• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin kıskançlıkları!

konu sahibi yaşıtız diye arkadaşlığa zorlamış bana kalırsa..dayısınıda işlemiştir bence,dayı ailesinin ağzına bakıyor ya konu sahibide merkezde ya ondan.

Gorumce dogru demis. Birak kardesin de senin mutlulugunu dusunsun de cırlasin biraz.
Zaten ne olursa had bilmemezlikten oluyo sekil a da oldugu gibi. Yengeyi bagrima basasim geldi kimlerin eline dusmus yazik.

hayır hepsini geç gelinin tüm dünya ile sorunu olduğunu nerden öğrenmiş ailesi ile de sorunlu sizlede saç başa girer ne çaçaronluğunu gördün kız sesi çıkmamış hatta hiç çıkmamış görüşmemiş..bazılarına hak valla bu durum

Bir de 10 kişinin 9'u haksız bulmasına, rahat bırak çiftleri demesine rağmen hala haklılığını iddia ediyor ya bittim.

Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konunun basinda sizi hakli bulmustum ama simdi utandim acikcasi.
Hele bu yoruma inanamadim.
Yengeniz sizi istememekte cok hakli,bu kirli ruhunuzu hissettiyse.
Cok ayip elimde kozlar var ne demek,demek ki aklinizdan gecen seyler bunlar,ilerde bisi olursa koz kullanirim deyip hesaplar yapiyorsunuz demek?
Dayinizin eski sevgililerini anlatip aralarini bozunca elinize ne gececek?
Sizin o kuzeniyle samimi pozlarini gorup uzuldugunuz sevdiginizin de eski sevgilileri vardir mutlaka,hatta olmadi diyorsunuz su an bir sevgilisi vardir ve cok mutludur,iyi ki sizin gibi kotu kalpli biriyle olmadi,brlki anlamistir ne kotu oldugunuzu da ters kacmistir adam.
Ayrica nasil bir aileniz var ki 20 yasindaki biz kizi merkeze koyup,lafina bakip yuva yikacak?
Dayiniz sizin lafiniza bakip karisini bosamaz emin olun.
Icinizdeki hasete,kiskancliga,kotuluge hayret ettim,kanimi dondurdunuz,allah kalbinize gore veriyor demek ki ask hayatiniz kotuye gittigine gore.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Görümcemin dediği gibi: kızııım aman üzülmesin dersen seni üzerler bak, acımayacaksın:52:
işte insan gerçekten sevdiklerinin mutluluğunu isteyince katlanıyor demek ki:51:

Bir de 10 kişinin 9'u haksız bulmasına, rahat bırak çiftleri demesine rağmen hala haklılığını iddia ediyor ya bittim.

Yegen iyice sinir oldu kostur kostur yengeye gidip eski sevgilileri anlatmasa bari. Gerci anlatsin ya yengeye de malzeme cikar gorusturmez kocasiyla:D

Cok iyimsersiniz ama siz duzgun okumamissiniz. Konu sahibi 20 dayi 25 yasinda bir aylik evli kizin yaninda yanak sıkmayiversin evine zirt pirt gitmesin ölmez. Yasiti yok demedi benden baska tutani yok ben de tutmazsam dayim tek savunmak zorunda kalir dedi.

hayır hanımefendi gayet düzgün okudum.ne varmış dayısı 25 kendisi 20 ise?ne varmış yanağını sıkıyorsa?evet evine zırt pıt gitmesin ama öbür yaptıkları çok da abartılı hareketler değil.ayrıca ben çok iyimser değilim ben de biliyorum dünyanın ne biçim bir yer olduğunu ve ne biçim acayip acayip insanlar olduğunu ama öyle olan insanlar normal değildir zaten.sırf onlar yüzünden herkesin yanak sıkmak gibi hareketlerinden değişik anlamlar çıkarmam.ya da tabi ki insanlar eşlerini sahiplenirler ama ortada çok büyütülecek bir şey olmadan öyle triplere girmelerini de anlamam.hem dayım tek savunmak zorunda kalır demek ayırırım demek değil.beni ilgilendirmez de zaten böyle insanlar benim çevremde olmadığı sürece, inşallah da olmazlar.yapacağım en ufak bir hareketin bile sonuçlarını düşünüp kendimi huzursuz hissetmek istemem çünkü.

