- 12 Temmuz 2014
- 156
- 22
- 118
- 33
Gitme sakin. Yengen basbasa kalmak isteyebilir. Sen git kendi arkadaslarinla.
Bu sorun devam ederse konusacagim artik ne yapayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme sakin. Yengen basbasa kalmak isteyebilir. Sen git kendi arkadaslarinla.
gerçekten de çocuk gibiymiş.
ben olsam inadına sarılır öperim
benim yengelerim böyle olsalar yüzlerini bile görmek istemem, neyse ki böyle değiller.
ben evli olsam ve eşimi yeğenleriyle falan samimi görsem onlara bakar tebessüm ederim, ne kadar da tatlılar falan diye düşünürüm
ayrıca eşim de beni akrabalarımdan kıskanamaz, asla gelemem böyle şeylere
ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim sizin de sevdiğiniz kişinin sırf kuzenleriyle çekilmiş fotoğraflarını gördünüz diye kıskançlık krizlerine girmeniz çok saçma olmuş.
size kesinlikle katılmıyorum. heleki önceliği sadece karısı demeniz çok yanlış. gerçekten bu konuda kimki o bence. siz anası babası bile demişsiniz. heleki anası babası devreye girerse daha çok kimki o derim ben. kadının yaptığı resmen psiklojik dengesizlik yengesinin. siz katılmayabilrsiniz. bazı ince çizgiler vardır. kimse o çizgiyi geçemez karısı ya da kocası olsa bile
Canim bence bu durum seni kiskandigi icin degil yengenin tamamen araya mesafe koymaya calistigi icin boyle. Belli ki cok siki fiki olmak istemiyor. Bazi insanlar boyledir onlara gore bunun anlami yakin olmak degil yuz goz olmaktir maalesef. Siz kendinizi cekerseniz yani onun gibi mesafeli olmaya calisir cagirmadan gitmez ya da onun siz cagirmadan gelmeyecegini bilerek hareket ederseniz en azindan bir sure sonra davetlerinize icabet eder kendince mesafeyi koymus olur yazik bu durumda olan dayina olurBenden ters tepki alirsa ailede sığınacagi kimse kalmaz canim ramazanda iftarlara katilmadi yazliga cagirdik gelmedi yabani gibi tek basina evde oturuyor. Teyzemler arayıp çıkısicaklardi ben korudum yeni evliler birakin dedim. Tamam yeni evliler de 2 ay geçti üstünden biz 2 ay sonra ilk defa cagirmisiz çok mu. E haliyle o gelmeyince dayimda gelemiyor ailede tek dayi olduğu için yokluğu cokk belli oluyor kimsenin keyfi de yoktu gelmedikleri için. annesigillere telefonda aksama kadar konusuyor onunda bi zamani bi ayarı vardır canim
Bu konudan tamamen bagimsiz olarak yaziyorum ki ben de bu dediginize katiliyorum. Kimki o dediginiz o kisinin esi ailesi. Pek tabiki onceligi esi ve cocuklari olacak. Insanin hayatindaki en onemli sey evindeki huzuru eger esinizi cocuklarinizi ikinci plana atarsaniz evinizde huzur ve mutlulugu saglayamazsiniz. Anne baba ve kardeslerinizle aileniz arasinda dengeyi kurmak zorundasiniz bu demek degil ki anne baba ve kardesinizden veya digerakrabalarinzdan vazgectiniz. Tabiki onlarda hayatinizda olacaklar ama sizin aile oldugunuzun bilincinde olup sizin kararlariniza saygi duyacaklar. Sanirim evli degilsiniz evlenince sizinle bu konuda tekrar konusmayi isterim
Bu konudan tamamen bagimsiz olarak yaziyorum ki ben de bu dediginize katiliyorum. Kimki o dediginiz o kisinin esi ailesi. Pek tabiki onceligi esi ve cocuklari olacak. Insanin hayatindaki en onemli sey evindeki huzuru eger esinizi cocuklarinizi ikinci plana atarsaniz evinizde huzur ve mutlulugu saglayamazsiniz. Anne baba ve kardeslerinizle aileniz arasinda dengeyi kurmak zorundasiniz bu demek degil ki anne baba ve kardesinizden veya digerakrabalarinzdan vazgectiniz. Tabiki onlarda hayatinizda olacaklar ama sizin aile oldugunuzun bilincinde olup sizin kararlariniza saygi duyacaklar. Sanirim evli degilsiniz evlenince sizinle bu konuda tekrar konusmayi isterim
Canim bence bu durum seni kiskandigi icin degil yengenin tamamen araya mesafe koymaya calistigi icin boyle. Belli ki cok siki fiki olmak istemiyor. Bazi insanlar boyledir onlara gore bunun anlami yakin olmak degil yuz goz olmaktir maalesef. Siz kendinizi cekerseniz yani onun gibi mesafeli olmaya calisir cagirmadan gitmez ya da onun siz cagirmadan gelmeyecegini bilerek hareket ederseniz en azindan bir sure sonra davetlerinize icabet eder kendince mesafeyi koymus olur yazik bu durumda olan dayina olurne kotu
![]()
Evet bu konuda da ben sana katiliyorum canim,bazilari buldumcuk oluyor mu diyeyim bilemedim bir acayipler dogrusu.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay pardon, bir daha açmayayım.Oyle olmaniz lazim zaten.. Bende ilerde evlenirsem ve boyle bi tabloyla karsilassam hosuma gider. Esimin ailesi tarafindan sevilmedigini gormek beni uzer sonucta. Sevdigim kisinin kuzenleri konusuna gelirsek, onun ailesini şahsen tanimasam da yaptigi evliliklere bakilirsa akraba evliliği yaygin onların ailede korkum bu yüzden yani. Zaten artik öyle biri yok aagg canim yaniyo acmayin su konuyu :banghead:
Sen diğer sorunumu biliyosun canim düşün bide bu var basimda . diger sorunumun yaninda bu umursanmayacak gibi zaten :\
tamam 16 ağustosta evlenicem nasipse, evlendikten sonra ozaman tekrar konuşalım :)
Ayyy çok az kalmis simdiden mutluluklar dilerim :) en telasli ama en guzel zamanlar simdi Allah bir yastikta kocatsin :)
Bende gidip ortalarina yatmiyorum heralde. Dayim ariyor misal şuranın baligi cok guzelms hazirlan gidiyoruz. gibisinden.