• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin kıskançlıkları!

Bir de merak ettim gelin neden 4 ayda korunmaya muhtaç hale geldi? Aile istemiyor, dayı da tek başına mücadele edemeyecek durumdaysa ne demeye şehir dışından geldi aldı elin kızını acaba:ssz:

Konu sahibi o derece kiskanclikla bozmus ki kafayi neredeyse dayisina onu birak beni al Diyecek.m

Cok iyimsersiniz ama siz duzgun okumamissiniz. Konu sahibi 20 dayi 25 yasinda bir aylik evli kizin yaninda yanak sıkmayiversin evine zirt pirt gitmesin ölmez. Yasiti yok demedi benden baska tutani yok ben de tutmazsam dayim tek savunmak zorunda kalir dedi.

Bence siz iyi okumamissiniz. Takilabilecegi başka yasiti yok evet. Bu yüzden de zaten dayim beni davet ediyor. Ayrıca canim 1 aylik değil 3 aylik evliler. Biz ilk 2 ayinde nerdeyse hic gorusmedik gibi bisey. Daha yeni davet ediyoruz ve onlardan davet alıyorum anlatabiliyor muyum ve evet ailede onun tutan da yok teyzemin onu sevmediğini örneklerle cogaltabilirim ilk firsatta kavga cikar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi o derece kiskanclikla bozmus ki kafayi neredeyse dayisina onu birak beni al Diyecek.m

Harektlerini kim gorse sinir olur normal degil yok artik ya ne bicim seyler soyluyorsunuz dayim o benim dayim Allah ıslah etsin.

Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.

kızım ALLAHTAN kork.kuldan utanman kalmamış

Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.

yavrucum ya yazdıklarına bir bak Allah aşkına ya..Daha büyük ne oynayacaksın burası kk anlatsana merak ettim..sanırsın yalan rüzgarı ailesi.yengeni kimsenin sevmemesi için büyük bir sebep olmalı ne o ırkı mı farklı cinsi mi farklı kanlınızdan mı aldınız kaçarak mı geldi hayırdır.dayın sadece yiğenine ve annesinin ağzına bakacak kadar karakterde sıkıntılıysa zaten boşanmak yengenizin hayrına olur..sizin ailede sıkıntı var sanırım o zaman biz kaçalım...:10:

ahaha kıyamam ya yorumlara göre yengene tavır mı alıyorsun :))

yengene söyle buraya gelsin..biz ona sana nasıl davranması gerektigini öğretiriz..

yavrucum ya yazdıklarına bir bak Allah aşkına ya..Daha büyük ne oynayacaksın burası kk anlatsana merak ettim..sanırsın yalan rüzgarı ailesi.yengeni kimsenin sevmemesi için büyük bir sebep olmalı ne o ırkı mı farklı cinsi mi farklı kanlınızdan mı aldınız kaçarak mı geldi hayırdır.dayın sadece yiğenine ve annesinin ağzına bakacak kadar karakterde sıkıntılıysa zaten boşanmak yengenizin hayrına olur..sizin ailede sıkıntı var sanırım o zaman biz kaçalım...:10:

Kendi yeğeninden bile kiskanan kadin dayimin eski sevgililerini ogrenice ne yapar acaba. Hareketlerine sinir olan tek ben değilem sorun bende değil demektir.

Okumakla yasamak ayni şeyler değil ben her davetlerinde de soruyorum ayrıca yengem için sorun olur mu diye dayim o soruyu duyunca bile bozuluyor bilip bilmeden eleştirmeyin herşeyi.

Bak arkadasim sen belki farkinda degilsin ama dayin seni aradiginda "yengem rahatsiz olmasin." derken bile dayina yengenle ilgili mesaj veriyorsun: "o benden rahatsiz oluyor dayi." Bundan vazgec bir kere. Yengen birden aileyle kaynasamayabilir ki hic kaynasmayabilir de. Sen yegenlikten ziyade gorumcelik yapiyorsun. Ben dayima "yengem rahatsiz olur." gibi bir cumle kursam yengem nasil uzulur tahmin edebiliyorum. Sikayet etmis gibi olurum. Onlar artik 2 kisilik bir aile. Siz ise onlarin akrabalarisiniz, bunu kabul etmen gerekiyor. Belki yasin kucuktur, kiskaniyor olabilirsin dayini ama kurdugun cumleler cok yanlis. Sen zaten yengene karsi kendi kendini kiskirtmissin ve burada yazilanlarin seni yengene karsi kiskirttigini soyluyorsun. Hayir, bu senin bahanen. Zaten dolmus durumdasin, haksiz yere. Anlayisli olmasi gereken sizsiniz. Bizim de gelinimiz uzaktan geldi. Nasil ihtimam gosterdigimizi anlatamam. Bunu anlayip anlamamasi ona kalmis. Yuvasinda mutlu olsunlar gerisi onemli degil. Size zararlari yoksa sizi ilgilendiren bir durum da yoktur. Biraz mantikli dusunmeye calis.