Son düzenleme:
Cok ayip elimde kozlar var ne demek,demek ki aklinizdan gecen seyler bunlar,ilerde bisi olursa koz kullanirim deyip hesaplar yapiyorsunuz demek?
Sizin o kuzeniyle samimi pozlarini gorup uzuldugunuz sevdiginizin de eski sevgilileri vardir mutlaka,hatta olmadi diyorsunuz su an bir sevgilisi vardir ve cok mutludur,iyi ki sizin gibi kotu kalpli biriyle olmadi,brlki anlamistir ne kotu oldugunuzu da ters kacmistir adam.
Ayrica nasil bir aileniz var ki 20 yasindaki biz kizi merkeze koyup,lafina bakip yuva yikacak?
Icinizdeki hasete,kiskancliga,kotuluge hayret ettim,kanimi dondurdunuz,allah kalbinize gore veriyor demek ki ask hayatiniz kotuye gittigine gore.

bizim bir komşumuz vardı 4 de kızı...2 numaralı 19 yaşında olan daha özgür olabilmek adına annesiyle babasını boşattı..bu da öyle bir kız işte..eski sevgili bir koz değildir..bu arada kendi evlendi anne ortada kaldı...demekki hayatı bir entrikaya endeksli konu sahibinin..tanıdığı herkeze karşı bir koz oluşturabiliyor ya da aile merkezinde körü körüne lafına bakılıyor..anlayamadım 20 yıl sonra umutlar tükenmişken mi doğurdu annesi de bu kadar değerli ben bulamıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır hanımefendi gayet düzgün okudum.ne varmış dayısı 25 kendisi 20 ise?ne varmış yanağını sıkıyorsa?evet evine zırt pıt gitmesin ama öbür yaptıkları çok da abartılı hareketler değil.ayrıca ben çok iyimser değilim ben de biliyorum dünyanın ne biçim bir yer olduğunu ve ne biçim acayip acayip insanlar olduğunu ama öyle olan insanlar normal değildir zaten.sırf onlar yüzünden herkesin yanak sıkmak gibi hareketlerinden değişik anlamlar çıkarmam.ya da tabi ki insanlar eşlerini sahiplenirler ama ortada çok büyütülecek bir şey olmadan öyle triplere girmelerini de anlamam.beni ilgilendirmez de zaten böyle insanlar benim çevremde olmadığı sürece, inşallah da olmazlar.yapacağım en ufak bir hareketin bile sonuçlarını düşünüp kendimi huzursuz hissetmek istemem çünkü.

bacım ben oğlan kardeşimin bile sevgilisinin yanında yanağını sıkmamışımdır yaşı 23 anlatabildim mi..bazen fazla iyimser oluyorsunuz..

Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.

Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.

rol yaptığını kabul ediyosun yani...
kızım ne fedakarlığından bahsediyorsun sıcak davranmak zorunda değil bu arada aile ise en fazla teyzen düşünür sen annen baban varsa kardeşin dış kapının mandalısınız sadece akrabasınız bitmiştir..sen hangi aileden bahsediyosun yineliyorum teyzen mi dolduruyor sizi..kızı yok anlaşılan dayıda bir evin bir oğlu..off ya sabır yenge sabır..

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim bir komşumuz vardı 4 de kızı...2 numaralı 19 yaşında olan daha özgür olabilmek adına annesiyle babasını boşattı..bu da öyle bir kız işte..eski sevgili bir koz değildir..bu arada kendi evlendi anne ortada kaldı...demekki hayatı bir entrikaya endeksli konu sahibinin..tanıdığı herkeze karşı bir koz oluşturabiliyor ya da aile merkezinde körü körüne lafına bakılıyor..anlayamadım 20 yıl sonra umutlar tükenmişken mi doğurdu annesi de bu kadar değerli ben bulamıyorum..

Şu anlattiklariniz kesinlikle benimle ayni ornek verilecek bi insan tipi değil beni yanlis taniyabilirsiniz insan yazida herşeyi tam olarak anlatamiyor

Şu anlattiklariniz kesinlikle benimle ayni ornek verilecek bi insan tipi değil beni yanlis taniyabilirsiniz insan yazida herşeyi tam olarak anlatamiyor

bak ifade edemediysen kendini baştan sonra noktasına virgülüne anlat bize ona göre yorum yapalım ama şu yazdıklarınla burdan gram destek göremezsin..ben bekliyorum düzenle yaz yolla bu yenge nasılmış..ama şu cümlelerle oruçlu ağzımla söylüyorum sana gram inanmam ki.

Gorumce dogru demis. Birak kardesin de senin mutlulugunu dusunsun de cırlasin biraz.
Zaten ne olursa had bilmemezlikten oluyo sekil a da oldugu gibi. Yengeyi bagrima basasim geldi kimlerin eline dusmus yazik.

hayır hepsini geç gelinin tüm dünya ile sorunu olduğunu nerden öğrenmiş ailesi ile de sorunlu sizlede saç başa girer ne çaçaronluğunu gördün kız sesi çıkmamış hatta hiç çıkmamış görüşmemiş..bazılarına hak valla bu durum

