• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin kıskançlıkları!

Yengenizle siz değil bence dayınız konuşmalı..

Dayima söylersem aramizi düzeltmek için sürekli biyerlere göturucek bizi yani zaten gelin beni istemiyor bide sürekli iç içe olursak daha gerilicek ortam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben onlar teklif etmediği surece yanlarina gitmiyorum ki. Dayim bu aralar moralimin bozuk olduğunun farkinda o yüzden cagiriyor sanirim. Çok saçma büyük konuşmak istemiyorum ama insan nasil yegeninden kiskanir yahu. Nikah bile düşmüyor insaf be :-)

Yok cnm buyuk konusma zaten bak ben cok sewerim yegenini ama iste bazen batiyor bazi hareketler laflar ya bunu suan anlayamazsin anca yasasan anlarsin sanada hak weriyorum senin icinde tabikide bi kotuluk yok ama iste kiskanclik oyle bi duygu ki yillardir suregelen kaynana gelin kawgasi niye war annelerden kiskaniliyor yigendenmi kiskanilmiycak olay yani nikah dusmeme diil ilgi bolunmesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen katiliyorum esime kardesi bile benim yanimdayken sarilsa öpmeye kalksa rahatsiz olurum bu o kisiyle arasinda birsey olacagi vs. Icin degil ki. Insanin basina gelmeden anlamiyor ne yazikki bir gun birini cok severseniz anlarsiniz zamaninda yengem de bize uyuz olurdu anlamazdik neden ki diye simdi bende benim yanimda esimin bulsa kucagina yatacak olan gorumceme :( gercekten cok uyuz bir durum! Hatta insanlar eslerinin cocuklarina olan ilgisini bile kiskanabiliyorlar ( özellikle erkekler) bence basiniza gelmeden yengenizle ilgili manyak vs. Gibi cikarimlarda bulunmayin ;)

Aynen cnm olay ilgi bolunmesi gelin kaynana kawgasi yillardir niye war paylasamsmaktan anneler kiskaniliyor yigenimi kiskanmiycaz :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E tabiki de kıskanır yani illa ki temas etmek durumunda mısınız? Gidin eğlenin gülün konuşun sarılıp öpmeseniz ne kaybediyorsunuz? Yaşınız da yakınmış dayı bile olsa bakınca hoş bir görüntü değil bence...

Ben küçüklugumden beri dayimla oyleyim beraber buyuduk samimiyiz ve dayimlar nisanliyken de oyleydik gelin sorun yapmiyordu evlenince işler değişti

Aynen katiliyorum esime kardesi bile benim yanimdayken sarilsa öpmeye kalksa rahatsiz olurum bu o kisiyle arasinda birsey olacagi vs. Icin degil ki. Insanin basina gelmeden anlamiyor ne yazikki bir gun birini cok severseniz anlarsiniz zamaninda yengem de bize uyuz olurdu anlamazdik neden ki diye simdi bende benim yanimda esimin bulsa kucagina yatacak olan gorumceme :( gercekten cok uyuz bir durum! Hatta insanlar eslerinin cocuklarina olan ilgisini bile kiskanabiliyorlar ( özellikle erkekler) bence basiniza gelmeden yengenizle ilgili manyak vs. Gibi cikarimlarda bulunmayin ;)

Yersiz kıskançliklardan vazgecin bir yeğenin gözünden bakinca çocukca ve komik görünüyorsunuz evet bende birini çok seviyorum onun facede kuzenleriyle fotoğraflari yüzünden kiskanclik krizi geçirdim fakat kuzen farkli bi olay. ayni zamanda ablasi ve kardeşiyle de oldukça samimi resimleri vardi. kiskanmadim tabiiki o kadar da değil. :-O

Evlenince isler degismemistir canim onceden de sinir oluyordur ama bu kadar belli etmiyordur. Soyle dusun sevgilin sen ve sevgilinin kuzeni degil annesi olsun birlikte oturuyorsunuz ve sevgilinin annesi geliyor sevgiline sarili oturuyor opuyor falan bu aralarinda tovbe yarabbi birsey olacagi icin degil tabiki gereksiz ya da sirf sana meydan okuma gibi algilanabilecegi icin rahatsiz edici ayrica yengene sorsak o da kesin senin onu kiskandigini ve bu hareketleri onu kiskandirmak icin yaptigini dusunuyordur. Insan sevdiginin ilgisini kimseyle paylasamaz. Bir de soyle dusun dayin degil de sen evli olsaydin dayin sana gelip sarilir oper miydi? Esin bundan rahatsiz olmaz miydi?

