• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin benle ne alıp veremediği var?

1.si aynı kıyafeti abinden istiyorsun ve aynısını göndermiyor diye yengene kızıyorsun.
2.si Yengen bi kiyafetini beğenip senden isteseydi buraya suanda "Yengem benim kiyafetimin aynısını istedi beni kıskanıyor" yazardın.
Bide ayıp bişey kızın kiyafetini beğenip abinden istemek. Yengenden istemeliydin illa isticeksen.
Senin yengenle alıp veremediğin ne var bizde onu anlamadık.
Sonuç: Allah yengene yardım etsin..

Son düzenleme:
Ben yengen de herhangi bir suç göremedim aksine sen sanki çekemiyorsun gibi geldi onları. Bluz neden istedin ki abinden? Hadi istedin belki bulamadılar aynısını kırılma diye başka gönderdiler bardağa boş tarafından bakmamanı Öneririm.
Bende bir yengeyim , yenge demezler abla derler , çocukları da yenge değil teyze der öylesine benimsediler ki Benimde onları sevmemem imkansız hale geldi bence böyle deneyin

O Da sizin onu kıskandığınızı düşünüyordur. Sizin bluzdan istese, siz buraya : “yengem, abimden benim bluzun aynısını almasını istemiş, abim de bulamayınca bir farklısını almış. Sinir oldum” diye yazardınız.
O yüzden bence mesafeyi koruyun, gereksiz şeylere takılmayın.

Mesleğinizi elinize almanız eleştirilecek bir yanınız kalmadı demek degil,
Kıyafeti görüp de aynısını isteyecek kadar düşmeniz onun degil sizin onu kıskandıgınızı veya ona güzel yakıştığını gösterir,

Pilav yemeyip salata,sebze yemegi veya kalorisi az şeyler yiyen birine diyette misin demek her aklı başında insana normal gelir.
Sanırım uzak şehirde oturuyorlar iyki de öyle...Ama ordan bile yeten insanlar varmış.

Sizin alip veremediginiz ne asil?

Elestirmekle meslegi ele almak arasindaki bagi da kuramadim. Meslegin olmayanlari elestirebiliyor muyuz?

Öncelikle aynı bluzu neden istediniz ben onu anlamadım hadi istediniz aynısını hemen bulmak mümkün mü yani yok aynısını almamış da başka almış. Yoktu demek ki başka aldılar gönlünü almak için verdiler ondan bile art niyet aramışsınız nereden bulsun aynısını size ben 2 gün önce aldığım şeyi 2 gün sonra göremiyorum yani. Yok yanında sarılmıyormuş ağabeyiniz de falan neden sürekli sarılsın? yok yüzü bozuluyormuş çocuk musunuz buna alınıyorsunuz kadının birşey yaptığı yok hiç mi birşey diyemeyecek yorum yapamayacak

ay evet ben çok cinsim. evime gelen misafire nasıl yahni yemezsin demek ki sen bizim yörenin insanlarını falan da sevmiyorsun diyeyim nede olsa normal bir şey, kimse alınmaz.

Çok şükür hemcinslerimle aram iyi ama böyle dünyada bluz mu kalmamış da gitmiş aynısını almış tarzı insanları hiç sevmem. Kişiye özel üretim yapan yerler var gidin oradan giyinin o zaman.

Kızı görmüyorum bile yani aramızda hiç muhabbet yokken msn zamanında silmişliği de var. Ne yapmış olabilirim ki?
Hareketleri normal değil ki annem babam da gitmiyor kendi oğlunun evine. Neyse ben kendime görümce forumu bulacağım.
Bende görümceyim abimle sorunlarim var evet ama asla yengeme laf demem.yengenizin demek baska yöreden oldugunu hissettiriyorsunuz ki size oyle ithamda bulunmak zorunda kaliyor.bir de baska sehirdeki abiden bluz istemek nedir ya hem de esininkinden

Yengenizin aynı bluzu size almamak istemesi çok normal. Ben de pişti olmayı istemem. Her ne kadar farklı şehirlerde yaşasanız da olabilirsiniz. Yani sizin gidip de bluzun aynisından istemeniz abes bence. Başka bluz mu yok? Ya da kendniz bulun markasını alın. Ki rejimde olup olmadığınızı sürekli sormuyorsa bir sıkıntı yok yani az yiyene rejimde misin diye sorulur zaten. Acaba sizin yengenize bir gıcığınız olabilir mi?