Yegen iyice sinir oldu kostur kostur yengeye gidip eski sevgilileri anlatmasa bari. Gerci anlatsin ya yengeye de malzeme cikar gorusturmez kocasiyla:D

aynen yeğen gaza geldi, büyük oynayacakmış bir de:24:

hayır hanımefendi gayet düzgün okudum.ne varmış dayısı 25 kendisi 20 ise?ne varmış yanağını sıkıyorsa?evet evine zırt pıt gitmesin ama öbür yaptıkları çok da abartılı hareketler değil.ayrıca ben çok iyimser değilim ben de biliyorum dünyanın ne biçim bir yer olduğunu ve ne biçim acayip acayip insanlar olduğunu ama öyle olan insanlar normal değildir zaten.sırf onlar yüzünden herkesin yanak sıkmak gibi hareketlerinden değişik anlamlar çıkarmam.ya da tabi ki insanlar eşlerini sahiplenirler ama ortada çok büyütülecek bir şey olmadan öyle triplere girmelerini de anlamam.hem dayım tek savunmak zorunda kalır demek ayırırım demek değil.beni ilgilendirmez de zaten böyle insanlar benim çevremde olmadığı sürece, inşallah da olmazlar.yapacağım en ufak bir hareketin bile sonuçlarını düşünüp kendimi huzursuz hissetmek istemem çünkü.

Son yorumlarini okuyun oyle konusalim?

Canim anlamiyomusun
Bakmak zorunda degil

GOrusmek zorunda bile degil seninle.
Bu yuzden kiskanclik yapman dayinla arasini bozmaya calisman cok kotu kalpli bi imsam oldugunu gosteriyor
Ayy yengene cok uzuldum keske gelse buralarda k9nussak.

Ben boşanır diye birşey dedim mi ? Büyük bi sorun çıkar ve böyle kıskancliklar genelde boşanmaya kadar gidiyo. Aile durumunu bilmediginizden boyle konusuyorsunuz ben bizzat o ailenin içinde olan biri olarak neler yasanacigini sizden iyi biliyorum.

Yoksa dayın istemiyosan boşanırım yeğenim dedi de sen mi acıdın yengene de boşanma dayıcımcım dedin :6:

öbür topikte de malatyalıgelin eşinin yeğeninden dertli gelin birde oraya el atak hatunlar bu yeğenlerle yengeleri barıştırmalıyız..ya da herkese haddini hududunu bildirmeliyiz koşun:10::72::kkk:

bak ifade edemediysen kendini baştan sonra noktasına virgülüne anlat bize ona göre yorum yapalım ama şu yazdıklarınla burdan gram destek göremezsin..ben bekliyorum düzenle yaz yolla bu yenge nasılmış..ama şu cümlelerle oruçlu ağzımla söylüyorum sana gram inanmam ki.

Bak canim olay şöyle dayimin uzun ilişkisi vardi bitti sonra bu kizla tanistilar 2 yil kadar görüştüler kiz başka şehirdeydi biz telefondan internetten gorusuyorduk gayet iyiydi aramiz arkadaş gibiydik yani. Bende zaten buna anlam veremiyorum bi anda ne oldu da değişti düğün günü kuaforde laf atmisti bisey demedim sonra boyle değişik hareketlerini sezdim dayimdan uzaklastirmaya calismasi gibi. Teyzemde baslarda çok seviyordu ama boyle surat yaptigini görünce oda uzak tuttu kendini insanlarin güler yüzüne karsi en azindan bi tebessüm yeterliyken sürekli somurtmalar ailesiyle de sorunlu gelmişti bizimkiler sorun özel değilse anlat çözüm bulalim gibisinden yaklastikca daha da bi somurtkanlaşti yahu özel anlatmak istemiyorum de anlariz yarim yarim anlatıyor aslinda dert anlatmak istiyor ama bilmiyoruz sorunlari var diye dusunyorum düğüne 1 2 ay kala da dayimla arslari kötüydü neden bilmiyorum.

Şu yeni evlileri niye rahat bırakmazlarki dayın çağırabilir gitme efendim hiçmi sosyal hayatın arkadaşn yok bn evlendiğimde kv aynı evde kalıyordum çok şükür suan ayrıyız ayda 1 belki dışarı çıkabiliyoduk eşimle hemen kardeşini çağrıyordu belki 2-3 kere başbaşa çktk 1 sene orda kaldığım sürede düşünün birde yürüyerek çıktığmızda eşim kardeşini kolunun altına alır ben geriden yürürdüm kuyruk gibi hala öle gerçi görüştüğümüz zaman böle olur başbaşa yemek ymeye karrar verrdik hop görümce ben surat asıncada bn çok yemicem zaten ya diyor.yesen nolur yemesen nolur başbaşa bi ymek hazırlanmış işte defol git odana niye maydonoz oluyon dimi eşimde inatla çağrır hiç yemek yememiş gibi sanki yağ tulumu 😡 insanları bi bırakınya arkadaşınız yokmu bi dayınızmı var dünyada ayırmak için ara boznak için emek veriyorsunuz.kendinizi nimettenmi saypyorsunuzda bi lafımla boşanırlar diyosunuz aile kolay kurulmuyor canım kolay kurulmuyor evlenince emek verince anlarsın yengenin burdaki kıskançlık değil aranızda bişey olcağını düşündüğünden değil bi gitsede artık evli olduğumu anlasam diye düşünmesi

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Son düzenleme:
Back
X