Arkadaşlar meraba. Ben aşk hayati sorunlu olan bir kızım. Unutamadigim biri var ve sürekli onu düşünüyorum kafami dagitmak için bişeylerle ilgilenmem lazım. Bende aile hayatima yönelik planlar yapıyorum onlarla vakit geciriyorum. Herneyse.
Benden 5 yas büyük 4 aylik evli bi dayım var. Yas farkimiz fazla olmadigi için arkadaş gibiyiz iyi anlasiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan. Daha 1 aylik evliyken yengemde garip hareketler sezmiştim zaten. Ne zaman dayima sarilacak konuşacak olsam dayima kotu kotu bakis atmalar. oflamalar. Çocuk gibi. Dayım o benim ya dayım. İnsan nasıl kıskanir yegeninden. Dayim bazen gezmeye giderken benide cagiriyor gidiyorum yengem beni istemediğini hareketleriyle belli ediyor. Gitmeyeyim diyorum dayım alınıyor ne yapacagimi bende şaşırdım. Aşk hayatim zaten sorunlu bari aile ortamında kafa dagitayim diyorum orda da moralimi bozacak bi manyak cikiyor. akşam iftardan sonra çaya cagirdilar gitmeli mi yoksa tepkimi koymali miyim ??

böyle kadınlarada sinir oluyorum, dayı-yeğen ya buda kıskanılır mı. senin yengenin psikolojik sorunları var sanırım. dayınada üzüldüm ya. bende olsam senin yerinde onunla bir yere gitmek istemezdim. dayına açıkca söyle bence, ne hakkı var sizi kıskanmaya çok ayıp etmiş

Evlenince isler degismemistir canim onceden de sinir oluyordur ama bu kadar belli etmiyordur. Soyle dusun sevgilin sen ve sevgilinin kuzeni degil annesi olsun birlikte oturuyorsunuz ve sevgilinin annesi geliyor sevgiline sarili oturuyor opuyor falan bu aralarinda tovbe yarabbi birsey olacagi icin degil tabiki gereksiz ya da sirf sana meydan okuma gibi algilanabilecegi icin rahatsiz edici ayrica yengene sorsak o da kesin senin onu kiskandigini ve bu hareketleri onu kiskandirmak icin yaptigini dusunuyordur. Insan sevdiginin ilgisini kimseyle paylasamaz. Bir de soyle dusun dayin degil de sen evli olsaydin dayin sana gelip sarilir oper miydi? Esin bundan rahatsiz olmaz miydi?

eğer gerçekten ilgi kiskancligi olsaydi anneannemin dayima olan ilgisinide kiskanirdi. anneannem surekli oğlunu pofpoflar gelip gidip öper sarilir evin tek oğlu çünkü. anneannem hala cocuk gibi davraniyor benden cok ilgi gosteriyor dayima.

Yersiz kıskançliklardan vazgecin bir yeğenin gözünden bakinca çocukca ve komik görünüyorsunuz evet bende birini çok seviyorum onun facede kuzenleriyle fotoğraflari yüzünden kiskanclik krizi geçirdim fakat kuzen farkli bi olay. ayni zamanda ablasi ve kardeşiyle de oldukça samimi resimleri vardi. kiskanmadim tabiiki o kadar da değil. :-O

Bilemiyorum canim bakis acisi belki de biz kuzenlerimizi ve hatta babamin kuzenlerinin cocuklarini da kardesten farksiz goruruz oyle evlenme vs de olmaz bizde yani kimseyi yok nikah duser yok dusmez diye ayrim yapmak. Hatta burada okuyana kadar yok ensestmis yok aralarinda birsey olacagi icin kiskanmayi bile dusunmemistim aklimin ucundan bile gecmez. Ama bu yine soyluyorum oyle birsey degilki! Bu durumun cocukluk veya komik gorunmeyle bir alakasi yok bu tamamen ilkel benlikle esinin ilgisini sevgisini paylasamamakla ilgili yazdigim icin rahatsiz oldunuz sanirim ben sadece karsi tarafi da anlamaya calisin diye yazdim. Rahatsiz oldunuzsa ozur dilerim bu kadar sert bir dille yazmaniza gerek yoktu. Insallah sorununuzu ne sizin ne yengenizin ne de dayinizin kalbini kirmadan asarsiniz iyi geceler.

böyle kadınlarada sinir oluyorum, dayı-yeğen ya buda kıskanılır mı. senin yengenin psikolojik sorunları var sanırım. dayınada üzüldüm ya. bende olsam senin yerinde onunla bir yere gitmek istemezdim. dayına açıkca söyle bence, ne hakkı var sizi kıskanmaya çok ayıp etmiş

Bende cnm ama inşallah aşar bunları. Bu henüz büyük bi sorun haline gelmedi gelmemesi icin kendimi geri cekicem dayimin huzuru için

Şimdi işin rengi değişti işte...
Sende sevgilini kuzenlerinden kıskanmışsın, benim gözümden de bu komik gözüküyor?
Kuzen neden farklı bir olay, o candan kandan değil mi?
Bu nolucak? :51:

