Yengemin şaka yollu tehdidi

Game of thrones de bile bu kadar Dallas yok.Tovbeler olsun ne fiyim

Beynimi yormaya calistim baktim sabah sabah algilayamiyorum vazgectim konuyu yorumlamaktan.

konuyu anlamak için önce game of thrones'taki gibi bir kim kimin nesidir şeması çıkarmam lazım.

Emel yenge ispiyonlayacak, şemanın altında resimlerle açıklama bölümünde yazıyor.
Emel in yengesiyle yaşanıyor olay okey oraya kadar ama ispiyonlarimdiye tehdit eden emel
Abisinin eşi olmuyor mu meral karmaşaya anlam veremedim şemayı resimlerle inceledim emelin abisinin eşi emeldede tuhaflık olmuyor mu olay palu ailesine dönmüş

Evet. Emel in abisinin eşi. Zaten herkes herşeyi öğrenmiş. Emel konu sahibini sizden duyduğumu söylerim diye tehdit ediyor. İlişkiyi herkes biliyor. Affetmiş herkes eşlerini.

Evet. Emel in abisinin eşi. Zaten herkes herşeyi öğrenmiş. Emel konu sahibini sizden duyduğumu söylerim diye tehdit ediyor. İlişkiyi herkes biliyor. Affetmiş herkes eşlerini.
Heh şimdi oldu aciklik geldi vallahi teşekkür ediyorum... herşey yolunda yani akraba bağları daha bir sağlam olmuş bu durumda affettik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…