• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin kıskançlıkları!

Kuzen kuzene farkli gözle bakabiliyor her ailede olmasa da bazi ailelerde bu böyledir. Misal bizim ailede teyzesinin halasinin kiziyla evlenen çoktur. Amcasinin dayisinin oğlunu seven çok yani ben bunlara bizzat şahit oldum fakat dayiyi amcayi farkli anlamda seveni gormedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazı ailelerde dayı yeğene, yeğen dayıya, baba kıza, dede toruna, kayınpeder geline ............................. farklı gözle bakabiliyor. ona bakarsan :55:

Valla yengeyi bilmem de sende asiri bi hazimsizlik var canisi komik oluyo. Allah kendi basina versin senin gibisini. Bariz kiskaniyosun kendine yakistirip evli kiza eski sevgilileri anlatirsan sen kendi ozel hayatinda mutlu olurum mu saniyosun? Ahh ilahi adalet gozunu seveyim hic sasmaz:)

valla bana söylenicek söz bırakmamışşınız :46:

Kendi yeğeninden bile kiskanan kadin dayimin eski sevgililerini ogrenice ne yapar acaba. Hareketlerine sinir olan tek ben değilem sorun bende değil demektir.

yengeni sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın ??? ne bu şiddet ne celal ya ! ayrıca kıskanmak çok doğal daha önceki yorumumda da demiştim gene diyorum dayında olsa el kol şakası hoş değil sarılmayıp öpmesende dayın olarak kalır o senin ?

Aman gelmesin sac bas girişirsiniz memleketinden bile kendi ailesiyle sorunlu olarak geldi sizinlemi anlaşacak.

VAlla senin kadar karaktersiz ve kiskanc bir ergeni bu kadar zamandir idare edebildigine gore bence gayet sabirli olgun bi insan. Sen git o gelsin bencede fesat şey

Aman gelmesin sac bas girişirsiniz memleketinden bile kendi ailesiyle sorunlu olarak geldi sizinlemi anlaşacak.

Senin gibi ailesinin merkezinde olmadığı kesin onu anladık ne de olsa ergen değil..sessiz mesafeli en sevdiğim insan tipi..saç baş girmeyiz biz sen merak etme , ama şu tutumunla eğer ki teyzende sen gibiyse kimlerin sorunlu olduğu apaçık ortada..şimdi bir kat daha üzüldüm yengenize..bu kadar sorunluysa ne diye evlendi dayınızla ha pardon nasıl evlendirdiniz..dur tahmin edeyim ağzı var dili yok zannettiniz değil mi..mesafesini koyup ayağınızda pervane olmayınca da psikolojik baskı yapmaya kalktınız.ya senin okulun falan yok mu rahat bıraksana kızı neden hazmedemiyorsun sevmemiş seni işte arkadaş olmakta istemiyor seni merkezde yapmamış kıskanma çekil köşene işte.:23:

Kendine sevgili bulunca unutur dayısıyla yengesini. Bizde de tam böyle olmuştu...

dayın,elbet görüşürsün,tokalaşırsın ama bir yere kadar.Sarılıp öpmeler hoş olmaz.Artık evli o,siz de koca insansınız.Çocuk olsanız neyse

Senin gibi ailesinin merkezinde olmadığı kesin onu anladık ne de olsa ergen değil..sessiz mesafeli en sevdiğim insan tipi..saç baş girmeyiz biz sen merak etme , ama şu tutumunla eğer ki teyzende sen gibiyse kimlerin sorunlu olduğu apaçık ortada..şimdi bir kat daha üzüldüm yengenize..bu kadar sorunluysa ne diye evlendi dayınızla ha pardon nasıl evlendirdiniz..dur tahmin edeyim ağzı var dili yok zannettiniz değil mi..mesafesini koyup ayağınızda pervane olmayınca da psikolojik baskı yapmaya kalktınız.ya senin okulun falan yok mu rahat bıraksana kızı neden hazmedemiyorsun sevmemiş seni işte arkadaş olmakta istemiyor seni merkezde yapmamış kıskanma çekil köşene işte.:23:
bütün sülale sorunluyuz bi o normal ben bu yorumdan bunu çıkardım. aynı yaşlardayız ben saygi olsun diye diyorum kusura bakmayin herkes kendine yediremez bunu

işin komik tarafı yine gelin bunları ipliyor ha bunlarda kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar..