Son düzenleme:
Bilemiyorum canim bakis acisi belki de biz kuzenlerimizi ve hatta babamin kuzenlerinin cocuklarini da kardesten farksiz goruruz oyle evlenme vs de olmaz bizde yani kimseyi yok nikah duser yok dusmez diye ayrim yapmak. Hatta burada okuyana kadar yok ensestmis yok aralarinda birsey olacagi icin kiskanmayi bile dusunmemistim aklimin ucundan bile gecmez. Ama bu yine soyluyorum oyle birsey degilki! Bu durumun cocukluk veya komik gorunmeyle bir alakasi yok bu tamamen ilkel benlikle esinin ilgisini sevgisini paylasamamakla ilgili yazdigim icin rahatsiz oldunuz sanirim ben sadece karsi tarafi da anlamaya calisin diye yazdim. Rahatsiz oldunuzsa ozur dilerim bu kadar sert bir dille yazmaniza gerek yoktu. Insallah sorununuzu ne sizin ne yengenizin ne de dayinizin kalbini kirmadan asarsiniz iyi geceler.

Kusura bakmayin kirdiysam ama gerçekten gerginim son zamanlarda olanlardan dolayı.

Bende cnm ama inşallah aşar bunları. Bu henüz büyük bi sorun haline gelmedi gelmemesi icin kendimi geri cekicem dayimin huzuru için

sen bilirsin canım ama yengen gerçekten çok saçmalamış.kim ki o kıskanıyor yeğenle. yabancı olsan hadi kuzen bile olsan tamam ama dayın yani.

Ben küçüklugumden beri dayimla oyleyim beraber buyuduk samimiyiz ve dayimlar nisanliyken de oyleydik gelin sorun yapmiyordu evlenince işler değişti

Daha 1 aylık evliyken bile yanlarındaymışsınız yani belki biraz vakit geçirmek istiyordur. Yahut sadece mesafenizi korumanız gerekir.
Bu kardeş gibiyiz lafını da anlamıyorum. Ben erkek kardeşimle şapır şupur öpüşmem sarılmam, kucağına yatmam normalde. Bazı insanlara normaldir yaparlar. Yengeniz de benim gibiyse yeğenin samimiyeti hoşuna gitmiyor olabilir bence.

Şimdi işin rengi değişti işte...
Sende sevgilini kuzenlerinden kıskanmışsın, benim gözümden de bu komik gözüküyor?
Kuzen neden farklı bir olay, o candan kandan değil mi?
Bu nolucak? :51:

Kuzen kuzene farkli gözle bakabiliyor her ailede olmasa da bazi ailelerde bu böyledir. Misal bizim ailede teyzesinin halasinin kiziyla evlenen çoktur. Amcasinin dayisinin oğlunu seven çok yani ben bunlara bizzat şahit oldum fakat dayiyi amcayi farkli anlamda seveni gormedim

Daha 1 aylık evliyken bile yanlarındaymışsınız yani belki biraz vakit geçirmek istiyordur. Yahut sadece mesafenizi korumanız gerekir.
Bu kardeş gibiyiz lafını da anlamıyorum. Ben erkek kardeşimle şapır şupur öpüşmem sarılmam, kucağına yatmam normalde. Bazı insanlara normaldir yaparlar. Yengeniz de benim gibiyse yeğenin samimiyeti hoşuna gitmiyor olabilir bence.

Şöyle söyleyeyim. Yengem mesafeyi seven bi insan olsaydi gozumun içine baka baka dayimi Şapur supur opmezdi ben neden onlari kiskayim maşallah diyorum Allah bozmasin hep boyle olun. Gozumun içine baka baka yapmasıda tuhaf buradan okumakla yasamak ayni şeyler değil benim yengeme yengeminde bana karsi tavirlarini bilmiyorsunuz çünkü.

Kuzen kuzene farkli gözle bakabiliyor her ailede olmasa da bazi ailelerde bu böyledir. Misal bizim ailede teyzesinin halasinin kiziyla evlenen çoktur. Amcasinin dayisinin oğlunu seven çok yani ben bunlara bizzat şahit oldum fakat dayiyi amcayi farkli anlamda seveni gormedim

Ahh canım ahh öyle bir devirdeyiz ki kimler kimlere kötü gözle bakıyor bilsen. :ssz:
Ama sevdiklerimize bunu kondurmayız mesela, sen benim sevgilim kuzenime bakar der misin, demezsin yani güveniyorsan dememen gerekir.
Benim gözümde de kuzen kardeş gibidir mesela farklı gözle bakılmaz.
Ben konunun başında yengeni haksız buldum evet, hala da hak vermiyorum. Ama öyle kucak kucağa yatıp şapur şupur öpüşmek bence de hoş değil..
Ya da benim dayımla öyle bir ilişkim olmadığı için tuhaf geliyordur, dayım 50 yaşında da :1:

Benim dayicim vefat edeli 8 yil oldu amcamin biri rahmetli biride kendi cocuklarna bile resmidir ama teyzemin 38 yaslarinda falan kayni var bekar amcamizdir o bizim sakalasirz gulusurz bu zamana kdr esimde hic kiskanmadi aksine amcamla konusmayacnca kiziyor akrabasnz amcan diye yengen cok hatali bu konuda

Back
X