• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana deyip başkasını devreye sokması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü yengenin kuzeni ya hani ailesi oluyor kuzenim benim kardeşim gibi ne demek heryerden çıkıyor sende ona göre o zaman heryerden çikıyorsun erkek tarafımı sadece aile oluyor?
Anne baba kardeş dışı olmayacaktan ne anlıyosunuz tam olarak

Bu tarz organizasyonlar kadinin ilgilendigi, karar verdiği seylerdir genelde eee siz bu kadina kuzeninden daha yakin olacak haliniz yok. Partiyi hazirlamadiniz diye de bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Erkek tarafi olarak genelde bi adim geri kalmayi da ögrenin

Sana söylenip sonradan başkasına devredilmesi ayıp olmuş, bende bozulurdum fakat küslüğe gerek yok. Kadın hamile, bu konu için canını sıkıp tavır yapman daha büyük ayıp olur. Çok istiyorsan “bana çok ısrar etmiştin yenge, heveslenmiştim bende” der geçersin. Git mutlaka partiye, gitmemen ayıp olur. Seninde yeğenin sonuçta.

Kadının ailesi değilsin onu anlıyorum abinle evlendi diye birşeyi olmuyorsun dış kapının dış mandalı seninde öğrenmeni kabul etmeni tavsiye ederim ;)

Milletin aile iliskisini ne biliyorsunuz? Ben tek cocugum mesela kardesim yok kuzenimi kardes yerine koyarim, kardesime nasil olacaksam oyle oluyorum. Belki onlar da oyle ne alaka yani aile iliskilerinde kagit uzerindeki yakinliga göre mi davranmak zorunda insanlar. Cekirdek aile diyince o kuzenini de goruyor demek ki amma fesatsin

Abimin eşi hamile. Cinsiyet partisini ben hazırlayacaktım zaten bana dediler daha ben demeden kaç kez dediler hem de. Sonra yengemin kuzeni kimse karışmasın ben halledicem demiş ben de zarfı bana vericekler falan diye bekliyorum kıza vermişler. Yani kız kendini her şeye dahil ediyo en başından beri. abimin kaynaşalım diye ayarladığı buluşmaya bile geldi. Ben evlerinde kalmadım rahatsız etmiyim kimseyi diye daba yeni evlilerken o kaldı. Zaten kıza bi gıcıktım bu sebeplerden. Şimdi takıldığım nokta bana dediler ben tarif bakıyorum nasıl yapsam diye bakıyorum benim yeğenim ya hani yani bugün doktora gidiceklerdi biliyodum ama planı değişmişler kuzenine zarfı vermiş bugün cinsiyet partisine davet için arıyolar. Yani hiç gidesim yok gitmek istemiyorum abimin hatrı için gidiyim diyorum ama hiç içimden gelmiyo. Biz görümceme demiştik onunla iletişime geçin birlikte yapın deseler bile tamam derdim ama biz sana vericez zarfı sen hazırla tamam mı diye kaç kez dediler heyecanlandım onlara da sordum nasıl yapiyim nasıl istersiniz diye ve şimdi kuzenim her şeyi hazırlarım dedi şu gün bekliyorum dizi diye arıyo ya o kadar sinirlendim ki abimin hatrına gidicem gidersem ama hiç içimden gelmiyo
Git ama bir daha hicbiseylerine karışma. Sen X yap derlerse kuzenin yapsın de. Çok sinir bir durum kuzene mi düşmüş sen varken. Yengenin malligi, halasina söz verdik demeliydi. Hem kendileri sana söylüyor hem başkasına söz veriyorlar tam sinir

Milletin aile iliskisini ne biliyorsunuz? Ben tek cocugum mesela kardesim yok kuzenimi kardes yerine koyarim, kardesime nasil olacaksam oyle oluyorum. Belki onlar da oyle ne alaka yani aile iliskilerinde kagit uzerindeki yakinliga göre mi davranmak zorunda insanlar. Cekirdek aile diyince o kuzenini de goruyor demek ki amma fesatsin
Hayır birde bir tek aile erkek tarafımı yani anlamadım bu nasıl saçma bir düşünce