Yengenizin bluzunu beğenip abinizden istemeniz çok garip, yengenize yengecim çok beğendim senin için sakıncası yoksa nerden aldın vs deseydiniz o da beğenilme duygusuyla belki size de alacaktı ki ben böyleyimdir, benim de görümcem benim kıyafetlerimi beğeniyor ya şurdan aldım diyorum ya da alıp hediye ediyorum.

Yemek konusunda da mesela kv ye gittiğimde zorla yiyorum damak tadı vs çok farklı benden, her gittiğimde midem bozuluyor ama eşim bozulmasın diye az az yiyorum napayım, bana kalsa hiç yemem. Herkesin damak tadı farklı, atıyorum ben margarin asla yemem beyki yemeklerinizde margarin tadı var, vs vs. Dışarda yemeğe çıkarmak da istemiş olabilir bunda da bir sıkıntı yok.

Abime sarılmak derken, benim görümcem de benim yanımda yalapşap sarılsa öpse bir garipserim, ben eşimle onların yanında nasıl belli bir resmiyette duruyorsam o da öyle olmalı bence çünkü artık iki farklı aile var orda. Yazım tarzınız sanki yengenizi sevmiyormuşsunuz gibi duruyor (ki bönce öyle) ama ilişkinize zarar verirsiniz aradan 10 yıl geçmiş yok bluz yok bilmem ne gerek var...

bluz konusunda ben istemezdim yengemin üzerindekinin aynısından. kimi insan başkasında aynısını görmek istemeyebilir. birde birinin bana şundan alsana demesi hoşuma gitmez. belki parası yok. ya da bu tarz şeyler çok yapıyorsanız o yüzden de itici gelmiş olabilir. pilav olayı gayri ihtiyari sormuş olabilir. sonuçta doğru rejim yapanlar pilavı az yer. yani sorsun ne var bunda. buna takmanız sizin takıntılı olduğunuzu gösteriyor.. rejim yapıyorsam sanane diye düşünmeniz gerçekten itici. benimsememişsiniz belli. o yüzden her hareketi batıyor. ayrıca eğitimliyim diye düşünüyorsunuz bence bir eğitimlinin takmayacağı şeyleri takıntı tapıyorsunuz bilginize

sarılma kısmında eğer farkettiğiniz gibi kıskandığını düşünüyorsanız haklısınız. kıskanmaya hakkı yok ailesi sonuçta. ama siz biraz takıntılı geldiniz bana. belki yanlış anlamış olabilirsiniz

O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.

Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.

Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.
Ya herkesin kendine özgü bir takıntısı olabilir.Aynı tarz giyinmeyi sevmiyordur.Kimse de sevmez genelde.Teee 10 yıl önce (10 yıllık evliler dedin)sevgiliyken bir bluz hikayesi ne unutulmaz bir şey.Birşeyi beğenince nerden aldın denir bana da al denmez.Hadi dedin.Ya farklı marklı göndermiş mi göndermiş.Rejimde misin demesi bile dert.Görüşme.Sen rahat o rahat
Hayatta dert mi yok

Ben ilk tanıştığımızda kendisini çok severdim. Tüm derdimi anlatırdım. Ama vaktiyle söyledikleri batmaya başladı. Bluz yengemindi, çok güzeldi olamaz mı aynısından isteyemem mi? Farklı şehirdeyiz, pişti olma ihtimalimiz sıfır. Neresi kötü bunun?

Rejim olayı, yahu az istemekle rejim yapmanın ne alakası var? Her seferinde rejimde misin diye soruyor.

Bu arada ailecek koyun koyuna oturmuyoruz. Onlar yılda 10 günlüğüne geliyor, insan kardeşine, annesine babasına sarılmak istemez mi? Bozuluyor.
Bence bluzün aynısını istrmekle kıskanç duruma düşen sizsiniz.. ben rahatsız olurdum açıkcası.. kıskanç görümce derdim..

Back
X