin o.
Simdiye kadar bir sekilde esi icin iletisimi asgari duzeyde tuttu, lafim yok.
Bu saatten sonrasi artik baska bi boyut
Yazik gunah.
Böyle bir mesajdan abinin haberi olmadığına eminim..
Bunu bilmesi hakkı diye düşün,şikayet etmek değil bu hakedene hakettiği cevabı vermek..
Hergün arayan,haftanın 2 günü bekleyen laf yapan insanlar olsanız anlarım,ama yılda bir kaç kez görmeye bile razi oldugunuz bir durumda böyle birşeye maruz kalıyorsaniz,yenge kisisinin bir silkelenmesi şart..
Haksızlık karşısında susmak da günah..

Tatlım kelimesini de terbiyesizligini yumuşatmak icin küçümser gibi kullanmış.Abine şöyle diyebilirsin, eşine söyler misin abi bizi üzecek kıracak mesajlar atmasin lütfen.O konuyu arastirir.Söylemeyi düşunuyorsan tabi.Ama abine kizip sinirlenmeden konusmalisin.

Cok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.

Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"

Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
Ben dün kayınvalidemle beraberdim bugün yine yemek yapıp götürücem beraber iftar yapıcaz eşim benim kadar annesiyle Görüşmez böyle gelinlerde var bacım ama eşinin gözünde degeri yine olmaz ama senin abin kesin o yengenin dizinin dibinden yine ayrılmıyodur:KK34: şans......

Ben dün kayınvalidemle beraberdim bugün yine yemek yapıp götürücem beraber iftar yapıcaz eşim benim kadar annesiyle Görüşmez böyle gelinlerde var bacım ama eşinin gözünde degeri yine olmaz ama senin abin kesin o yengenin dizinin dibinden yine ayrılmıyodur:KK34: şans......

Abim karisina cok asik.
Ne diyeyim sans.
Keske sizin gibi kalbi temiz yengem olsaydi.

Cok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.

Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"

Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
Ben olsam aynen şöyle yazarım

Ne münasebet ?
Tavrinizdan inanılmaz rahatsız oldum ve kırıldım .
Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz bu mesajı bana yanlışlıkla gönderdiğini varsayiyorum.
İyi günler.

Back
X