O Yönden bakınca tabi öyle ama aile arası olacak şeye de kız kendini zorla dahil ediyo anne baba kardeşler bi de bu işte sen ne alaka her yere kendini sokmaya çalışanlara zaten sinir olurum

Organizasyon bazında demedim aslında kız her yerden çıkıyo yani bi şekildr sadece aileler oluyo bi de o oluyo eşiyle nr alakaysa

Bu olayda size ayıp etmişler ama siz kadını kıskanıyorsunuz. Demek ki yengeniz için ailesi o kuzeni. Her şeye dahil etmek istiyor demek ki yoksa gelemez zaten. Boşuna kıskançlık etmeyin. Ben istersem benim kuzenim bebeğime halasından çok daha yakın büyüyebilir. Kuzen yengenize sizden daha yakın ve muhtemelen bebeğe de öyle olacak. Yapacak bir şeyiniz yok bunlara bebeğin annesi karar verir.

Hayır birde bir tek aile erkek tarafımı yani anlamadım bu nasıl saçma bir düşünce

Gorumcelerimden bir tanesini cidden severim 11 yillik evliyim kadinla 11 yildir tek sorun yaşamadim ama kuzenim mi gorumcem mi dersem kuzenim yani cocukluğum gecmis birlikte. Insan azcik yerini bilmeli, kiz kendini zorla sokuyormus her yere filan sanki sana bayiliyor mu acaba?

Çok haklısınız öyle yapıcam sanırım ama bu teklifi eden de yengemdi defalarca aile arası olsun sen hallet başka kimse olmasın dedi hani tabiki muhtemelen benden daha iyi bi iletişimi var zaten kuzeniyle ama başından beri ben de kuzeni de hamileliği biliyo illaki ben yspıcsm demiştir önceden demiştir bana hiç demeselerdi sorun yoktu
düşüncesizlik etmiş bu konuda haklısınız
arkadaşların yazdığı gibi giyinin süslenin gidin keyfini çıkarın
artık doğum sonrası da o kuzeni yardım etsin

Gorumcelerimden bir tanesini cidden severim 11 yillik evliyim kadinla 11 yildir tek sorun yaşamadim ama kuzenim mi gorumcem mi dersem kuzenim yani cocukluğum gecmis birlikte. Insan azcik yerini bilmeli, kiz kendini zorla sokuyormus her yere filan sanki sana bayiliyor mu acaba?
Erkek tarafı sorunları sanıyorlar ki onlar herkesden daha kıymetli 2 görümcem var aram gayet iyidir bir kuzenim olamazlar saçmalık

Erkek tarafı sorunları sanıyorlar ki onlar herkesden daha kıymetli 2 görümcem var aram gayet iyidir bir kuzenim olamazlar saçmalık
Bende görümcemi çok severim ama ona kalsa kendi kardeşlerimden bile önde tutmalıyım onu. En basiti gebe kalmaya çalıştığımı biliyor. Olduğunda kalp atışı duymadan kimseye söylemeyeceğim diye baştan dedim. “Bana söyle ilk, ben bileyim diğer herkese kalp atışı duyunca söylersin” diyor ısrarla. “Olmaz kardeşlerime haksızlık olur bu sefer” diyorum. Hala ısrar ediyor. Konu ile alakasız ama yorumunuzu görünce aklıma geldi. Görümcemi çok sevsem bile kardeşlerim, keza kuzenlerim başkadır yani. Konu sahibinin yengeside kıramamış demek ki kuzenini. Keşke birlikte organize edin, söz verdim görümceme deseydi. Ayıp edilmemiş olurdu ama kuzeni yakın aileden saymamakta yanlış. Bilemezsiniz ki arasındaki ilişkiyi, yakınlığı. Onun için kardeşi gibidir.

