• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin kıskançlıkları!

Ya evet hatta dayin karisini bosar:( suan anladim ki asil kiskanan sensin ve buyuk ihtimal bilerek sarilip opuyosun dayini. Kocaman kizsin her cagrildiginda gitmemen gerektigini biliyo olman lazim. Alt tarafi yegensin yani o onun karisi cocuklarinin annesi olacak. Kadina da boyle ben senden ondeyim der gibi yaristigini belli ediyosan kadina acidim suan. Gorumcecilik oynuyosun ama sen uzulursun. Neyse evlenince basina gelsin anlarsin.

Eski kullani adimdan da biliyorum konularini ( missblue). Senin yerinde olsam ben direk dillendiririm valla daha yeni evliyim kendi kardesimi bile zirt pirt istemem gezmeye giderken. Daha esime evlilige alismamisim ucuncu kisi zaten hep olur yanimizda bikac ay da olmayiversinler.

Ya aynen bakıyorum da yorumlarinda hep yengeyle sidik yarisi icinde.. canim kisira bakma dayin senin icin yengeni bosamaz.. bu gercegi kabullen yani.. kadin belliki vicik vicik sizinle ic ice olmak istemiyor. YanI neden zorluyorsunuz anlamadım. .
Sende ask acisindan dayina sarmissin
Genc kizsin arkadasin falan yokmu senin
Tum dunyan bu kadar mi yani

Benimki daha farklı bir manyaklık ama gittiğimde eğleniyorum, oh başka insanlar da gördüm diyorum ama yine de neden bu adam başbaşa vakit geçirmek istemiyor diye sinirleniyorum:1: Ne istediğim belli değil şu an:27: Evet yorumlardan tanıdım ben de :34:

Bu hal bende de var hatta evde yaygara kopardim hep kuzenin bizimle her hafta sonu kv delere gidiyoruz diye kustuk tartistik ama anlsdi beni sonunda daa.... sonuc gene ayni :) en azindan artik düzgün konusmayi ogrettim bagirmadan konusabiliyoruz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yengeniz sabırlıymış ben olsam sizi kolunuzdan tuttugum gibi dışarı atardım git sorunlu aşk hayatını başka aile fertlerinle gider diye..

sanki kadın mecbur bunu pohpohlamaya..

birde kendini merkeze koymuş zannediyor ki dayısına küsse dayısı karısını boşayacak kız ortada kalacak :60:

yok benimle iyi anlaşmazsa sonu olur yok öyle yok böyle...Pardon da 4 aylık evli çiftlerin evinde ne işin var zırt pırt..

bana göre sırf yengeni gıcık etmek için sarılıp öpüyorsun...

:))

Yengeniz sabırlıymış ben olsam sizi kolunuzdan tuttugum gibi dışarı atardım git sorunlu aşk hayatını başka aile fertlerinle gider diye..

birde kendini merkeze koymuş zannediyor ki dayısına küsse dayısı karısını boşayacak kız ortada kalacak :60:

yok benimle iyi anlaşmazsa sonu olur yok öyle yok böyle...Pardon da 4 aylık evli çiftlerin evinde ne işin var zırt pırt..

Aaa ben sadece konuyu okumuştum
Öyle ise yenge az bile tepki vermiş
Kendini fazla önemsiyo konu sahibi
Kimse yeğen için boşanmaz yahu

Aaa ben sadece konuyu okumuştum
Öyle ise yenge az bile tepki vermiş
Kendini fazla önemsiyo konu sahibi
Kimse yeğen için boşanmaz yahu

Ben boşanır diye birşey dedim mi ? Büyük bi sorun çıkar ve böyle kıskancliklar genelde boşanmaya kadar gidiyo. Aile durumunu bilmediginizden boyle konusuyorsunuz ben bizzat o ailenin içinde olan biri olarak neler yasanacigini sizden iyi biliyorum.

Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.