Arkadaşça davranmak istiyorum yaslarimiz ayni oldgundan. Yenge diyorum ne derece gorumcelik taslaya bilirim. Allah Allah. İnsanlar tuhaf valla.

Demekki istemiyor seni dayinla basbasa kalmak istiyor neden zorluyorsunuz bukadar:7:

Kendi yeğeninden bile kiskanan kadin dayimin eski sevgililerini ogrenice ne yapar acaba. Hareketlerine sinir olan tek ben değilem sorun bende değil demektir.

dayının eski sevgililerini ortaya dökecek kadar karaktersizleşirsen gün gelir senin kocana da birileri eskilerini döker gülüm dikkat et aman diyim...bu arada kontese katılıyorum sen git yengen gelsin buraya bir şey deneyeceğiz.

Bende de var kendini görümce sanan yiğen. Aramızda yedi yaş falan nedendir bilmiyorum bu aralar acayip gözüme batıyor..görümcem on numadır kızı fena

Bence siz iyi okumamissiniz. Takilabilecegi başka yasiti yok evet. Bu yüzden de zaten dayim beni davet ediyor. Ayrıca canim 1 aylik değil 3 aylik evliler. Biz ilk 2 ayinde nerdeyse hic gorusmedik gibi bisey. Daha yeni davet ediyoruz ve onlardan davet alıyorum anlatabiliyor muyum ve evet ailede onun tutan da yok teyzemin onu sevmediğini örneklerle cogaltabilirim ilk firsatta kavga cikar.

Valla yengeyi bilmem de sende asiri bi hazimsizlik var canisi komik oluyo. Allah kendi basina versin senin gibisini. Bariz kiskaniyosun kendine yakistirip evli kiza eski sevgilileri anlatirsan sen kendi ozel hayatinda mutlu olurum mu saniyosun? Ahh ilahi adalet gozunu seveyim hic sasmaz:)

Ee bu mudur yani, resmen eskileri döküp ara bozma gibi bir düşünceye sahip olup hala yengede suç arıyor.
Yenge de bu durumları hissetmiş olmasın?:47:

dayının eski sevgililerini ortaya dökecek kadar karaktersizleşirsen gün gelir senin kocana da birileri eskilerini döker gülüm dikkat et aman diyim...bu arada kontese katılıyorum sen git yengen gelsin buraya bir şey deneyeceğiz.

Aman gelmesin sac bas girişirsiniz memleketinden bile kendi ailesiyle sorunlu olarak geldi sizinlemi anlaşacak.

Harektlerini kim gorse sinir olur normal degil yok artik ya ne bicim seyler soyluyorsunuz dayim o benim dayim Allah ıslah etsin.

Allah seni islah etsin bence
Daha buyuk oynayacakmis
Dayisinin eski sevgililerini anlatacakmis
Anlat anlat ama ayrilmazlar bosuna umutlanma
Daha buyuk oynayip napacakmissin
KUcagina mi oturacaksin yengenin onunde napacaksin

işin komik tarafı yine gelin bunları ipliyor ha bunlarda kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar..

Ailece kıza tavır almışlar,neymiş davet etmişte gitmemiş kız

gelmezse gelmez sizene

mecbur mu ?

Hemen arkasından dedikodu kazanını kaynatmaya başlamışlar valla...

Hele yigen meselesi ayrı bir olay dış kapının resmen dış mandalı gibi birşey bu evlilik meselesinde :))

Eski sevgililerini söylesen ne olacak dayından boşanacak mı.. küçüğüm sen neyin kafasını yaşıyorsun

Adamın yeğeni yengesine "öpüyorum diye kıskanıyor" diyebiliyor; ben daha kardeşimin manyak sevgilisine "ablanın nikahına bensiz gidemezsin" dediği için resti çekemiyorum:27:
benim gibi görümce herkesin başına :9:

Son düzenleme:
Back
X