Monarşide krallıkta öyle oluyor bilmiyor musunuz? Kral kraliçe prens ve prenses. Kuzen hem de gelinin kuzeni soyun devamı değil. Bilmiyorsanız öğreteyim.

Tabi işin şakası ama bana söylendi söz verildinin altında biz erkek tarafıyız, gelinin kuzeni kim oluyor havası sezilmiyor değil. Kendi yetmiyor kocasıyla her yerde her etkinlikte çıkıyormuş ortaya. Kadın sana ne, sen ne karışıyorsun kuzenime dese abisi de arka çıkmaz haberi yok.

Bende görümcemi çok severim ama ona kalsa kendi kardeşlerimden bile önde tutmalıyım onu. En basiti gebe kalmaya çalıştığımı biliyor. Olduğunda kalp atışı duymadan kimseye söylemeyeceğim diye baştan dedim. “Bana söyle ilk, ben bileyim diğer herkese kalp atışı duyunca söylersin” diyor ısrarla. “Olmaz kardeşlerime haksızlık olur bu sefer” diyorum. Hala ısrar ediyor. Konu ile alakasız ama yorumunuzu görünce aklıma geldi. Görümcemi çok sevsem bile kardeşlerim, keza kuzenlerim başkadır yani. Konu sahibinin yengeside kıramamış demek ki kuzenini. Keşke birlikte organize edin, söz verdim görümceme deseydi. Ayıp edilmemiş olurdu ama kuzeni yakın aileden saymamakta yanlış. Bilemezsiniz ki arasındaki ilişkiyi, yakınlığı. Onun için kardeşi gibidir.
Hiç kadın taraflarında da bu durumu görmuyoruz hep erkek tarafında oluyor nedense neyse herkes zamanla yerini öğreniyor :)

Bu tarz organizasyonlar kadinin ilgilendigi, karar verdiği seylerdir genelde eee siz bu kadina kuzeninden daha yakin olacak haliniz yok. Partiyi hazirlamadiniz diye de bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Erkek tarafi olarak genelde bi adim geri kalmayi ögrenin yani.
yani istiyosa ablasına yaptırır istiyosa kuzrnine başta bana söylemeseydi hiçbir sorun yoktu
Hayır ama bana başta söylememeliydi o halde

Görümcelik modu yüklenmiş.Herkes biraz duracağı yeri bilmeli. Kadının Kuzeni >>> görümcesi . Hatta siz olmasanız kuzeni olsa onun için daha ailedir. Siz sadece görümcesiniz o akrabası ailesi. Ki çok çok yakınlarmış kardeş gibilermiş.

yani istiyosa ablasına yaptırır istiyosa kuzrnine başta bana söylemeseydi hiçbir sorun yoktu

Hayır ama bana başta söylememeliydi o halde
O konuda haklı olabilirsin oda bi hevesle soyleyip belki kuzenini unuttu çok takılmaya gerek yok

Görümcelik modu yüklenmiş.Herkes biraz duracağı yeri bilmeli. Kadının Kuzeni >>> görümcesi . Hatta siz olmasanız kuzeni olsa onun için daha ailedir. Siz sadece görümcesiniz o akrabası ailesi. Ki çok çok yakınlarmış kardeş gibilermiş.
Ben ona daha yakınım demiyorum ki zaten bakın kendim demişim yukarıya baksanız benden daha iyi iletişimi tabiki. Sadece başta bana söyleyip sonrasında böyle yapmalarına takıldım. İşte aile arası olsun anne baba kardeşler sen yaparsın dedi nasıl yapayım dedim sordum konseptler gösterdim işte nasıl omamsını isterler diye sonra hop biz öğrendik kuzrnim her şeyi ben yspıcam kimse karışmasın dedi sizi de bekleriz diye aradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X