ya Allah aşkına konu sahibinin yazdığı şeyleri düzgün okuyun(tek tek alıntı yapamayacağım şimdi ama okurken sinirden kalbim acayip acayip çarpmaya başladı).ha yeni evli çiftler yalnız kalmak isterler tabi bunu yazanlar haklı.ama konu sahibinin zevkle öptüğünü-değişik duyguları olduğunu söyleyen bile olmuş; normal bir şekilde yanaklarından öpüyorum, dayımın yanakları tombul sıkıyorum vs demiş kız bunda ne var?duyan da kız gitmiş dudağından boynundan falan öpmüş zanneder.istersem ikisini ayırabilirim, herkes dışlar da dememiş; ailede onun yaşıtı pek kişi olmadığını söylemiş .yani benimle arası bozulursa onunla kafası uyuşacak fazla kimse yok demeye çalışmış.böyle evlilikler genelde boşanmayla bitiyor diye genelleme yapmış, aralarını bozarım dememiş.Allah aşkına düzgün okuyun ya kıza ne biçim şeyler demişsiniz doğru düzgün anlamadan.ayrıca eşiniz sizden başkasıyla ilgilenmesin, kimseyi sevmesin istemeniz çok bencilce.tabi ki de çok çok çok sevsin.paylaşamamanız çok saçma ama.adamı annesinden kıskananlar var kadın doğurmuş büyütmüş niye evlendi diye uzaklaşsın evladından.ya da kardeşleri niye uzaklaşsın.zaten öbür insanları sizi sevdiği gibi sevemez, zaten size gösterdiği ilgiyi onlara gösteremez ya da nasıl desem aynı şekilde gösteremez eş başka akraba başka.bazıları da demiş evlenince anlarsınız falan evet insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş lafını ben de duydum ama böyle olmayacağımdan eminim.yüzde yüz eminim hemde.eğer öyle olursam...yok kesinlikle olmayacağım. valla böyle olmaktan çok çok çok korkuyorum.tabiki de evime sürekli birileri gelsin kocamla başbaşa kalamayalım ya da kocam aile içi bir tartışmada sırf annesi vs diye onları savunsun falan istemem amaa yeğenden vs kesinlikle kıskanmam kesinlikle.eğer böyle bir yengem olursa da düşman olurum, dayımla mutlularsa tabi kimseye bir şey demek düşmez önemli olan onların karı-koca olarak mutlu olması ama asla görüşmem, aynı ortama girdiğimde de konuşmam.

Son düzenleme:
Ben boşanır diye birşey dedim mi ? Büyük bi sorun çıkar ve böyle kıskancliklar genelde boşanmaya kadar gidiyo. Aile durumunu bilmediginizden boyle konusuyorsunuz ben bizzat o ailenin içinde olan biri olarak neler yasanacigini sizden iyi biliyorum.

Kardeşten, annesinden kıskananların arasında bile büyük sorunlar çıkmıyor, gelinler gayet güzel ayaklarını kesiyor da yeğenden mi çıkacakmış:27:

Sen ortaligi karistirmazsan hic bi'sey olmaz merak etme. Evlendi artik eski sıklikta gitme evlerine, yanagini sıkma nolacak yani. Dayini cok sevip dusunsen boyle huzursuzluk cikardigini bile bile zirt pirt gitmezsin zaten.

Himm demek kiskancliklar boşanmaya kadar gidiyor
senin ailende de bosanilirlar yani. Buradan bu sonuc cikiyor
Devam et o zaman guzelim Op dayini sapur supur nereye kadar yarisabilirsinki yengenle ..
dayinin koynuna mi gireceksin anlamiyorum ki
Biz belki aileni bilemeyiz ama senin kiskanc bi insam oldugunu cok guzel anladik.
Yarin obur gun evlenirsin hic ileriyi dusunmuyorsun ama kisi yasattigini yasamadan ölmezmiş. Seninde yuvan sacma sapan ergen tavirlari olan bi yegen yuzundem yikilirsa cok aglarsin o zaman
Ailenin durumu ne olursa olsun bosuna umutlanma. Dayin senin icin yengeni bosamayacak...
Istersen dene gor..

Bir de merak ettim gelin neden 4 ayda korunmaya muhtaç hale geldi? Aile istemiyor, dayı da tek başına mücadele edemeyecek durumdaysa ne demeye şehir dışından geldi aldı elin kızını acaba:ssz:

hala kendini deli gibi önemseme peşindesin
baştan yapmışsın hatayı yapışmayacaktın o kadar diplerine
ben olsam bende kızardım çok
biraz düşünmeli insan..

Ya aynen bakıyorum da yorumlarinda hep yengeyle sidik yarisi icinde.. canim kisira bakma dayin senin icin yengeni bosamaz.. bu gercegi kabullen yani.. kadin belliki vicik vicik sizinle ic ice olmak istemiyor. YanI neden zorluyorsunuz anlamadım. .
Sende ask acisindan dayina sarmissin
Genc kizsin arkadasin falan yokmu senin
Tum dunyan bu kadar mi yani

Ben niye sidik yaristirayim yahu bana ne ben isterim ki daha çok mutlu olsunlar. Amcamlara teyzemlere giderim enistem yengemler hepsiyle super aramiz. sevgili gelinimiz ailede tek kalınca bana sokulmayı iyi biliyor bende işi düşüp yanaştığında ters tepecegim madem iç içe olmak istemiyorsa.