Ailece kıza tavır almışlar,neymiş davet etmişte gitmemiş kız

gelmezse gelmez sizene

mecbur mu ?

Hemen arkasından dedikodu kazanını kaynatmaya başlamışlar valla...

Hele yigen meselesi ayrı bir olay dış kapının resmen dış mandalı gibi birşey bu evlilik meselesinde :))

asıl hint kumaşı DAYI sanırım ailede erkek yok ondan başka yengeyle anne de büyük dilimlerin sahibi anlaşıldı..

VAlla senin kadar karaktersiz ve kiskanc bir ergeni bu kadar zamandir idare edebildigine gore bence gayet sabirli olgun bi insan. Sen git o gelsin bencede fesat şey

Alın alın gunahlarimi ;) tanimadan etmeden ne de güzel konusuyorsunuz tesekkur ederim

Adamın yeğeni yengesine "öpüyorum diye kıskanıyor" diyebiliyor; ben daha kardeşimin manyak sevgilisine "ablanın nikahına bensiz gidemezsin" dediği için resti çekemiyorum:27:
benim gibi görümce herkesin başına :9:

Azicik ders al bak :D sende de peygamber sabri var:)

bütün sülale sorunluyuz bi o normal ben bu yorumdan bunu çıkardım. aynı yaşlardayız ben saygi olsun diye diyorum kusura bakmayin herkes kendine yediremez bunu

hangi saygıdan bahsediyorsun şu konuyu açtığından beri bulamadığından mı bahsediyorsun herkes içli dışlı olmak zorunda değil teyzen sizi şişirmiş sizde cahil gücüyle abanıyosunuz maaşallah..teyzen bir kaynana canım kaynana unutma seninde başına gelecek anlarsın sonra.

Alın alın gunahlarimi ;) tanimadan etmeden ne de güzel konusuyorsunuz tesekkur ederim

Canım tanimamiza gerek kalmiyor ki
YengenE neden bu kadar kafayi taktin. Kixcagiz yeni evlenmis yemi bi hayata alismaya calisiyor . Azicik rahat biraksaniz belki o sizinle kaynasmak isteyecek.
Ne olur ki ustune gitmesen.

Kendi haline biraksan

Aynen. Ben de yorumumda demistim. Rahat birak insanlari, kendi arkadaslarinla gorus diye... bu ne boyle... yeni evlenmisler rahat birakin yahu...

Hayır bir de ilk 2 ay görüşmemişler. Son 1 ay gidip gelmeye başlamışlar, ne ara anlamış kıskançlığını. Her hafta sonu gittiyseniz ne işiniz var istemeyebilir, daha az gittiyseniz ne çabuk anladınız kıskançlığını. Daha yeni gelin 3-5 görüşmeyle nesini tanıdınız anlamadım. Kısa vadede eşlerin arasında huzursuzluk çıksa da uzun vadede kaybeden siz ve sülaleniz olur, dayınızın yüzünü göremezsiniz:53:

Görümcemin dediği gibi: kızııım aman üzülmesin dersen seni üzerler bak, acımayacaksın:52:
işte insan gerçekten sevdiklerinin mutluluğunu isteyince katlanıyor demek ki:51:

Gorumce dogru demis. Birak kardesin de senin mutlulugunu dusunsun de cırlasin biraz.
Zaten ne olursa had bilmemezlikten oluyo sekil a da oldugu gibi. Yengeyi bagrima basasim geldi kimlerin eline dusmus yazik.

Hayır bir de ilk 2 ay görüşmemişler. Son 1 ay gidip gelmeye başlamışlar, ne ara anlamış kıskançlığını. Her hafta sonu gittiyseniz ne işiniz var istemeyebilir, daha az gittiyseniz ne çabuk anladınız kıskançlığını. Daha yeni gelin 3-5 görüşmeyle nesini tanıdınız anlamadım. Kısa vadede eşlerin arasında huzursuzluk çıksa da uzun vadede kaybeden siz ve sülaleniz olur, dayınızın yüzünü göremezsiniz:53:

hayır hepsini geç gelinin tüm dünya ile sorunu olduğunu nerden öğrenmiş ailesi ile de sorunlu sizlede saç başa girer ne çaçaronluğunu gördün kız sesi çıkmamış hatta hiç çıkmamış görüşmemiş..bazılarına hak valla bu durum

Back
X