Kardeşten, annesinden kıskananların arasında bile büyük sorunlar çıkmıyor, gelinler gayet güzel ayaklarını kesiyor da yeğenden mi çıkacakmış:27:

Valla benim kv ve gorumcr beni cok kiskanirlar
Artik esim bile anladi. Mecbur kalmadikca gorusmuyor ; )
Yegen nedir yaaa cok komik kendi capinda gorumcelik yapmaya calisiyo :)

birde o gelinin yerine koy kendini.yuva yıkanın yuvası olmaz.senide bir üzen çıkar mutlaka

Son düzenleme:
hala kendini deli gibi önemseme peşindesin
baştan yapmışsın hatayı yapışmayacaktın o kadar diplerine
ben olsam bende kızardım çok
biraz düşünmeli insan..

Okumakla yasamak ayni şeyler değil ben her davetlerinde de soruyorum ayrıca yengem için sorun olur mu diye dayim o soruyu duyunca bile bozuluyor bilip bilmeden eleştirmeyin herşeyi.

Ben niye sidik yaristirayim yahu bana ne ben isterim ki daha çok mutlu olsunlar. Amcamlara teyzemlere giderim enistem yengemler hepsiyle super aramiz. sevgili gelinimiz ailede tek kalınca bana sokulmayı iyi biliyor bende işi düşüp yanaştığında ters tepecegim madem iç içe olmak istemiyorsa.

Senin hatan o zaten. Madem sana oyle davraniyor sende ona soguk davran. Daha kiymetli olursun

Valla benim kv ve gorumcr beni cok kiskanirlar
Artik esim bile anladi. Mecbur kalmadikca gorusmuyor ; )
Yegen nedir yaaa cok komik kendi capinda gorumcelik yapmaya calisiyo :)
Arkadaşça davranmak istiyorum yaslarimiz ayni oldgundan. Yenge diyorum ne derece gorumcelik taslaya bilirim. Allah Allah. İnsanlar tuhaf valla.

ya Allah aşkına konu sahibinin yazdığı şeyleri düzgün okuyun(tek tek alıntı yapamayacağım şimdi ama okurken sinirden kalbim acayip acayip çarpmaya başladı).ha yeni evli çiftler yalnız kalmak isterler tabi bunu yazanlar haklı.ama konu sahibinin zevkle öptüğünü-değişik duyguları olduğunu söyleyen bile olmuş; normal bir şekilde yanaklarından öpüyorum, dayımın yanakları tombul sıkıyorum vs demiş kız bunda ne var?duyan da kız gitmiş dudağından boynundan falan öpmüş zanneder.istersem ikisini ayırabilirim, herkes dışlar da dememiş; ailede onun yaşıtı pek kişi olmadığını söylemiş .yani benimle arası bozulursa onunla kafası uyuşacak fazla kimse yok demeye çalışmış.böyle evlilikler genelde boşanmayla bitiyor diye genelleme yapmış, aralarını bozarım dememiş.Allah aşkına düzgün okuyun ya kıza ne biçim şeyler demişsiniz doğru düzgün anlamadan.ayrıca eşiniz sizden başkasıyla ilgilenmesin, kimseyi sevmesin istemeniz çok bencilce.tabi ki de çok çok çok sevsin.paylaşamamanız çok saçma ama.adamı annesinden kıskananlar var kadın doğurmuş büyütmüş niye evlendi diye uzaklaşsın evladından.ya da kardeşleri niye uzaklaşsın.zaten öbür insanları sizi sevdiği gibi sevemez, zaten size gösterdiği ilgiyi onlara gösteremez ya da nasıl desem aynı şekilde gösteremez eş başka akraba başka.bazıları da demiş evlenince anlarsınız falan evet insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş lafını ben de duydum ama böyle olmayacağımdan eminim.yüzde yüz eminim hemde.eğer öyle olursam...yok kesinlikle olmayacağım. valla böyle olmaktan çok çok çok korkuyorum.tabiki de evime sürekli birileri gelsin kocamla başbaşa kalamayalım ya da kocam aile içi bir tartışmada sırf annesi vs diye onları savunsun falan istemem amaa yeğenden vs kesinlikle kıskanmam kesinlikle.eğer böyle bir yengem olursa da düşman olurum, dayımla mutlularsa tabi kimseye bir şey demek düşmez önemli olan onların karı-koca olarak mutlu olması ama asla görüşmem, aynı ortama girdiğimde de konuşmam.

Cok iyimsersiniz ama siz duzgun okumamissiniz. Konu sahibi 20 dayi 25 yasinda bir aylik evli kizin yaninda yanak sıkmayiversin evine zirt pirt gitmesin ölmez. Yasiti yok demedi benden baska tutani yok ben de tutmazsam dayim tek savunmak zorunda kalir dedi.

Back
X